Izgleda da ste dostigli volumen / propusnost granice. Imate postojeću komercijalne licence s Microsoft Prevoditelj?
Prevoditelj API je sada dostupan za nove komercijalne licence za Windows Azure Marketplace na kata cijena pretplate model koji se temelji na uporabi znakova volumen treba mjesečno (1tx = 1000 znakova), s prvim 120-dana radnog staža bez ikakvih troškova. Jedna od opcija ponudio razine usluga je besplatna korištenje ograničenje od 2 milijuna znakova mjesečno.
Za naše rane usvojitelje, nudimo ljubaznost mjesečni volumen ograničenje od 4 milijuna znakova mjesečno do kraja ožujka 2012. Prije sljedećeg ožujka, očekujemo da će sve kako biste se pretplatili preko Windows Azure burza za oba slobodan i plaćen razine usluga. Osim toga, ona uključuje OData podršku, više sigurna ovjera, kao i sposobnost da prati svoj mjesečni volumen korištenja.
Za postojeće komercijalne licence, mi smo ih u grandfathered na količine su potpisali ugovor za, a imamo i proširili svoje sporazum do kraja rujna 2012. Ako imate komercijalne licence, mi smo sretni da proširi isto za vas.
Imam uključen u nastavku dodatne informacije o Prevoditelj API i Windows Azure burza za svoju referencu.
· Često postavljana pitanja
· MSDN nove dokumentacije link:
Microsoft Prevoditelj
· OData API link:
Koristite Skupovi podataka u vašoj prijavi
· Službeni tima blog:
Microsoft Prevoditelj (i Bing Prevoditelj) Službeni Blog tima - Site Naslovnica - MSDN Blogovi
· Podrška Forum:
Strojnog prevođenja i Jezični alati Kategorija
· Ako su prvenstveno prevodite web stranice, uzeti u obzir slobodne Microsoft Widget Prevoditelj:
Microsoft ® Prevoditelj dodatak