kad sam nadograditi na 4.1.8 vBulletin, vBET 4.4.4 nije u potpunosti prevodio stranice.
kad sam nadograditi na 4.1.8 vBulletin, vBET 4.4.4 nije u potpunosti prevodio stranice.
Bok
Možete li molim vas dati mi više informacija:
-Koji prijevod API koristite (Google 1 (besplatno), Microsoft, Google 2 (plaćeni))
-Molim vas pokrenite test za app API koju koristite: TESTOVI
Ne odgovor, smatrao sam ga riješio, ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj temi ću napomenuti da je otvoren za bilo koji drugi molim otvoriti novu temu
moja prevesti stranica ne prevode sadržaja prilikom pregledavanja. samo statički tekst na forumu je prevesti.
自动 车 保 険
moja prevesti stranica ne prevode sadržaja prilikom pregledavanja. samo statički tekst na forumu je prevesti.
Koristio sam Microsoft i Apertium prijevod.
U testu sam povezati što je test za google apertium (ovo je nastao nakon vBET s Microsoft Azure preko nastao)
Možete li molimo run test za Microsoft po Mazure, možete ga pronaći u:
preuzimanje datoteka -> učiniti-ne-upload -> alati -> microsoftbyazuretest.php
Samo ga stavi u svoj folder forum korijena, i tipa odredište Uri u vašem web pregledniku
kako popraviti ovo?Početna test za Microsft prevođenje API za Azure
Cijeli znak:
{"Pogreška": "invalid_request", "error_description": "ACS90011: obavezno polje \\ u0027client_id \\ u0027 nedostaje \\ r \\ nTrace ID: 65630e6f-adc7-467b-afd9-7506f26eca2f \\ r \\ nTimestamp:. 2011-12 - 09 02:17:06 Z "}
Rezultat: Ja »¿" ArgumentException: Ne nositelj informacije koje se nalaze u znak: ID = 3737.V2_Json.Translate.16E26BDE "
Test pogreška:
Priključak vrijeme (ms): 130,547119141
Vjerojatno niste stavljajte ništa u vašojvBET -> AdminCP -> prijevodi usluga -> Microsoft Comercial prijevod API ključ mimo Azure(BETA)
Da biste koristili Microsoft Translation putem Azure najprije su se pretplatili za Mcrosoft Translation API (također besplatno opcija) ovdje klik
a zatim se registrirajte vam Primjena ovog, po benzinskim zagradama (tu je ime polja klijent koji morate koristiti u Microsoft Comercial Prevođenje API ključ od Azure (Beta))
Žao mi je, ja registriran Microsoft API i primjenu, ali ja ne mogu definirati što je API broj Azure.
Molimo Vas da mi pojedinosti.
Zadnji uredio r.dziadusz; 13-12-11 na 20:32. Razlog: Slika izbrisana
Izvoli:
Vaš Microsoft Comercial Prevođenje API tajnu Azure je vaš "Klijent Tajna" - počevši s GSBlBL ...
Vaš Microsot Comercial Prevođenje API ključ od Azure je vaš "Klijent ID" - počevši s ins ...
Također sam izbrisati svoj Slika državama, jer bi netko drugi mogao koristiti svoj ID klijenta / klijenata tajnu, nadam se da ne smeta![]()