Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 3 123 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 22

Thread: Zabrana za licence povrede - Kreditna link!

Junior Member
    Registracija
    Travnja 2010

Default Zabrana za licence povrede - Kreditna link!

Što je problem, kao što je poznato sam ti rekao svoje MORH je spor i uzrokuje mi probleme poslužitelja tako da sam koristeći druge MORH-a na vBulletin dok ne pustite novu verziju, to je razlog zašto nema kreditnu link!

Molim vratiti moj račun me e-mail na ovu e-poštu da bi riješio taj problem što prije. Ja sam plaćati kupca i ne cijenimo zabrane pogrešno.

Zmija je moje korisničko ime.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Pozdrav.

Molimo Vas da našu ispriku za sve neugodnosti. Mi je pokušavao kontaktirati u mnogim oblicima, ali naš poruke je zanemarena. Imajte na umu da je problem počeo mjeseci i sada je račun blokiran samo zato što prestao reagirati kada je osumnjičen za kršenje licence. Vaš korisnički račun će dobiti natrag kada situacija će biti jasna. Ako niste prekršio naše licence morate ništa brinuti - mi samo potvrditi da je.

Kao što smo vam napisali prije nego što smo provjerili svoje objašnjenje o isključen vBET i otkrili smo da vBET se još uvijek koristi. Protiv svoje tvrde da koristite neki drugi mod još uvijek vjerujemo da je vBET koji se koristi na forumu. A mi mislimo da je zbog proizvodnje kod generira vBET je obilježena i vidimo našu oznaka na izlaz HTML (koje smo napravili u slučaju budućih istraživanja). Budući da svoju izjavu je protiv onoga što vidimo na forumu još uvijek imamo pravo sumnjati dozvole povrede. Da biste ga provjerili, moramo vidjeti što se zapravo događa mrav to je razlog zašto želimo vas pitati o detaljima pristup vašem Admin CP. Možete stvoriti privremeni račun za to ili promijeniti lozinku za neki temp, ako ste svjesni o sigurnosnim pitanjima. Možda ćemo trebati i FTP pristup, ali sada Admin CP je dovoljno.

Još jednom jako mi je žao za obustavljeni račun i hvala što ste počeli suradnju o tom pitanju. Također želimo riješiti problem što prije, a osobito da je već uzima puno vremena. Molimo, pošaljite pitao podatke pa ćemo biti u mogućnosti potvrditi vašu verziju, jer kao što već znate HTML izlazni govori nešto drugo.

Junior Member
    Registracija
    Travnja 2010

Ne, ti mis shvatio, u to vrijeme nismo bili koristeći mod, bili smo testiranje, sada smo, ali iz nekog razloga kreditne veza ne radi, ne možemo redownload kao što nam je zabranjeno, ne možemo kupiti marke besplatno kao što ste nas zabranjen. Pa kako možemo popraviti.

Kao da, ste poslati e-mail, ali ste ovaj forum setup tako da e-mail doesnt slati kada smo dobili odgovor na PM ili poruku, unatoč nas to omogućava u upravljačkoj ploči. Tako da nismo bili obaviješteni na odgovor, osim ako smo prijavljeni

Ili vratiti tako da možemo kupiti marke besplatno ili skinuti naš proizvod ponovno ili me opskrbi sa kodom tako da ja mogu dodati vezu ručno.

Zahvaljujući.

Junior Member
    Registracija
    Travnja 2010

Link natrag, nema potrebe da se ovaj u dramu. Bila je to pogreška, leđima, možemo dobiti zajedno sada.

Registracija
    Listopada 2009

Mi razumijemo vaše objašnjenje. Ipak bilo je stvarno ozbiljni sumnje o kršenju licence koja, kao i korištenja softvera izvan svojih dozvola odobrenja, također je zločin softverskog piratstva. Mi ne kažemo da je to počinio, samo da postoji sumnja, Vaše prethodne izjave su različiti da je ono što smo primijetili na forum i smo provjeriti što se zaista događa.
    Mi smo u mogućnosti saznati što je razlog ne vidi kredita link na vaš forum. Zato vas molimo za Vaše Admin CP pristup tako da je možemo odrediti kao prekršaj ili ne. Nadam se da možemo riješiti između vas i vBET tima. Ako ste svjesni o sigurnosnim pitanjima molimo Vas da stvori privremene lozinke ili privremeni račun.

Imajte na umu da smo, gdje vas kontaktirati i po vlastitom forumu obrazac za kontakt. Mi stvarno se bilo koji način kontakta koji smo našli, prije blokiranje Vašeg računa. Kako brzo kao to će biti utvrđeno da je problem nije licencu kršenje, dobit ćete vaš račun natrag s dodatno vrijeme za besplatne nadogradnje - mnogo veći da je vrijeme za blokiranje, ponovno nadoknaditi ste stvarni neugodnosti.

Također mislimo da nije javno pitanje. Dakle, obratite nam se na ovom pitanju putem pošte ili PM samo. Naravno, možete misliti drugi način - u tom slučaju slobodno se raspravljati u javnosti. No, pisanje na nekoliko mjesta u isto vrijeme, čine ga teže za održavanje, pa vas molimo da drže jedan način komunikacije. Hvala
    Zadnji uredio vBET; 07-04-10 na 23:03.

Junior Member
    Registracija
    Travnja 2010

Ne postoji način dajem pristup stranac admin, na sve. Moj poslužitelj je moje i to je moja privatna detaljima.

Ako navika ponovno moj račun, budući da link je sada tamo onda ću morati tražiti sredstva vratiti na moje kreditne kartice.

To je nitko od vaše poslovanje zašto link nije prikazuje osim da je fiksna.

Sve što trebate znati je link radi sada, na kraju. Imao sam problem s simliar vbseo u prošlosti i oni jednostavno tražili da se fiksni, oni ne treba da izvidi na mene.

Pustiti mene znati kako želite da se bave s tim, ja sam sretan da biste dobili povrat novca ako navika ponovno moj račun.

Sviđa mi se vaš proizvod i želite kupiti za moju 5 drugih foruma kad sam se to radi 100%, tako da će izgubiti dobar klijent samo zato što je potražnja za pristup moj server, što nije fer Michael.
    Zadnji uredio Snake2; 07-04-10 na 23:22.

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by Snake2 View Post
    Ne postoji način dajem pristup stranac admin, na sve. Moj poslužitelj je moje i to je moja privatna detaljima.

Ako navika ponovno moj račun, budući da link je sada tamo onda ću morati tražiti sredstva vratiti na moje kreditne kartice.

To je nitko od vaše poslovanje zašto link nije prikazuje osim da je fiksna.

Sve što trebate znati je link radi sada, na kraju. Imao sam problem s simliar vbseo u prošlosti i oni jednostavno tražili da se fiksni, oni ne treba da izvidi na mene.

Pustiti mene znati kako želite da se bave s tim, ja sam sretan da biste dobili povrat novca ako navika ponovno moj račun.

Sviđa mi se vaš proizvod i želite kupiti za moju 5 drugih foruma kad sam se to radi 100%, tako da će izgubiti dobar klijent samo zato što je potražnja za pristup moj server, što nije fer Michael.
    Imajte na umu da se ne radi o špijuniranju, već o provjeri ne pravni ugovor koji je sklopljen između naših dviju strana je nagrađen ili ne. Također imajte na umu da u slučaju kršenja licence nitko nije kvalificirana za povrat - više svatko tko krši dozvolu pristali izgubiti svoju licencu i dodatno plaćeni za to. Svaki gost složili su se licencne odredbe znajući što je on paying za.

To je samo kao kad netko posuditi automobil - on zna da je platio kako bi ga imati na neke pojmove. On ne može tvrditi da je platio da ga posuditi, pa on misli da je njegova sada i on može učiniti s njom što god on želi. Ako on neće vratiti, to će biti zločin, čak i ako je plaćen za to zaduživanje. A kad će se smanjiti, ne može tvrditi, da nitko ne bi trebao biti zainteresirani zašto je odlučio da se u automobilu za sebe i potražnje novca vratiti, jer su oni uzimajući automobil natrag. Da, naravno - on ne može tvrditi što god hoće i on može zahtijevati što god želite, ali štand njegove tvrdnje i njegovim zahtjevima nema tla. A činjenica da je automobil dobio natrag policije samo zato što je bio rez doesnt znači da ništa ne događa. "U redu je dobio automobil sada tako što tvrdi o? Omogućuje zaboraviti o svemu i budi sretan da vidite auto opet - ti nikada ne bi mogao vidjeti opet - morate sreće tako sretan."

Sada ćete vidjeti ćemo naći naše da je naše vozilo nedostaje ... No, imali smo kontakt s osobom koja je jahanje pa nazvati i pitati: Aloha - kako je vožnja? Mislimo da možete imati problema s motorom ne čuje na odgovarajući način putem telefona, javite nam što se događa. I mi smo dobili odgovor: "To zato što je upravo sada sam jahanje na različitim automobilu". Provjerili smo naše satelitsku navigaciju i saznati (na Google karti ) Da se voziš naš auto, tako nešto nije u redu. No, još uvijek pretpostavlja da možda postoji krivo gorivo, ili nešto slično. Dakle, zovemo opet, ali ne i tijelo je odgovorio. Se slati SMS, šaljemo MMS-a, doznajemo da automobil ima instaliran faks i poslati faksom, ali nitko od naših poruka je odgovorio. I naš satelitsku navigaciju i dalje pokazuju da je kupac zaista je jahanje naš automobil. Tako se tako daleko jedina stvar koju smo mogli učiniti je da daljinski onemogućiti GPS sustav u njegov auto i Sena poruku: "Stvarno korištenje automobila nije sigurno za vas i vjerojatno krši naše interese. Mi razumijemo da možete imati neke probleme s auto motor i još uvijek se boje da je naša imovina slomljena od vas. Dakle, ne možemo vas lakše kretati naprijed u ovom okolnostima. Želimo pomoći u rješavanju problema s motorom, ali se bez odgovora. Molimo Vas da nam reći gdje želite da se zaustavi, a mi ćemo poslati se od mehaničara koji će pod krinkom i provjeriti što je krivo"I onda čekati, morat ćete koristiti GPS opet i odgovoriti na naše poruke razmišljanje:." Omogućuje se nadam da policija blokada neće biti potrebno ovdje ".
    Sada ste stavili naš auto u svoju garažu, zaključati i reći da nam je pravo možemo čuti motor od vrata, ali nemamo pravo pogledajte pod krinkom naš auto, jer je u garaži i nije fer da se smo čak i pitati o pristup garaži. Čak i da možete jednostavno promijeniti brave nakon toga. Čak i da ste dogovorili, da moramo pravo uvida ne naš auto se koristi na odgovarajući način (pogledajte sporazum o licenciranju). Mi smo samo trebali sretan da čujemo više ili manje prikladno zvuk sada i ne interes što se događa na motoru prije nego što i ne interes zašto zvuk nije ni iz motora. "Nemojte me špijun - to nije vaš interes što radim sa svojim autom i ako ne dat će mi GPS pristup natrag ću odsvirati sve dalje i uzeo novac koji sam platio.."

Imajte na umu da mi ne pitajte tko je vožnju naših automobila za pristup garaži. Ne kažem da je to vaša namjera, ali osjećamo izazvalo da se te radnje. A mi ne mislim da prijeti nam mogu pomoći u ovom pitanju. Ako ni bilo pogrešno novac će se vratiti na vas (za ono što nema nikakvo pravo), to će više davati efekt kao što su: "Sada je razbio našim sigurno (ili varao naš tajnik) i ukrao naš novac - nismo to želite, ali sada moramo ići na policiji s ovom slučaju smo opljačkani". Molimo uzmite u obzir svoje sporazum, namjere, izjave, akcije i moguće posljedice.

Imamo zakonsko pravo dati ugovor o za provjeru ne dozvole nije povrijeđeno. Naravno, možemo odlučiti da ne, ali to nikada neće dogoditi pod povećalom javnosti ucjene. Postoji skupina ljudi koja djeluje na taj način - javno prijetnja, tražeći da odluči da će to biti njihov jednostavan način, ili svojim hard način. Mnoge zemlje naučiti davno da oni nikada ne može dopustiti da ih zastraši, ili prijetnje nikada neće završiti.
    Imajte na umu da je ova strategija će vam dati suprotne rezultate koje trebate. Mi smo otvoreni za raspravu, čak i ako je zanemarena prije (to je ono što se događa ovdje). Mi smo zatvoreni za sve prijetnje i na odgovarajući način izmijeniti naše strategije u takvim slučajevima. Ako želite i dalje o tom problemu razgovarati - molimo otpustiti sve prijetnje. Kao prijetnju smatramo izjavu o preuzimanju bilo kakvih radnji koje nisu u skladu s našim pravnim licencnog ugovora, poljski zakon, zakon u vašoj zemlji, ili zahtijevaju prijevare / lažne izjave u platnom prometu.

Cijenimo da razmislite o kupnji vBET i za svoj 5 drugih foruma. Imajte na umu da licence ne obvezuju međusobno. Svaki se tretira separatelly u bilo kojem aspektu (instalacija, podršku, kršenje, nadogradnja ...). Trenutno Vaš primaty račun bio blokiran puna, jer imate samo jedna dozvola, to je lakše da zgrabite u bazu podataka i cijelo vrijeme smo ga uzeti u obzir samo kao privremeno rješenje za početak rasprave i opet riješiti pitanje - što je naš primarni cilj svih vrijeme.

Imajte na umu da gotovo svaki softver koji ste ikada koristili i da će ikada koristiti je / će biti na neki licence. U nekim zemljama zakonom čak i ne dopušta korištenje softvera bez licence za to, što znači da softver mora imati dozvolu (čak i da je slobodna) može biti koristan u takvim zemlji.
    Zadnji uredio vBET; 08-04-10 na 00:57.

Junior Member
    Registracija
    Travnja 2010

Cijenim tvoj odgovor, ali ja još uvijek ne razumijem, imam fiksni vezu pitanje, ne postoji ništa da istraži, Ja sam ne razbijanje ugovor o licenci kao što je veza.

Nema povrede. To je bizare, što čak i navika pustiti mene kupiti više licenci, to je ludo. Zašto bi bilo koji poslovni zaustaviti kupci iz trošenja više novca. Čudno.
    Zadnji uredio Snake2; 08-04-10 na 01:03.

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by Snake2 View Post
    Link natrag, nema potrebe da se ovaj u dramu. Bila je to pogreška, leđima, možemo dobiti zajedno sada.
    Nažalost nismo vidjeli tu poruku prije nego (što je odgovor prethodnog). U ovom trenutku mali moraju znati svoje službeno priopćenje o isplati da je bilo koji korak dalje.

Junior Member
    Registracija
    Travnja 2010

Što mislite Michael?

Nema plaćanja pitanje, mi smo sretni ako jednostavno deblokirati račun kako bismo mogli nadograditi na novu verziju izdanje danas, pa ako dobro dobiti nove licence za druge forume.

Mi smo sretni, nema problema plaćanje računa samo želite raditi opet.

Hvala!

Stranica 1 od 3 123 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •