Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 18

Thread: Prijevod Categorie ime u URL-a

Banned
    Registracija
    Studenog 2009
    Mjesto
    SAD / Maroko

Default Prijevod Categorie ime u URL-a

Bok Admin!

Hvala puno za ovaj veliki i strašan Mod je moj najbolji i favorited MORH .

Moj zahtjev za istaknutom snimkom je prijevod Categorie ime u URL-a, na primjer, na francuskom i arapskom "Feature Zahtjevi" u ovaj thread vezu ne mijenjaju. : / Fr/feature-requests/62-traduction-du-nom-de-cat% C3% A9gorie-dans-les-url.html

Žao nam je za moje loše engleski .

Srdačan pozdrav.
    Zadnji uredio vBET; 04-11-09 na 13:44. Razlog: Pogrešno BBCodes

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Bok RootShell!

Drago mi je da vam se sviđa Također - Ako je Vaš engleski nije previše dobra - samo postaviti zadani jezik za Korisnički CP, i počnite pisati na vašem materinjem jeziku - na kraju ovaj mod je o više jezičnih zajednica

O vaš zahtjev to je dobra ideja i to je dodano u TODO listu. Također smo vidjeli neka pitanja s prijevodom, ali mi ćemo učiniti naše najbolje da ga podržati

Banned
    Registracija
    Studenog 2009
    Mjesto
    SAD / Maroko

Michal hvala vam za vaše nastavio raditi na poboljšanju izmjene, ja sam čekajući verzija 3.x sa strpljenjem.
    Volim ovaj mod

Registracija
    Listopada 2009

To je već dostupan

Junior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Text automatically translated from: Spanish to: Croatian
    Translated text
    Pozdrav,

Ja ne prevode u kategoriji, što mogu propustiti?. (VBET 312)

Hvala Vam.
    Original text

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by jorgejgm View Post
    Translated text
    Pozdrav,

Ja ne prevode u kategoriji, što mogu propustiti?. (VBET 312)

Hvala Vam.
    Original text
    Nažalost nisam bio dragocjen. "To je dostupan" je komentar o čeka 3.x
    Prijevodi kategorije nisu podržane još. Mi smo još uvijek u razmatranju kako to učiniti bez prijevoda promjena rizika.

Jer niti ne postoji problem, jer imate identifikator u prosjačenju, tako da ako se dogodi da je Google napravio bolji prijevod, tada već indeksirane URL će imati samo 301 preusmjeravati i Google će ponovno indeksirati ga bez gubitka položaja.

Za kategorije (pod-foruma) je problem, jer mnogi forumi ne identifikator prije kategoriju u URL-u, tako da ako prijevod će se promijeniti na bolje jedan tada stare samo će biti slomljena. A ti se ne smije držati samo prijevodi za kategorije zauvijek - Google omogućuje predmemorija prijevode samo za 15 dana.

Tako smo veliki izazov Mi ćemo raditi na tome i to može potrajati neko vrijeme za nas pronaći siguran način kao iu slučaju teme naslova. Imamo neke ideje upravo sada, tako da možete uzeti u obzir ovaj kao u tijeku

Registracija
    Listopada 2009

Još uvijek će morati uložiti bliže istrage u ovom području, ali već imaju neke rješenje planiranih. Ne nježna, pa smo željeli da ga disk.

Trenutno planiramo napraviti 2 strategije kategorija prijevod. Tako ćete biti u mogućnosti odabrati željeni jedan.

1. - lako - prijevod će biti automatski, a ako nakon predmemoriju čišćenja čini se da je prijevod promijenila, onda jednostavno ćete dobiti 301 preusmjeravanja i korisnik će biti i dalje moći čitati točke. To će također omogućiti da obrađuju na odgovarajući način indeksiranja pitanjima zahvaljujući 301 (ako se ikad dogodi). No, da se ovaj dostupne vaš uzorak URL-a će se morati uključiti kategoriju (pod-forum) id u URL (upravo sada mnogi forumi uključuje ID samo za radna mjesta).

2. - teže jedan, ali će raditi za forume koji nemaju u URL obrazac ID za kategorije (sub-forumima), a ne želite ga promijeniti (SEO pitanja). U ovoj strategiji, morat ćete ručno podesiti svaki prijevod za svaku kategoriju (pod-forum) u forumu konfiguracije. Postavite ga i ostavite ga, uzrokovati nikakve promjene će završiti sa starim linkovima se razbije (upravo kao što je to upravo sada, ako ste promijenili Ime foruma - tako da nije problem). Mi jednostavno ne možemo to učiniti automatski, jer Google TOS - Google rezultati ne mogu biti spremljene više od 15 dana. A oni prijevodi moraju biti za života. To može biti neki posao da ga ručno. Svaki pod-forum pomnožite broj dostupnih jezika na vašem forumu, ali ti ga postaviti jednom i ostaviti ga. Vi samo morati saznati odakle se prijevodi - u internetu možete pronaći mnogo slobodnog prevoditeljske usluge dostupna HTML obliku. Možda čak i Google prijevodi uzeti od svojih stranica (ne AJAX ili Curl API) se može koristiti za pohranu ručno (treba provjeriti).

To je naša ideja. I u ovom trenutku, mi još uvijek nisu sigurni o svim mogućim problemima, ali želimo znati što naši korisnici misle o tome

Junior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Default 1

Translated text
    Radije opcija 1.

No, najbolja stvar bi se dati 2 opcije, a već nakon jednog odabere.

pozdrave.
    Original text

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Jako sam zainteresiran za drugi - jer je jako dobar SEO imati važne ključne riječi u "donjem mapu" domain.com / dna mapu / ostalo ...

Svaka vijest o tome?

Registracija
    Listopada 2009

Naš stvarni prioritet vBET4.x za vB4 i radimo o tome sada. Mi ćemo voditi brigu o kritičnim pitanjima ako će doći u vBET3.x i to je sve ono što je planirano prije 4.x izdanje.

Nakon objavljivanja 4.x ćemo razviti štand linije 3.xi 4.x, a onda ćemo dodavati nove funkcionalnosti.

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •