Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12
Rezultati 11 na 20 od 20

Thread: Nakon nadogradnje rankbadges dobiva oduzeta.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Cijeli kôd o Korisničke imate u datoteku / Includes / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php.

Postoji samo jedna funkcija koja se koristi kao reakcija na vBulletin logika (za kuke: userdata_presave) I ime funkcije je vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php (7 utakmica).

Ostale dvije funkcije u datoteci koja čini promjene se koriste za uklanjanje vBET grupe tijekom vBET UN-instalacije i nigdje drugdje.

Pa ako to nije u redu zbog vBET, onda to može biti samo zbog funkcije vbet_changeDefaultLanguageGroup. Ništa drugo je stvaranje bilo kakve izmjene na Korisničke.

Dakle, ako želite onemogućiti, a zatim najjednostavniji način je da se samo isključiti "Set Default odgovarajuće jezične skupine" čep. No, to će onemogućiti automatsko ručka za vBET grupe. Dakle, ako želite da oni također biti uklonjena samo ga ukloniti Admin CP.

Preporučamo samo za onemogućavanje dodatka na prvom mjestu. Ako ste pronašli vaš problem nestati, onda ga možemo ponovno provjeriti (mi to provjeriti već dva puta), još uvijek imamo istu stvar - ne znamo kako je doveo do problema.

Također možete provjeriti ostale plugine za kuke userdata_presave i promijeniti izvršenja naloga treba izvršiti prije/poslije vBET čep.
    Zadnji uredio vBET; 06-06-11 na 20:41.

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Nakon što je onemogućavanje da čep, i trčanje bez oko 48 sati danas, nisam imao taj problem opet. Dakle, mislim da bi bilo sigurno pretpostaviti da je to zato što vBET dodaje i dodatne grupe, i ako imate malo već, za neki razlog drugi dobiva oduzet s nekim cron pokrenut. lol, to zvuči malo nejasno znam, ali bez dodatka to je sve dobro opet.

Registracija
    Listopada 2009

U redu, tako - mi ćemo provjeriti opet. To je jedina promjena koje ste napravili - onemogućavanje dodatka? Da li vBET grupe su još uvijek na forumu ili ste uklonili one? Što je točno verzija vBulettin (želimo gledati zatvoriti, ne samo u našem kodu, ali iu okruženju kuka)?

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Da, to je jedina promjena sam napravio. I sam uzeo krpelja iz grupe za vBET. Ali oni su još uvijek tamo, iako. Postoji li jednostavan način za uklanjanje tih? Budući da zauzima puno prostora.

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by Taurus View Post
    I sam uzeo krpelja iz grupe za vBET.
    Što to točno znači? Si što?

O uklanjanju vBET grupe - možeš ti to Admin CP u vBulletin opcije ili izvršavanja funkcija vbet_removeDefaultLanguageGroups iz / Includes / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php

Imajte na umu da ako uklonite one koje neće biti piva gledati bliže u pitanju, jer to se događa samo na vaš forum.

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Što to točno znači? Si što?
    Ja neoznačene grupe iz vBET. Kao i kada odaberete korisnika u ACP će imati krpelja / znak po recimo 'španjolski' kao dodatni Korisničkoj. To sam poništi.

Registracija
    Listopada 2009

Kao što sam ti napisao u PM mi još uvijek ne znamo što je razlog problema na forumu. Ipak sam napravio neke promjene u vBET kod u ovom području. Trenutno vBET će nositi grupe samo kad je neki Korisničke mijenjati ili kada korisnik zadani jezik chanes. Tako je u kuka je dodao uvjet:
    PHP Code:
    if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) { 
    Nemam pojma da će vam pomoći da vaš problem jer ne znamo što ga uzrokuje. U svakom slučaju moguće je da će pomoći. Kao što sam ti napisao u PM, u povijesti često mijenja Korisničke pred stupac je izbrisan - možda zato što one u kojima se ne učitava iz baze podataka na sve. Uz ovaj uvjet u takvim slučajevima vBET će učiniti ništa, jer je u kabini slučajevima kada korisnik promijeni podatke korisnika CP ili admin Admin CP, zatim grupe su učitani.

To će biti uključen u sljedećem izdanju, pa vas molimo da provjerite. Ako to neće raditi tada ćete onemogućiti kuka opet, a mi ćemo je opet istragu.

Molimo Vas da potvrdite nakon ažuriranja to pomoći.

Uredio - to je potvrđeno. Za brzo popraviti molim:
    1. Idi na Admin CP -> Dodaci i Proizvodi -> Plugin Manager
    2. Nađi kuka pod nazivom Postavite odgovarajuću zadani jezik Grupe za kuke userdata_presave i kliknite na Uredi za to
    3. Dodaj na početku kod:
    PHP Code:
    if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) { 
    4. Dodati na kraju kod:
    PHP Code:

5. Spremite
    Zadnji uredio vBET; 01-07-11 na 01:27.

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

OK, ja nadograditi sada, te će provjeriti da li još uvijek imam taj problem. Ja ću pustiti te znati. Zahvaljujući.

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Nakon što je pokrenut s ažuriranje za više od 2 dana sada, i bez onemogućiti da se čep ili bilo što drugo, nisam imao taj problem opet. Dakle, mislim da je sigurno reći da je vaš popraviti nije trik. Hvala još jednom Michal. Pravi veliki hvala! Znam da je to pitanje samo je bila prisutna na moj forum, a ja iskreno cijeniti dodatni milju što je otišao da mi pomogne na ovom!

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

hvala za ovu potvrdu

Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •