Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 10 od 10

Thread: Ako Naslov teme prelazi umetanje langtitle stvari pauze

Senior Member
    Registracija
    Prosinca 2009

Default Ako Naslov teme prelazi umetanje langtitle stvari pauze

Primijetio sam da ako netko postove niti na nekom drugom jeziku koji je samo pod min znakova za konac naslov, a langtitle oznake prijeći tu granicu, taj vijaka gore prikaz nit u forumdisplay, rezultatima pretraživanja, a na konac stranici sama. Isto vrijedi i ako niti naslov je preveden, netko odgovori na konac, i 'Re:' šalje Naslov posta nad svojim znakova.

Ja ne mogu pokazati primjer za to, jer sam morao to popraviti na moj forum. Siguran sam da ako se može replicirati ovdje ako upišete naslov ispod znaka nit naslov granica koja je prevedena s zadani jezik.

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Možete li molimo vas da nam pokaže problem, jer ja teško mogu razumjeti kada se problem pojavljuje

Senior Member
    Registracija
    Prosinca 2009

Problem je kad 'langtitle "se umeće u nit naslov, ne priznajući znakova Naslov teme. Ako oznaka dobiva odrezani i nije zatvorena ispravno, razbija stranicu na kojoj se prikazuje naslov.

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Ok, ali ja ne mogu reproducirati ovaj problem na mom testu forumu, moja [langtitle] nikad ne rezati.
    Možete li molimo vas pošaljite mi detaljnije informacije o ovom problemu. Koji je vaš langtitle ograničenja duljine, i koliko dugo sitnica trebao biti (u kojem jeziku), razbiti line?
    Zadnji uredio r.dziadusz; 17-09-11 na 09:26.

Senior Member
    Registracija
    Prosinca 2009

Moj naslov ograničenja duljine je 85, ali sam ga povećao na 100. Tako, na primjer, ako korisnik umetnuta naslov koji je 95 znakova, onda onda langtitle oznake će ga poslati preko granice. Sustav skraćen oznaku zatvaranje langtitle što rezultira u razbijanje izgled.

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Ok bili smo u mogućnosti reproducirati ovaj problem, a sada radimo na tome
    Zadnji uredio r.dziadusz; 20-09-11 na 07:45.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Bok. Bio sam u mogućnosti reproducirati. Bilo je stvarno teško reproducirati i napravila sam ga slučajno radite nešto drugo. Bilo je teško, jer je to vBulletin kukac. vBET vBulletin funkcija koristi vbchop, Koji pretpostavimo smanjiti string prema željenu duljinu na siguran način (imajući na umu kodirani znakova). Nažalost vBulletin ima bug postoji i za poruke koje su kodirane u UTF sigurno-8 (likovi poput & # CODE daje krivu rezultate.

Šaljemo bug izvještaj na vBulletin (vBulletin bug) i brzo popraviti vBET strane. Sada vBET otkriva ako vbchop se vratio više rezultat i reže u željeni jedan. Također imamo jednostavnu detekciju provjeriti da li pismo kodirane u obliku & #CODE; je ne rezati u sredini i ako da, onda zadnja je također smanjio (jednostavno pronalaženje posljednje mjesto). Pogledajte brzo dolje.

Brzo popraviti:
    • Otvoreno / Includes / vbenterprisetranslator_functions_detection.php
    • Find:
      PHP Code:
      $title vbchop($title$vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12).'[/langtitle]'
    • Zamijeniti:
      PHP Code:
      $desiredLength $vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12;
      $title vbchop($title$desiredLength);
      if (
      strlen($title) > $desiredLength) {
      $title substr($title0$desiredLength);
      $lastOpen strrpos($title,'&');
      $lastSpace strrpos($title' ');
      $lastClose strrpos($title,';');
      if (
      $lastOpen!==false && $lastSpace!==false && $lastClose!==false && ($lastSpace $lastOpen) && ($lastOpen $lastClose)) {
      $title substr($title0$lastSpace);
      }
      }
      $title .= '[/langtitle]'

To će biti uključeni u sljedećem izdanju.
    Zadnji uredio vBET; 20-09-11 na 23:00.

Registracija
    Listopada 2009

Imajte na umu da prethodni post je uređen kako bi osigurao više sofisticirane brzo popraviti (rješavanje problema reza u sredini u obliku slova & # CODE. Dakle, ako ste već primjenjuju prethodno rješenje možete uzeti u obzir da koristite stvarne jednome, ili samo čekati za novo izdanje

Senior Member
    Registracija
    Prosinca 2009

Zahvaljujući Michal - Znao sam da nešto gore. Da li brzo popraviti i račun za odgovore, kao i? Ponekad si: "da šalju preko granice.

Registracija
    Listopada 2009

Nismo to provjeriti. Ako ćete naći da je problem i dalje postoji u tom slučaju, obratite nam se ovdje, a mi ćemo nositi ovoga

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •