Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 3 123 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 29

Thread: Nadograditi na najnoviju verziju 4101bf danas za lang link rel = "alternativni" hreflang

Senior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

Default Nadograditi na najnoviju verziju 4101bf danas za lang link rel = "alternativni" hreflang

Tako sam nadograditi vBET dodati IBM i uglavnom link rel = "alternativni" hreflang kod za prevedene stranice, ali to se ne pojavljuje nakon nadogradnje. Ja sam izbrisati cloudlflare predmemoriju kako bi bili sigurni da nije tamo.

Senior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

Ping-nije siguran ako sam propustio somhing, re-omogućuje u postavkama i još uvijek nema vrijednosti

Michał Podbielski (vBET Djelatnici)
    Registracija
    Listopada 2009

Zdravo, žao mi je, ali nisam siguran da li razumijem problem. Napravili ste vBET ažuriranje i želite koristiti IBM prijevod. Pretpostavljam da ste izradili IBM račun i postavili ispravne postavke u Admin CP > vBET > Translation Providers za "IBM Watson FREE/Commercial Translation API key" i "IBM Watson FREE/Commercial Translation API URL". Ako ste to učinili i pitam se da li IBM prijevod stvarno radi, možete ga provjeriti prijenosom na svoj forum datoteku iz vBET paketa (do-not-upload\tools\providers-tests\test_ibmwatson.php) i provjeravanje statusa prevođenja u vašem Bower (stavite URL svog foruma s /test_ibmwatson.php). Tako možete biti sigurni da IBM prijevod radi za vas ako je to problem.

Također ste napisali o "rel =" alternativni "hreflang"-i ne razumijem što je to pitanje ovdje. Što misliš pod hreflang? Što je s Remom "alternativnom"? Koja je postavka točno pišete o (Molimo napišite cijeli put)? Gdje bi se trebalo pojaviti i zašto? Žao mi je, nisam ga uhvatiti. Možete li molim vas objasniti više.
    Zadnji uredio vBET; 09-03-19 na 21:40.

Senior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

Žao mi je, htio sam IBM Watson, (još uvijek uzimajući ključ što je zbunjujuće kao što može biti)--nema problema s vBET

Pravi problem, ja sam Update kao što mi je potrebno rel = "alternativni" hreflang "metaoznake dodane prevedene stranice, a to se ne pojavljuje čak i ako sam ga omogućio u postavkama--

Code:
    Adds "alteranate" tags on the page. "Alternate" tags helps Google serve the correct language or regional URL (more information). Enabling this option will have a negative impact on performance (time overhead of adding tags and sending more data to users).

Registracija
    Listopada 2009

Sada razumijem problem. Molimo, imajte na umu da "alternativni" dodan samo za goste i vidljiv je samo u HTML-u (ne u pregledniku), jer je za pretraživači ne za stvarne korisnike.

Također se radi samo za prevedene URL-ove i ne koristite SEO optimizaciju za URL-ove (imate takve uključene u vBulletin od vBulletin 4, samo trebate konfigurirati vBulletin, a zatim također konfigurirati vBET da ga prepoznaju i prevesti URL-ove). Ako to učinite i još uvijek imate problem s "alternativnom" Molimo vas da nam javite, mi ćemo ga istražiti.

Senior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

Ah OK nisam provjeriti bez prijavljeni.

Senior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

Izvor https://www.allfreechips.com/de/

Bez prijave ne vidim oznaku?

Registracija
    Listopada 2009

Kada je mogućnost omogućena dodatni HTML kôd treba dodati za goste:
    Code:
    <link rel='alternate' hreflang='...
    To treba dodati za svaki URL koji ste već prevedeni u predmemoriji za stvarnu stranicu. Dakle, da bi ga woks, trebate također prijateljske URL-ove (samo tada prevedeni URL-ovi). Kao što vidim već ste ga uključili, ali imate neke konfiguracijske probleme sa svojim prijateljskim URL-ovima na forumu, imate lijepe prijateljske URL-ove, ali nakon što kliknete na to, preusmjereni ste na neprijateljski URL (s showthread.php). Trebali biste to ispraviti u konfiguraciji.

Također "alternativni" dodaje se samo kada se koristi predmemorija gosta. Nije opisano u opisu parametra kako bi se olakšalo razumijevanje, ali je napravljen u svrhu-za performanse razlozi (predmemorirani stranica je jeftin za dobivanje, ali ako je predmemorija za goste isključena, onda uzimajući svaki put sve prevedene URL-ove za istu stranicu bi bilo preskupo za f koje imaju svih 53 jezika).
    Zadnji uredio vBET; 11-03-19 na 21:36.

Senior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

Vidim da se ovaj showthread događa samo kada niste na engleskom, je li to vBET postavka mu nedostaje?

Registracija
    Listopada 2009

To se događa na vašem forumu kada ste na engleskom također. Idite na link za neke nit na svom forumu i vidjeti da ste preusmjereni. Na prevedenu stranicu vidim vaše veze su s showthread.php od početka, ali na engleskom stranici oni postaju showthread.php Kada kliknete na njega (preusmjereni ste). Dakle, to je glavni problem ovdje-ako vaš vBulletin prepoznaje showthread.php kao odgovarajuće URL-ove (preusmjeravanja tamo), vjerojatno je to razlog zašto na prevedenim stranicama koje imate od početka showthread.php URL-ovi (vBET mijenja URL-ove za dodavanje jezika tamo i čini se da dobiva takve URL adrese od vBulletin-to je jedini način za nas-promijeniti ono što dobijemo).

Ako želite biti sigurni da to nije vBET problem, možete privremeno onemogućiti dodatak od strane admin CP i vidjeti što se događa. Možete i privremeno onemogućiti. htaccess pravila za vBET.

postavka vBET za SEO URL-ove su u Admin CP > vBET > Main > Link Type.
    Više informacija o vBET konfiguracija i vBulletin konfiguracije naći ćete u Readme. html datoteci iz vBET paketa (postoje neki savjeti o SEO vezama).
    Također provjerite jeste li koristili podržani motor SEO. vBET podržava vBSEO (staro rješenje) i vBulletin autohtone SEO veze.
    Zadnji uredio vBET; 13-03-19 na 09:18.

Stranica 1 od 3 123 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •