Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 15

Thread: Fatalna pogreška: ne može redeclare vbseo_thread_seotitle () (nije zatvoren još)

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Exclamation Fatalna pogreška: ne može redeclare vbseo_thread_seotitle () (nije zatvoren još)

Žao nam je, ali to nije zatvoren.

Kao što sam rekao, ja sam sliku promjena (vidi kôd ispod) i ustupio (i da, ja prepisani preko stare).

Code:
    if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) {
    function vbseo_thread_seotitle(&$vbseo_gcache_thread)
    {
    global $vbphrase;
    if (!isset($vbseo_gcache_thread['seotitle']))
    {
    $ttl = ($vbseo_gcache_thread['title'] ? $vbseo_gcache_thread['title'] : $vbseo_gcache_thread['threadtitle']);
    if(VBSEO_URL_THREAD_PREFIX && 
    ($prefid = $vbseo_gcache_thread['prefixid']) )
    $ttl = (VBSEO_URL_THREAD_PREFIX_NAME ? $vbphrase["prefix_".$prefid."_title_plain"] : $prefid) . ' ' . $ttl;
    $vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
    }
    }
    }
    Postavio sam mogućnost vbseo Držite Non-engleskih znakova u URL-ovima
    Zamijenite "META ključne riječi" sadržaj? je isključen.

Link Tip je postavljen na: VBSEO_URI

Htaccess unose se dodaju

Code:
    Options +FollowSymLinks
    RewriteEngine On
    RewriteBase /

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.patientenfragen\.net$
    RewriteRule (.*) http://www.patientenfragen.net/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^/?(en|de)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/index.php [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(en|de)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|chat|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    učitao i pogreške prikazuje.

Dakle, molim savjet

Hvala

StarBuG
    Zadnji uredio StarBuG; 12-12-09 na 10:54.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Jedini razlog zašto je ovaj komunicirati se može prikazati je da vbseo_thread_seotitle funkcija je proglašen dva puta. To je razlog zašto je potrebno dodati ovaj, ako izjavi. Sve ostale konfiguracije nemaju nikakve se s ovom pitanju.

Molimo provjerite da se nakon promjene Učitana datoteka na odgovarajućem mjestu (znam da je napisao si učinio, samo molimo vas da provjerite na strani poslužitelja to ono što je potrebno).

Ako ste 100% sigurni, molim PM me pristup detalja na FTP.

Član
    Registracija
    Listopada 2009

FTP pristup nije moguć, žao mi je.
    Pustiti mene znati što trebate znati, a ja ću ga dati.

Ja privitku datoteku kao zip arhivu.

Ja hack vBulletin datoteka za gotovo 10 godina.
    Dodavanje dvije linije kodova nije da je teško znate.

Mora postojati problem negdje drugdje

PS: Datoteka u prilogu sam ja skinuti s moje žive forum o 20sek prije
    PPS: Ja sam imao vBSEO 3.3.1 trčanje i samo nadograditi na 3.3.2. Isti problem postoji nakon promjena.
    JPP: moj znakova je: ISO-8859-1 (Njemački) nadam se da nije problem
    Zadnji uredio StarBuG; 12-12-09 na 19:11.

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Ok sam pronašao djelomično rješenje za problem.

Moj skup znakova je postavljen s velikim slovima (ISO-8859-1)
    Nakon ja Chanel Internet to sve mala slova vBET djela osim za glavnu foruma stranicu.
    (Te bi trebao uključiti u svoj instalacijski priručnik ili promijeniti kod tako da se radi s velikim slovima previše )

Isprva sam mislio unose u Definiranje Naslovnica Aliases su problem,
    ali čak i bez unosa stranicu Početna nije dao istu poruku o pogrešci.

U određenim:
    Ako Definiranje Naslovnica Aliases je prazna, samo engleski (prijevod s domain.de / hr / kao glavni forum stranica) djela
    moj glavni jezik (domain.de) ne daju se pogreška.

Ako mogu dodati unose index.php i index.php? na Definiranje Naslovnica Aliases tada / hr / dio dobiva prugasta iz URL-a na engleskom i njemačkom ne rade.

Molimo savjet

PS: ostavljajući Definiranje Naslovnica Aliases prazna mi daje malo bol u želucu, jer to je ozbiljna PR curenja ako 3 glavni forum URL-ove (index.php, index.php? i /) su prisutni
    Zadnji uredio StarBuG; 12-12-09 na 19:53.

Registracija
    Listopada 2009

Bok.

Drago mi je čuti da ste korak bliže, i još uvijek žao da se događa da se tako bolno u vašem slučaju. Nadam se da će uživanje u vBET-u kada se konačno pokrene pokriti sve te probleme

O donjem i gornjem slučaju - to je pitanje samo za utf-8 znakova i to je opisano u priručniku. Vaše promjene nije imao nikakve veze s "Ne mogu redeclare vbseo_thread_seotitle ()"-. Jer ste u PHP-u za tako dugo li zamisliti da je to jasno komunicirati kaže da je funkcija već je proglašen ANC ne može biti redeclared Dakle to bi trebalo biti slučajnost, ali dobra poruka to da nemate ovaj problem više.

O novim. Molimo provjerite da imate dobre vBET konfiguraciju i htaccess -. Pogotovo kad forum je u poddirektoriju u URL-u. vBET mogućnosti Glavne kategorije su važne - provjeriti one i pročitati opise - ne koristiti bilo koji ako to nije prikladno.
    Ne mogu vam reći mnogo više od vas nije dao poruku o pogrešci, ili pravi forum URL-a. Molim sati mi adresu foruma pa ću biti u mogućnosti vidjeti takvo ponašanje.

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Bok

Moj forum je www.patientenfragen.net
    Forum ne radi u poddirektoriju.

Glavni postavke:

Google API ključ (problem sa i bez ključa)
    Forum jezik: njemački
    Forum direktoriju: prazno
    Forum glavna domena: prazno
    veza Vrsta: VBSEO_URI
    prijevod vrste linkova: Stvaranje URL-a prema SEO povezati konsenzus (npr. '/ hr / adresa ")
    držati imenika: prazno

. Htaccess
    # Comment sljedeći redak (dodajte '#' na početku)
    # Da biste onemogućili mod_rewrite funkcije.
    # Imajte na umu: Vi još uvijek trebate kupiti onesposobiti hack u
    # Ploča vBSEO kontrolu da se zaustavi URL prerade.
    Opcije + FollowSymLinks
    Na RewriteEngine

# Neki poslužitelji zahtijevaju RewriteBase direktiva da se
    # Omogućeno (ukloni '#' na početku za aktiviranje)
    # Imajte na umu: Kada je omogućeno, morate uključiti put
    # Da root vB mapa (tj. RewriteBase / foruma /)
    RewriteBase /

RewriteCond% {} HTTP_HOST! ^ Www \\. Patientenfragen \\. Neto $
    RewriteRule (.*) http://www.patientenfragen.net/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ /? (En | de) / $ vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & preusmjereni = / index.php [L, QSA]
    RewriteRule ^ / (en |? De )/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & preusmjereni = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_URI! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((arhiva /)?(.* \\. Vbenterprisetranslator_seo.php (/.*)?))$ php [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-F
    RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | slike) /
    Vbenterprisetranslator_seo.php $ RewriteRule [L, QSA]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (XML |..? Txt) (\\ Gž))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php Sitemap = $ 1 [L]

RewriteCond% {} REQUEST_URI (admincp / | modcp / | chat | cron | vbseo_sitemap | mrdump)!
    RewriteRule ^ ((arhiva /)?(.* \\. Vbseo.php (/.*)?))$ php [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-F
    RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-D
    RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | slike) /
    Vbseo.php ^(.+)$ RewriteRule [L, QSA]
    Ne mogu vam pokazati ponašanje živih, jer tada moj forum neće raditi za to vrijeme.

Molimo savjet

PS: Testirao sam gornji i donji dio kućišta i još uvijek radi. Ne znam zašto je radio bolje nakon prve promjene.

Registracija
    Listopada 2009

Zašto to nije uspjelo nakon prvog charset promijeniti - kao što sam napisao da je slučajnost, imam nekoliko teorija što se dogodilo tada (znam da ste radili ovo - oni pivo samo opće teorije o takvim pitanje ne o vama i vašem slučaju):
    - Datoteka se može mijenjati u krivi način
    - Datoteka može se učitati prije promjena bio spašen
    - Datoteka mogu biti učitane na poslužitelj u krivu imenik, tako vBSEO još vidio stari
    - Poslužitelj se glupo i ignorirati da nova verzija datoteke pojavljuje rade još uvijek na stari (to se ponekad događa - dobro lijek je spremiti datoteku ponovno i ponovno učitati)

No, stvar je - ovaj dio je rad sada

O stvarnom broju - sada vBET je onemogućen, tako da nisam u mogućnosti vidjeti ponašanje. Je li moguće da ga uključite i ne pokazuju zastave (običaj mjesto) - tako da korisnici neće ići tamo i ja ću biti u mogućnosti to provjeriti ručno?

Vaš vBET konfiguracija čini se da je ok, također. Htaccess datoteku. Jedan forum je nešto slično, ali oni nered nešto vBSEO konfiguraciji i vBSEO osoblje je fiksna. Molimo provjerite ne vBSEO može zabrljati to običaj preusmjeravanja. Također možete provjeriti ne komentira "RewriteBase /" pomoći - ali to je samo snimanje.

U ovom trenutku ne mogu vam reći više. Morat ću ga vidjeti i možda ću morati pristupiti kako bi vam pružili više podrške. Molimo barem dajte mi pogreške komunicirati što možete vidjeti kada želite prevesti glavnu stranicu. Također imajte na umu da ne treba dodati URL jezik zadani jezik foruma (ne radi na ovaj način - za zadani imate samo normalan veze).

Također sam malo sam izgubio sa vaše pitanje opis koji je razlog zašto dira da bi bilo puno bolje. Ako ste svjesni o sigurnosnim pitanjima onda možete stvoriti privremene račune za podršku ili od testa forumu istu konfiguraciju. Rado ćemo vam dati našu punu potporu, ali morate nam dopustiti za to. U ovom trenutku možemo samo nagađati što se zapravo događa.
    Zadnji uredio vBET; 13-12-09 na 20:43.

Registracija
    Listopada 2009

I još jednu priliku - u potrazi na pravila zadana vBSEO pokušajte promijeniti:
    Code:
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    Da biste:
    Code:
    RewriteRule ^(.+)$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Poruka o pogrešci sam se na glavnoj stranici

Fatalna pogreška: ne može redeclare vbseo_thread_seotitle () (prethodno iskazane u / put / vbenterprisetranslator_seo.php: 40) u / put / vbenterprisetranslator_seo.php on line 43
    Ja ne mogu dokazati takvo ponašanje da vas, jer tada moj forum neće raditi, čak i kad su zastave uklonjene.
    Pogreška je uvijek prisutan na glavni forum stranicu sa i bez prijevoda. Sve ostale stranice rade jako dobro.
    Ja mogu vidjeti pod forume, teme u oba jezika, tako na kraju da vBET utvrde prekid.
    Tek kad pokušam glavni forum stranicu koja je www.patientenfragen.net pogreška pokazuje i stranica ne učita.
    To ne smeta ako sam joj pristupiti preko domene izravno ili prevedene verzije www.patientenfragen.net/en/
    Moj glavni jezik (koji je domain.net nije domain.net / de /), kao i engleski prijevod ne radi kada htaccess promjene su prisutne.

Vaš Htaccess prijedlog ne pomaže.
    Također uklanjanje rewritebase ne učiniti trik.

Moj vBSEO prilagođeni prepisati pravila su:
    '^ Indeks \\. Php \\? Page = regeln' => 'regeln.html'
    '^ Indeks \\. Php \\? Page = Impressum' => 'impressum.html'
    '^ Indeks \\. Php \\? Page = AGB' => 'nutzungsbedingungen.html'
    '^ Indeks \\. Php \\? Page = datenschutz' => 'datenschutzerklaerung.html'
    '^ Indeks \\. Php \\? Page = notfallnummern' => 'notfallnummern.html'
    '^ Indeks \\. Php \\? Page = linkove' => 'links.html'
    '^ Indeks \\. Php \\? Page = impfkalender' => 'impfkalender.html'
    '^ Werbung \\. Php' => 'werbung.html'

'^ Vbglossar \\ php \\ učiniti = showcat & catid = (\\ d +) i cattitle =(.*)'=>' Lexikon / $ 2 -.? $ 1 /'
    '^ Vbglossar \\. Php' => 'Lexikon /'

'^ Privatni \\. Php \\? Ne = showpm & pmid = (\\ d +)' => 'Privatni-Nachrichten / $ 1.html'
    '^ Privatni \\. Php' => 'Privatni-Nachrichten /'

'^ FAQ \\. Php \\ FAQ = vb_faq' => 'Hilfe / vBulletin /'
    '^ FAQ \\. Php $' => 'Hilfe /'

'^ Kalendar \\. Php $' => 'Kalender /'
    '^ Kalendar \\. Php \\? C = 1 $' => 'Kalender /'
    '^ Kalendar \\. Php \\? (C = 1 &)? Ne = (display. +?)(& godine =)?$' =>' Kalender / $ 2 / [NF] '
    'Kalendar \\. Php \\? (C = 1 &)? Nojs = 1' => 'Kalender / nojs / [NF]'
    'Kalendar \\. Php \\? (C = 1 &)? Ne = (display. +?) I nojs = 1' => 'Kalender / $ 2/nojs / [NF]'
    'Kalendar \\. Php \\? (C = 1 &)? Tjedan = (\\ d +) i nojs = 1' => '$ kalender/woche- 2/nojs / [NF]'
    'Kalendar \\. Php \\? (C = 1 &)? Mjesec = (\\ d +) i godina = (\\ d +) i nojs = 1' => 'Kalender / $ 3 / $ 2/nojs / [NF]'
    '^ Kalendar \\ php \\ učiniti = getinfo & (c = 1 &) dan = (\\ d +) -.? (\\ D +) - (\\ d +) (& C = 1) $?' => 'Kalender / $ 2 / $ 3 / 4 $ / '
    '^ Kalendar \\. Php \\? Ne = getinfo & e = (\\ d +) (& dan = [0-9 \\ -]+)?(& c = 1)? $' => 'Kalender/ereignis- $ 1 /'
    '^ Kalendar \\. Php \\? (E =&)?( c = 1 &)? (Tjedan =)? Mjesec = (\\ d +) i godina = (\\ d +) (& C = 1)? (I ne = displaymonth)? $ '=>' Kalender / $ 5 / $ 4 / '
    '^ Kalendar \\. Php \\? C = 1 & tjedan = (\\ d +) (i ne = displayweek & mjesec =.+?)?$' =>' kalender/woche- $ 1 / '
    Što vam daje pristup mom životu stranicama nije moguće iz sigurnosnih razloga, ispričavam se (čak i Jelsoft Osoblje ne dobiti pristup od mene).

Pustiti mene znati što vam je potrebno Infos i ja sam sretan da ih dati.

Mogu e vam moje postavke vbseo_all.xml ako mislite da je vbseo sukoba. Samo mi pošaljite svoj e-mail preko PM
    Zadnji uredio StarBuG; 14-12-09 na 09:55.

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Kada sam postaviti Force Forum korijena kao početnu stranicu? na NE onda patientenfragen.net / hr / ne rade
    kao i patientenfragen.net / hr / index.php

Međutim patientenfragen.net (njemački, glavni jezik) i dalje ne radi (vidi gore poruku o pogrešci)

ALI patientenfragen.net / index.php radi

Bilo više ideja?

Ako imate MSN ili ICQ pošaljite mi svoje ime i mogu vam pokazati ponašanje živjeti

ps:
    Ne želim koristiti niti index.php index.php?

Ja ih ukloniti iz Definiranje Naslovnica Aliases našto ja Installer vBET ali ja stvarno ne sviđa.
    Molimo promijeniti u budućnosti.
    To je ozbiljan problem curenja PR!
    Zadnji uredio StarBuG; 14-12-09 na 10:15.

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •