Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 3 123 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 27

Thread: ne prevodi stranica u potpunosti vBulletin 4.1.8

Junior Member
    Registracija
    Rujna 2011

Default ne prevodi stranica u potpunosti vBulletin 4.1.8

kad sam nadograditi na 4.1.8 vBulletin, vBET 4.4.4 nije u potpunosti prevodio stranice.

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Bok
    Možete li molim vas dati mi više informacija:
    -Koji prijevod API koristite (Google 1 (besplatno), Microsoft, Google 2 (plaćeni))
    -Molim vas pokrenite test za app API koju koristite: TESTOVI

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Ne odgovor, smatrao sam ga riješio, ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj temi ću napomenuti da je otvoren za bilo koji drugi molim otvoriti novu temu

Junior Member
    Registracija
    Rujna 2011

Default samo statički tekst na forumu je prevesti

moja prevesti stranica ne prevode sadržaja prilikom pregledavanja. samo statički tekst na forumu je prevesti.

自动 车 保 険

Junior Member
    Registracija
    Rujna 2011

moja prevesti stranica ne prevode sadržaja prilikom pregledavanja. samo statički tekst na forumu je prevesti.
    Koristio sam Microsoft i Apertium prijevod.

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

U testu sam povezati što je test za google apertium (ovo je nastao nakon vBET s Microsoft Azure preko nastao)
    Možete li molimo run test za Microsoft po Mazure, možete ga pronaći u:
    preuzimanje datoteka -> učiniti-ne-upload -> alati -> microsoftbyazuretest.php
    Samo ga stavi u svoj folder forum korijena, i tipa odredište Uri u vašem web pregledniku

Junior Member
    Registracija
    Rujna 2011

Početna test za Microsft prevođenje API za Azure

Cijeli znak:
    {"Pogreška": "invalid_request", "error_description": "ACS90011: obavezno polje \\ u0027client_id \\ u0027 nedostaje \\ r \\ nTrace ID: 65630e6f-adc7-467b-afd9-7506f26eca2f \\ r \\ nTimestamp:. 2011-12 - 09 02:17:06 Z "}

Rezultat: Ja »¿" ArgumentException: Ne nositelj informacije koje se nalaze u znak: ID = 3737.V2_Json.Translate.16E26BDE "
    Test pogreška:
    Priključak vrijeme (ms): 130,547119141
    kako popraviti ovo?

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Vjerojatno niste stavljajte ništa u vašojvBET -> AdminCP -> prijevodi usluga -> Microsoft Comercial prijevod API ključ mimo Azure(BETA)

Da biste koristili Microsoft Translation putem Azure najprije su se pretplatili za Mcrosoft Translation API (također besplatno opcija) ovdje klik
    a zatim se registrirajte vam Primjena ovog, po benzinskim zagradama (tu je ime polja klijent koji morate koristiti u Microsoft Comercial Prevođenje API ključ od Azure (Beta))

Junior Member
    Registracija
    Rujna 2011

Žao mi je, ja registriran Microsoft API i primjenu, ali ja ne mogu definirati što je API broj Azure.
    Molimo Vas da mi pojedinosti.
    Zadnji uredio r.dziadusz; 13-12-11 na 20:32. Razlog: Slika izbrisana

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Izvoli:
    Vaš Microsoft Comercial Prevođenje API tajnu Azure je vaš "Klijent Tajna" - počevši s GSBlBL ...
    Vaš Microsot Comercial Prevođenje API ključ od Azure je vaš "Klijent ID" - počevši s ins ...

Također sam izbrisati svoj Slika državama, jer bi netko drugi mogao koristiti svoj ID klijenta / klijenata tajnu, nadam se da ne smeta

Stranica 1 od 3 123 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •