Bok dečki,
Imam potrebu da se deinstalirati vBET, deinstalacije sam preko admincp i vBET je otišao, no ako sam pokušati izbrisati vBET datoteke off moj server (ja pokušavam dobiti moj poslužitelj na standardne datoteke samo prije nego reinstalirati upravo ono što mi treba) je ubija moj forum!? evo ja dobiti greška ako sam pokušati ukloniti datoteke nakon deinstalacije putem admincp:
Upozorenje: zahtijevaju (/ home / thecodec / public_html / forumz / includes / vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) [function.require]: nije moguće otvoriti potok: Nema takve datoteke ili direktorija u / home / thecodec / public_html / forumz / includes / init.php (304): eval () 'd code on line 135
Fatalna pogreška: zahtijevaju () [function.require]: Neuspjelo otvaranje potreban '/ home / thecodec / public_html / forumz / includes / vbenterprisetranslator_functions_redirect.php' uključuju (':/ usr / lib / php :/ usr / local / lib. / php ') in / home / thecodec / public_html / forumz / includes / init.php (304): eval ()' d code on line 135
Ja sam uklonio sve vBET pravila iz. Htaccess.
Bilo koji ideja kako izliječiti to?
Pozdrav,
Simon

Reply With Quote