ja bi praznu stranicu kad sam pogled bilo prevedene RSS feedove, bilo koji ideja zašto?
hvala.
ja bi praznu stranicu kad sam pogled bilo prevedene RSS feedove, bilo koji ideja zašto?
hvala.
Koju vrstu RSS si testiranje - molimo Vas da pošaljete puni URL. Da li se to događa na originalnim RSS također ili samo na prijevodu jednog?
Samo prevedene RSS normalno RSS je u redu, imate moj forum URL, možete ga testirati tamo.
OK - vidim na forumu. Nažalost nismo u mogućnosti da ga reproducirati na našim forumima.
Bilo bi najbolje ako smo dobili pristup do vašeg foruma i provjerite je li - to može biti i testiranje na primjer / kopija - to je samo da se ponašaju na isti način. Bez reprodukciju pitanje ne možemo raditi na njemu. Možete li molim PM me pristup pojedinosti svoje Admin CP i FTP? Kao što sam napisao može biti neki test primjer - ja pravedan potreba ponašanje ne sadržaj. Ili barem da li vi imati bilo kakve pogreške dnevnika o RSS? ...
Kao što možete provjeriti ovdje, a na ovom forumu RSS rade u redu. Na testu forumi. U ovom trenutku vi ste jedini koji ima problem i vaš forum je jedino mjesto gdje možemo to provjeriti.
Ja sam samo admin na moj forum, molim vas dajte mi upute za rješavanje problema.
Bojim se da je to previše komplicirano i zahtijeva interakciju - moramo naći uzrok problema. Ja će biti u mogućnosti da vam dati upute za brzo popraviti, ako sam znao što se događa tamo i biti u mogućnosti da ga reproducirati na mojoj strani. Bez znajući gdje bug je da mi jednostavno nemamo pojma o tome kako, što i ne to popraviti (to može biti uzrokovan sukoba neke druge mod, krivo konfiguracija ...). Bez mogućnosti da ga reproducirati ne znamo ne naše promjene popravlja problem. A ti si jedini koji imaju problem. Zato bi bilo najbolje ako imamo pristup - čak i na testu foruma. Kao što sam već napisao ne trebam vaš forum sadržaj JA pravedan trebate je ponašanje. Razumijem da ne želite da dijele pristup na vašu stvarnu foruma. Imate li testirati primjer gdje istu stvar se događa?
U ovom trenutku za najjednostavnije upute molimo otvoriti datoteku / Includes / vbenterprisetranslator_functions_external.php i odrediti gdje prestaje kod ocjenjivanja stavljanjem jeka 'test 1'; (I mijenja broj za svaki eho) između redaka koda. Ako znate što je binarni pretraživanje onda koristiti ovaj algoritam. Evaluacija počinje u funkciji vbet_translateExternal.
Ako mislite da ste u mogućnosti da biste odredili gdje je problem onda možemo to učiniti na ovaj način, ali to će potrajati puno više vremena - pogotovo na strani, ono što nije potrebno, jer imate našu potporu. Naravno, mi razumijemo da vi ne želite našu punu podršku, pa pokušajmo to učiniti svoj put.
Kako drugo pitanje ovdje Računalo sok - Site špijun
Čini se skripta ne dobiva CSS datoteka pravilno, a gleda na krivom mjestu za slike ...
- Pokušat ću što si rekao za druge pitanje.
Ne - nikada nisam napisao nešto poput toga. Nemam pojma zašto čak i razmišljati o tome ...
Oni gdje savjeti za vas, jer one u kojima najlakše opisati. 1. - propustite točka o binarni pretraživanja. 2. - imamo načina da to učinite bez izlaza mijenja, a mi smo u mogućnosti to učiniti brzo, jer smo znali naš kod i imaju puno iskustva u pronalaženju bugova i sukoba s drugim dodataka.
U svakom slučaju - Vaše pitanje ne daje vam nikakvu korak bliže rješenju. Nudimo Vam našu punu podršku. Možete prihvatiti ono što ste platili za, ili ga možete odbiti. Mi ćemo vam čast odluku i pokušati vam pomoći čak i ako odbije našu potporu. Ipak molimo vas da se usredotočite na problem - želite pokušati to učiniti sami, onda molimo lopatara naše savjete. Vi želite da sigurno svoje vrijeme, javite nam se rezervirati Imajte na umu da su sve naše namjere su da vam pomognu.
Desno, te točke ja sam što se mogu slijediti upute, tako da, molim vas dajte mi upute.
Ne želim da vam pristup kao što nemaju online ugled, samo ljudi dajem pristup mom forumi su mi vBulletin i vbseo, jer sam ih povjerenja.
Vi ste novi u mene, pa, ja bih radije da su upute, a ne punu podršku.
Zahvaljujući.