Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 7 od 7

Thread: Hoće li prijevodi iz vBulletin jezika menadžera još uvijek može koristiti?

Junior Member
    Registracija
    Travnja 2011

Default Hoće li prijevodi iz vBulletin jezika menadžera još uvijek može koristiti?

Niste sigurni gdje se ovaj post, ali ...

Moje pitanje je kako će vBET (moj glavni interes ovdje je puna verzija) rukovanje ako imam ručno izrađenih prijevoda učitava u vBulletin je langauge menadžer?

Hoće li vBET otkriti da postoji prijevod na jeziku / izraz manager i preskočiti slanje tom dijelu na Google za prijevod (tj. samo slanje stvarna mjesta za prijevode), ili će Google prijevod nadjačati dostupne prijevod?

Michał Podbielski (vBET Djelatnici)
    Registracija
    Listopada 2009

Bok

Mi smo kao zahtjev za istaknutom snimkom integraciju sa vBulletin jezik sustava menadžer. U ovom trenutku vBET prevodi sve. Dakle, ako imate neke fraze prevedene na GUI neće biti korišten od strane vBET u ovom trenutku.

O integracija - imamo u planove:
    1. Provjerite mogućnosti integracije s sustavom i fraze integrirati hoće li to biti u redu (neka od pitanja koja već otkrili)
    2. Podrška u budućnosti mogućnost pisati svoj vlastiti prijevode koji će biti pohranjeni u bazi podataka vBET predmemorije (ali ne i bit će izbrisana kao što su Google prijevod nakon 15 dana).

Kao što sam napisao što smo već vidjeli neke probleme s integracijom s frazama sustav - Najvažnije je da svi trebaju biti neproziran fraze u ne prevesti blok kako bi se izbjeglo drugi prijevod vBET.

Ali kad smo već će podržati mogućnost da daju svoj prijevod vBET onda vjerojatno integracija neće biti potrebna.

Ako imate bilo kakvih pitanja molimo Vas da budućnost samo pisati - rado ćemo vam pomoći

Junior Member
    Registracija
    Travnja 2011

Integriranje s jezikom menadžer omogućit će uvesti prijevode drugima učinili. Kao što je uvoz / izvoz datoteka XML datoteku, ona će vjerojatno biti prilično jednostavan za napraviti program koji obaviti svaki izraz u "vBET_SNTA" oznaku (svaki CDATA [tekst] dio).

Dakle, ako ne bi bilo moguće povezati svaki vBET jezika na vBulletin jezik, i učiniti vBET prebaciti trenutni vB jezik za sjednice, to zvuči kao da će dati djelatan rješenje.

Ali kao što sam ni znati unutarnji workin od vBET ili odabir jezika unutar vBulletin, nemam pojma ako je to će biti teško ili ne. Možda dobro biti da vodi u teškoće ste iz.

Registracija
    Listopada 2009

Da, čini se da vrlo lako i sam je već početkom ove ideje nekoliko puta (nadajući se da će izgledati bolje kada početi ispočetka). Ne sjećam se sad sve stvari koje sam pronašao (treba biti napisan u nekom od naših bilješke), ali kao da se sjećam dobro neke od tih:
    1. nije bilo dobro spojiti mjesto na karti vBET jezik vBulletin jeziku
    2. nisam siguran, ali sada vBulletin ga baca u statičke vrijednosti
    3. jednostavan neproziran izraz u ne prevedene području može se nije dovoljno u slučaju fraze s parametrima - to stvarno nije bila testirana, no već smo se borili o tome

Mi definitivno će napraviti više eksperimenata na tom području (vjerojatno na neke podružnice u SVN da bi normalno kod sigurna), u ovom trenutku mislimo da je dopuštanje da stavite svoj vlastiti prijevod daje više prednosti, jer se fraze se mogu koristiti samo za GUI tekstova, ne za sadržaj napisali korisnici. Vlastiti prijevodi će omogućiti da prevesti sve

Junior Member
    Registracija
    Travnja 2011

Ako valjanje vlastitu verziju, umjesto priključiti u postojeću verziju, a zatim neke vrste uvoznih sustava iz vBulletin jezika XML će najvjerojatnije biti potrebna. Postoji mnogo izraza u vBulletin, a ne bitak u mogućnosti to uvesti bi ga manje korisnim.

No, sve dok postoji bilo koji oblik uvoza / izvoza sustava za vBet, onda je samo pitanje kako kasnije napraviti pretvarač iz vBulletin xml u bilo koji format vBet želi. To rješenje bi bilo dovoljno dobro za mene

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by Lundgren View Post
    Ako valjanje vlastitu verziju, umjesto priključiti u postojeću verziju, a zatim neke vrste uvoznih sustava iz vBulletin jezika XML će najvjerojatnije biti potrebna. Postoji mnogo izraza u vBulletin, a ne bitak u mogućnosti to uvesti bi ga manje korisnim.

No, sve dok postoji bilo koji oblik uvoza / izvoza sustava za vBet, onda je samo pitanje kako kasnije napraviti pretvarač iz vBulletin xml u bilo koji format vBet želi. To rješenje bi bilo dovoljno dobro za mene
    Molimo samo otvoriti novu temu u mogućnosti zahtjeve link na ovaj - tu smo u mogućnosti upravljati zahtjevima I mi vam je potrebna da autor niti u slučaju budućih pitanja.

Junior Member
    Registracija
    Travnja 2011

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Molimo samo otvoriti novu temu u mogućnosti zahtjeve link na ovaj - tu smo u mogućnosti upravljati zahtjevima I mi vam je potrebna da autor niti u slučaju budućih pitanja.
    Imaš malo odnese, dok je "razmišljanje naglas." Novi Thread Started

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •