Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 14

Thread: Nije moguće deinstalirati vBET bez razbijanje forum

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Default Nije moguće deinstalirati vBET bez razbijanje forum

Bok dečki,
    Imam potrebu da se deinstalirati vBET, deinstalacije sam preko admincp i vBET je otišao, no ako sam pokušati izbrisati vBET datoteke off moj server (ja pokušavam dobiti moj poslužitelj na standardne datoteke samo prije nego reinstalirati upravo ono što mi treba) je ubija moj forum!? evo ja dobiti greška ako sam pokušati ukloniti datoteke nakon deinstalacije putem admincp:

Upozorenje: zahtijevaju (/ home / thecodec / public_html / forumz / includes / vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) [function.require]: nije moguće otvoriti potok: Nema takve datoteke ili direktorija u / home / thecodec / public_html / forumz / includes / init.php (304): eval () 'd code on line 135

Fatalna pogreška: zahtijevaju () [function.require]: Neuspjelo otvaranje potreban '/ home / thecodec / public_html / forumz / includes / vbenterprisetranslator_functions_redirect.php' uključuju (':/ usr / lib / php :/ usr / local / lib. / php ') in / home / thecodec / public_html / forumz / includes / init.php (304): eval ()' d code on line 135

Ja sam uklonio sve vBET pravila iz. Htaccess.

Bilo koji ideja kako izliječiti to?

Pozdrav,
    Simon

Banned
    Registracija
    Kolovoz 2012

Ovo izgleda kao neće ukloniti neki čep vBET ili neće ukloniti vBET Integracija s neki čep. Imate li vBSEO? Pokušajte isključiti sve kuke/plugins (Više informacija).

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Nemam izbora nego da isključite sve dodatke, imao sam vbseo, ali sam pokušao uzimajući osloboditi od njega!, Kad pokušam deinstalirati vBET sam dobiti sve vrste problema, to me izluđuje!

Banned
    Registracija
    Kolovoz 2012

Prije deinstalacije vBET morate ukloniti integracije s vBSEO. Prije deinstalacije vBET također pokušati onesposobiti sve kuke u config.php)Više informacija).

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Ja ću dati još jedan ići, VBSEO je deinstaliran tako da ja ne znam što integracije misliš? VBSEO pravila su uklonjeni iz. Htaccess. gdje drugdje bi trebao biti u potrazi?

Banned
    Registracija
    Kolovoz 2012

Ako ste uklonili vBSEO onda također uklanjaju integracije vBSEO s vBET.
    Molim pošaljite mi podatke PM pristup Admin CP i FTP. Ja ću provjeriti što se tamo događa

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Predsjednik poslan

Banned
    Registracija
    Kolovoz 2012

Prije deinstalacije vBET morate ukloniti sve njene integracije. Našao sam svoju integraciju u module / recentthreads.php u linijama 255-260. Ako ste učinili neki drugi integraciju s vBET zatim ih izbrisati.

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Hvala za to, zaboravila sam na vbacmp, ja ću sad probati i počistiti i deinstalirati - Ja ću vam reći kako to ide!

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Deinstalirana vBET onda počeli uklanjati vBET datoteke i dobio ovo:
    Upozorenje: potrebna ([path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) [function.require]: nije moguće otvoriti potok: Nema takve datoteke ili direktorija u [put] / includes / init.php (304): eval () 'd code na liniji 135

Fatalna pogreška: zahtijevaju () [function.require]: Neuspjelo otvaranje potreban '/ home / thecodec / public_html / forumz / includes / vbenterprisetranslator_functions_redirect.php' uključuju (':/ usr / lib / php :/ usr / local / lib. / php ') in / home / thecodec / public_html / forumz / includes / init.php (304): eval ()' d code on line 135

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •