Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 3 od 3

Thread: Izbjegavajte pogrešaka pri upisu

Michał Podbielski (vBET Djelatnici)
    Registracija
    Listopada 2009

Default Izbjegavajte pogrešaka pri upisu

Jedna važna stvar je da se izbjegne greške u pisanju. Ljudski možete saznati što je zapisano u njegovu jeziku. No i prijevod dignuti (čak i od Googlea ) Nije toliko pametan da od pretpostavke da on zna što treba biti napisan, ali nije. Dakle, urednici koji naglašava pogrešne riječi su vrlo korisne da bi sadržaj dostupan prevesti u visokoj kvaliteti

Junior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Hm .. Kako napraviti korisnicima tip ispravno? Znam neke od mojih korisnici koriste riječi poput "ur" i "afaik", itd. .. Mislim da bi bilo teško provesti nešto što ispravlja.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici)
    Registracija
    Listopada 2009

Nije teško. Preglednici već ispravan pravopis. Kada pišem ovu poruku vidim crveno istaknuti na svakoj riječi koja je pogrešno. I ja sam čak i savjeti za ispravke kao u Wordu

O specifičnim "narječja", ili pod-kulturi riječi - kao u svakom sub-kulture ljudi uče nove riječi, kada su postali dio ove sub-kulture (bez obzira da je to na njihovom materinjem jeziku ili ne). Tako inozemne korisnike će prepoznati takve riječi vrlo brzo - možda pitate što to znači u prosjačenju, ali oni će to shvatiti

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •