Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 16

Thread: Aktivirati / deaktivirati vbet bez problema

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Default Aktivirati / deaktivirati vbet bez problema

Bok, u tebi sljedećem izdanju možete učiniti tako da barem za svrhe testiranja vbet može isključiti, ako sam ga isključiti odmah ne mogu doći na moje mjesto na sve i moraju zabrljati sa. Htaccess ... i sl. u Kako bi forum iskoristiv.

Ima bi trebao biti način Aktiviranje ili deaktiviranje vBET jednostavno baš kao i mnoge druge modove, ova vrsta integracije će biti vrlo vrijedne za korisnike i alata za otklanjanje poteškoća.

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

halo,

Prije svega - ako onemogućite vBET - naša pravila u htaccess ne radi - zašto? jer nemate zastavu kod u URL-u.

Drugo, ako imate vBET integriran s vBSEO - mi nemaju mogućnosti - možete samo zamijeniti stare vBSEO datoteke opet (vBSEO sustav nemaju kuke sustav).

na kraju - vaš forum, nakon onemogućiti od vBET treba radova normalnim (bilo prazni ekrani, itd.)
    Ako imate prazan ekran nakon onemogućavanje vBET - check in datoteka servera za neke pogreške - Mi ćemo to provjeriti.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici)
    Registracija
    Listopada 2009

Baš kao i Kamil je napisao -. VBET kad je onemogućen pravila Htaccess ne bi trebalo naškoditi ništa.

Isto vrijedi o vBSEO integracije - nema kuke sustavu tako datoteke potrebne promjene.

Ovo nije zahtjev za značajku. Onemogućeni vBET trebao bi biti bezopasan, ako nije, onda molimo vas da se povežete s greškom i mi ćemo je provjeriti Ja sam se kreće ovaj thread kako bi bugova sekciji. Molim Vas, dajte više informacija (ako vidite bijeli zaslon, mora postojati pogreška u evidencije) pa ćemo biti u mogućnosti raditi na njemu.

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Michal to nije bug, to je moje točke ne postoji način da se jednostavno onemogućiti vBET, drugi Mods će imati:
    Aktiviranje proizvoda?
    Da Ne

I odabrali biste onu koju želite, a zatim spremili u admincp, ova funkcija ne postoji u vBET-u, zbog čega sam podnio zahtjev FEATURE, tako da biste tu značajku mogli dodati u budućnosti

Registracija
    Svibanj 2010

možete omogućiti ili onemogućiti vBET u admincp-> plugins-> upravljanje proizvodima - imate iste rezultate

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Ok prihvaćam to, ali bilo bi lijepo imati ga unutar moda u vBET Mainu

Registracija
    Svibanj 2010

Što mislite da je ova opcija je potrebno?

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Ne znam što drugi misle Kamil, ali za mene ja vjerujem da je posebno za novi forum vlasnike koji ne bi znali da ide u Plugins & Proizvodi> Upravljanje Proizvodi> onesposobiti svoj proizvod, većina bi samo tražiti "pretvoriti ga on / off "opciju u AdminCp> vBulletin Opcije.

Registracija
    Svibanj 2010

što je pitanje nakon onemogućavanje vBET? može li potvrditi da je ovaj problem još uvijek postoji?

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Jedini problem koji postoji kada onemogućiti vbet onda re-ovlastiti je da lang kôd oznake više nije raščlaniti ovako http://www.thecodecage.com/forumz/me...post1054986448 ja pravedan onesposobiti vBET pokušajte i tada re-ovlastiti i prethodno raščlanjene [lang] je više nije raščlaniti ili prevedeno

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •