Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 10 od 10

Thread: Google mailova za mene

Član
    Registracija
    Studenog 2009

Exclamation Google mailova za mene

Googlebot je naišao na probleme prilikom indeksiranja Vaše web lokacije Pdaapps.

Googlebot je naišao izuzetno veliki broj linkova na vašim stranicama. To može ukazivati na problem s Vaše web lokacije URL struktura. Googlebot možda nepotrebno indeksira velik broj različitih URL-ova koji upućuju na identičan ili sličan sadržaj, ili indeksira dijelove Vaše web lokacije koje nisu namijenjene za indeksiranje od strane Googlebot. Kao rezultat toga Googlebot može potrošiti puno više pojasne širine nego što je potrebno, ili možda neće moći potpuno indeksirati sav sadržaj Vaše web lokacije.

Više informacija o ovom pitanju: -

Googlebot je naišao na krajnje visok broj URL-ova na Vašoj web lokaciji - Alatima za webmastere Pomoć

Evo popis uzorka URL s potencijalnim problemima. Međutim, ovaj popis ne mora sadržavati sve problematični URL-ove na vašim stranicama.

trebam brinuti o ništa?

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Molimo:
    1. Blok nevažne sadržaja robots.txt (vidi ovdje: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html)
    2. Provjerite u Alatima za webmastere nedostupan veze. I nas Napomena Ako je to neki način odnose na vBET.
    3. Ako ste pronašli na forumu neke 'loop' veze, gdje možete vidjeti nekoliko jezika kodova u istom vode - to imajte na umu da nam se.

PS.
    Također se može razmišljati o uklanjanju neke izlazne veze (kao što je na Norton, McAfee), također imate 5 reklame bannera na glavnoj stranici (Napomena: to ne će čelu u taj problem, ali definitivno će biti bolje za vaše SEO).

Član
    Registracija
    Studenog 2009

ok ovdje je ono što sam učinio: -
    1. već učinjeno
    2. Alati za webmastere reći samo 8 linkove nedostupan
    3. nije mogao razumjeti

Također sam uklonio višak oglase sada samo dva banner oglase, ukloniti Norton i McAfee linkovi

više prijedloga?

Registracija
    Listopada 2009

Oko 3. Ako ste pronašli naš negdje na vaš forum veza kao što je / hr / AF / PL ... - Molimo imajte na umu da nam se. Sam ga pisati samo u slučaju, jer vBET ne smije proizvoditi takve veze (to je ispravljen dugo, dugo vremena prije).

Uglavnom slične stranice dolazi iz kalendara i član stranica. Možete ga sada blokirani od strane robots.txt - mislim da bi trebalo biti dovoljno. Nema više savjeta u ovom trenutku - da provjerite Google će biti sretan

Član
    Registracija
    Studenog 2009

noooo moje indeksirane URL-dolje od 80k + u 14k, što se događa na sam zabrinut promet je dolje previše

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by bhanuprasad1981 View Post
    noooo moje indeksirane URL-dolje od 80k + u 14k, što se događa na sam zabrinut promet je dolje previše
    Vi blokiran stranica robot.txt - pa sve je u redu. Blokirani stranice su uklonjene iz indeksa. I prometa dolje je samo promet koji je producirao robote na stranicama koje su blokirane sada Dakle, sve je kao što je to trebalo biti. Roboti ne pužu ne relevantnim stranicama (manje lažni promet - bolje performanse poslužitelja ), a ne relevantne stranice uklanjaju se iz indeksa (manje dupliciranja sadržaja, više stvarnog sadržaja u indeksu, bolji SEO i daje nadu da će se konačno Poboljšati PageRank ).

Čini dobro za mene

Član
    Registracija
    Studenog 2009

robots.txt je na mjestu zadnja 3 mjeseca, tako da svibanj neće biti problem pravi URL-ova je pao.

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by bhanuprasad1981 View Post
    robots.txt je na mjestu zadnja 3 mjeseca, tako da svibanj neće biti problem pravi URL-ova je pao.
    Žao nam je - ja pogrešno jednom od prethodnih odgovora (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post2524) - Mislio sam da ste upravo promijenili robots.txt - da bi se uzrok prometne promjene. Jeste li sigurni da ne pokazuje nedavne promjene u robots.txt - provjerite datum izmjene datoteke.

To još uvijek čini uzrok nestaje stranica iz indeksa. Pleše na umu da Google ne mijenja svoj indeksa odmah. I 2-3 mjeseci za reakciju na mjestu promjene standard.

Jeste li u mogućnosti odrediti koji su stranice nestaju iz indeksa - kao što sam ja očekujem one su stranice blokirane datotekom robots.txt i možete biti mirni. Dakle, molim vas odrediti što nestaje - možda samo dogodi ono što traži za blokiranje stranica u robots.txt.

Senior Member
    Registracija
    Ožujka 2010

Imam ovaj problem previše ..
    isti problem smo
    moj indeks niz od 134.000 do 128.000
    i dobio email od google poput vaše

Sitemap generator ne radi ovo vbet
    Zadnji uredio badawidollah; 21-05-10 na 12:46.

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by badawidollah View Post
    Imam ovaj problem previše ..
    isti problem smo
    moj indeks niz od 134.000 do 128.000
    i dobio email od google poput vaše

Sitemap generator ne radi ovo vbet
    Jeste li fallowed upute u ovaj thread? Imajte na umu da će Google vidjeti većina irelevantnim stranicama kao sadržaj dupliciranje (tj. član stranica, callendar, itd..). To zašto je vise da se blok prije Google će uzeti u obzir da je na ovaj način. Molimo Vas da koristite robots.txt za blokiranje nevažne sadržaja i imajte na umu da broj indeksiranih stranica će se dolje, jer blokira stranice će biti uklonjen iz indeksa ono što se očekuje i dobro.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •