Dakle, Google je počeo puniti za prijevode, i MS budućnost naknada struktura je nepoznato (koliko dugo će oni nude besplatnu uslugu?)
Ako sam kupiti vaš proizvod, je li bilo jamstvo da ću imati usluge prevođenja u budućnosti bez da plati dodatni po-riječ naboj?
Naime, ako u budućnosti, MS zaustavlja njihov besplatan servis, i / ili ste u mogućnosti pronaći bilo koji slobodan API-ja, ja ću biti u mogućnosti da biste dobili povrat novca na vaš softver?
Hvala Vam.
-Andy.

Reply With Quote
Naš rizik je u ovom poslu je da ovisimo o vanjskim prijevod pružatelja API. Naš korisnik je rizik da oni ovise o vanjskim pružateljima prijevoda uvjete pružanja usluge. Nitko neće ga promijeniti. Ako vaš hosting provider vas pitati više za server hosting ćete tražiti povrat novca od vremena ste koristili server? Omogućuje biti realan - vi to želite i koristiti ga i nemaju pojma što će biti u budućnosti (kao i uvijek sa svime) ili ostati u krevetu cijeli dan, jer ne znate što će se dogoditi kad dođete gore. Mi nismo osiguravajuće društvo, a mi smo definitivno ne vračare. Mi ne znamo što će se dogoditi - naš plan je da usvoji