Molimo pratiti poslužitelj u CPU i memorije prostora i odrediti koji resursa je potrebno.
Imajte na umu o onemogućivanju neke jezike ako vaš poslužitelj ne može to učiniti sa svim (početi s nekoliko, i dodati još s vremena na vrijeme, ako ga poslužitelj drži).
Također - vidim u našoj bazi podataka da se nikada ne preuzimaju bilo vBET pod licencom. Kako ćete znati da vaš poslužitelj nije dovoljan za vBET? ...
Jako mi je žao - to je moja pogreška. Provjerio sam našu bazu gdje smo vidjeli što slika je preuzet od strane naših kupaca. Trenutno Provjerio sam svoj red i vidim da ste kupili instalaciju usluga - to je razlog zašto nisam vidio sve preuzete datoteke.
Još jednom - jako mi je žao. Bio sam ga provjeru da vidi što je vaš forum URL-a i koju verziju vBET radite.
Možete li molimo vas pošaljite vaš forum URL-a i reći što vBET verzija koji se izvode.
Zadnji uredio vBET; 22-04-10 na 20:35.
Mi ćemo vam pomoći sa zadovoljstvom. Za to nam je potrebno više informacija. Molim odgovor na moj zadnji pitanja. Također koju verziju vBET koristite?
Vidim da prijevodi su vrlo brzo. Ipak ...
Sada definitivno znam da gube mnogo performanse jer imate dvostruko preusmjeravanja, koje su već eliminirani u najnoviji vBET verzija. Ažurirajte na najnoviju verziju vBET i učiniti vBSEO integracije opet (ovdje imate detalje o nove integracije korake: http://www.vbenterprisetranslator.co...provments.html
Imajte na umu da najnovija verzija ima i mnogo drugih poboljšanja performansi. Ako već radite na njima - još uvijek ste napravili novu vBSEO integraciju - to će vam osigurati PUNO opterećenja poslužitelja. Vjerujte mi - mnogi korisnici su o tome napisali sjajne riječi
Ako se ne osjećate dobro u promjenama i integracijama, možemo to učiniti za vas - samo trebate kupiti naše jo nadogradnju usluge.
Još jedna stvar - vidim da ste ozbiljan problem s prevedene URL-ova. Na poslužitelju ne rade linkovi koji imaju posebne slova.
Odnosno: ovaj u poljskom radi, jer nemaju posebne slova:
Nowa definicja magnetyzm
I ovaj su poseban slova (az), a to ne radi:
Szkoły - Tags Forum przez Zoints
To je vrlo važno - upravo sada jezika kao što su arapski ili japanski (i neki drugi) ne rade uopće na vaš poslužitelj, jer postoje samo posebne znakove za one.
Zadnji uredio vBET; 23-04-10 na 03:11.
Mi ne prikupljamo pristup podacima iz naših korisnika za sigurnosne svrhe. Također, oni mogu mijenjati bilo kada. To je razlog zašto tražimo svaki put za stvarne pristup podacima.
Hitan: Molimo pogledajte naše mailove informacije.