Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 3 od 3 FirstPrvi 123
Rezultati 21 na 24 od 24

Thread: bijela stranica pri prevođenju RSS

Michał Podbielski (vBET Djelatnici)
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by Snake View Post
    Ok, ali, još uvijek 500 pogreške, Google bot ne kao 500 pogreška zaglavlja!

Također linkovi su u ovom formatu.

***. Computer-juice.com/forums/bg/showthread.php? T = 28848 & goto = newpost

Ne bi li se seo'd URL-ove?
    Oko 500 zaglavlje - u ovom trenutku nemam pojma zašto validator tvrdnje oko 500 error - isti URL u pregledniku daje odgovarajućim sadržajem. Također se pojavljuje samo na neki prijevodi na druge ne. Možda je nešto s cache - mi ćemo vratiti na njega nakon isteka cachea i provjeriti to je neki postojeći problem ili samo spremljeno povijesti.

O vezama - da oni trebaju biti seo'd URL-ova. Molimo Vas da što je svoju vrijednost za "Forum katalog" postavljanje.

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2010

Mora se predmemorija problem, sve novo prevedene RSS izvori sada 100% ok, hvala.

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2010

Ok pa problem je u hrani prevedena prije toga popraviti i dalje su pogreške i pogrešne ne SEO URL-ova.

Kako izbrisati stari cache memorije hrani tako novi feed sa bug ispravke mogu raditi.

Zahvaljujući.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici)
    Registracija
    Listopada 2009

To bi trebao biti učinjeno automatski - RSS predmemorija vrijeme se mjeri u minutama, a ne u danima ... Ne znam radi / gdje vBulletin omogućava jasan RSS predmemoriju ručno. Yoou može pokušati postaviti na niske vrijednosti (kao što je 1 minutu) kada su izrade testova, a nakon toga se vratiti na prethodni.

Kao što sam napisao to ne bi trebao biti spremljene tako dugo. Molimo provjerite da ste u potrazi na stvarnim kanalni izlaz nije spremljeno na Vašoj strani (kao u predmemoriju preglednika). Molim Vas, dajte mi URL na RSS koji je još uvijek nije točno - ja ću to provjeriti na mojoj strani. Ako će biti potrebno mi ćemo tražiti grešku, ali prvo neka provjeriti to stvarno postoji.

Također, pošaljite nam svoja 2 prva pravila za vBET i provjerite jeste li postavili svoj direktorij foruma na / Forum u vBET konfiguraciji.

Stranica 3 od 3 FirstPrvi 123

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •