Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 4 od 4

Thread: Prebacivanje iz vbSEO da dbSEO

Junior Member
    Registracija
    Prosinca 2009

Default Prebacivanje iz vbSEO da dbSEO

S Mods onemogućen:

Upozorenje: Dodjela povratnu vrijednost novih pozivanjem je zastarjela u .... / includes / init.php (351): eval () 'd code on line 139
    Nije bilo moguće dodati kolačiće, zaglavlje već poslana.
    Datoteka: / var / www / site.com / forum / includes / class_core.php
    Line: 5755

S Mods omogućeno / natrag na:

Upozorenje: Dodjela povratnu vrijednost novih pozivanjem je zastarjela u .... / includes / init.php (351): eval () 'd code on line 139

Upozorenje: Samo varijable treba biti dodijeljena referenca u .... / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php na liniji 851

Trčanje Nginx, pa sam pokušao:

(Bez;
    prepisati ^ / forumi / ((urllist | sitemap_) * \\ (XML |...? txt) (\\ GZ))? $ / forumi / vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php mapa = $ 1 posljednja

prepisati / Forumi / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & preusmjereni = / forumi / posljednji?;
    prepisati ? / Forumi / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & preusmjereni = / forumi / $ 2, zadnja;

Čini se da je potrebno da prođe prerade na dbSEO i vBET, kako mogu to učiniti?

Već sam pravila slična:

if (!-e $ request_filename) {
    prepisati ^ / foruma /(.*)$ / foruma / vbenterprisetranslator_seo.php posljednji;
    }

}

if ($ request_filename ~ "\\. php $") {
    prepisati ^ / foruma /(.*)$ / foruma / vbenterprisetranslator_seo.php posljednji;
    }

, ali ukazuje na dbseo posljednja;

Trenutna Nginx config:

Mjesto / forum / {

try_files $ uri $ uri / / forum / dbseo.php $ args?;

prepisati

/ Forumi / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & preusmjereni = / forumi / posljednji?;
    prepisati

? / Forumi / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & preusmjereni = / forumi / $ 2, zadnja;

if ($ REQUEST_URI ~ * ^ / forum / mobiquo) {
    odmor;
    }

if (-f $ request_filename) {
    istječe 30D;
    odmor;
    }

if ($ request_filename ~ "\\. php $") {
    prepisati ^ (/ forum / *.) $ / forum / dbseo.php posljednji;
    }

if (!-e $ request_filename) {
    prepisati ^ / forum / $ / forum / dbseo.php posljednja (*.);
    }

}
    }

Molim pomoć u pomoć

Banned
    Registracija
    Kolovoz 2012

Pokušajte isključiti prikaz upozorenja u BB (više informacija).

Junior Member
    Registracija
    Prosinca 2009

Žao mi je, ali to ne čini kao rješenje za mene. Ta upozorenja mogao pružiti uvid u drugim područjima. Molim Vas pomoć riješili taj kompatibilnost?

Banned
    Registracija
    Kolovoz 2012

Promijenili smo kod te u sljedećem izdanju naš broj neće izazvati upozorenje na najnoviju verziju VB. Ove promjene je previše učiniti kako bi im brzo popraviti. Upozorenja ne utječe na rezultate. Link koji sam ti dao je službeni rješenje BB ne prikazati upozorenje. Pitanje upozorenje odnosi sve dodatke u najnovijem Vb.
    vBET trenutno podržava vBSEO i prijateljski URL. Trenutačno ne podržava dbSEO. Možete promijeniti pravila, ali ne možemo jamčiti da dbSEO neće učiniti preusmjeravanja ili drugih iznenađenja - vBET nije integrirana i testirani s dbSEO.
    Predlažem da koristite besplatan, ugrađen prijateljski URL u VB.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •