Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 3 123 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 25

Thread: Automatski prevedena stranice vs Google sadržajne smjernice

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Default Automatski prevedena stranice vs Google sadržajne smjernice

---
    ADMINISTRATOR NAPOMENA: Ovaj post sadrži lažne informacije o Google izjava za automatski prevedene sadržaj. Izjava ne vrijedi i za vBET. Pogledajte ovdje za detalje: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7873
    Nažalost sam bio na odmoru kad je poruka je stvorio i puno pogrešnih informacija je bio uključen u ovaj thread - to je razlog zašto korekcija je uključen ovdje.
    ---

Bok

JA pravedan ištanje to pustiti te znati da je Matt Cutts je rekao da auto prevođenje web stranice spada u njihov "auto-generiran sadržaj" smjernice koje su kažnjeni jer ažurirati Google Panda.

Dakle, baš kao upozorenje možda želite razmotriti dodavanjem svih prevedene stranice u svoj Sitemap.

U stvari možda želite razmisliti blokirati Google popis automatski prevedena jezika na svim putem robots.txt.

Ovdje je video: YouTube - Kako bih trebao nositi lokaliziran sadržaj?

Pozdrav

StarBuG
    Zadnji uredio vBET; 07-04-11 na 14:54.

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2011

Ups ... Čini se prilično jasno da Google ne sviđa ono što Vbet ne tada. Zašto Google i dalje indeks auto-prevedeno stranica iako? Nema smisla.

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Jer, kada je posjeta stranicama ne znaju da su automatski prevedena.
    Oni su pohranjeni u bazi podataka i ne poslužuju putem svojih API svojim indeksiranje.

To je potpuno redu što vBET se ali ne u smislu većina ljudi pokušava ga koristiti.

To je prijevod značajka koja pomaže ljudima govore različitim jezicima razumjeti svoj sadržaj.
    Međutim to nije način da se umnožiti Vaš sadržaj stranice.
    Ako koristite taj način Google će vidjeti ovo kao niska kvaliteta "auto generiran sadržaj" i kazniti svoje web stranice za to prije ili kasnije.

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2011

Zahvaljujući.

Kamil,

Mogu li samo potvrditi molimo da, ako želim zadržati Vbet trčanje na moj forum, ali ne želite da Google vidjeti auto-prevedeno stranica što trebam samo učiniti sljedeće:

1. Unesite "Disallow: / forum / xx /"U robots.txt, gdje XX označava strani jezik (e) koji se koristi na moj forum

2. Obrnuti korake u ovom postu za Sitemap integracije: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

3. Ponovno generiranje i ponovno podnijeti sitemap.
    Zadnji uredio norku; 31-03-11 na 10:42.

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

Da. ako ne dopustite stranice za Google robota - imat ćete Vaše stranice nisu indeksirane od strane Googlea.
    naravno ako preokrenuti sve promjene iz Sitemap - isto - stranica bez valutne klauzule.

naravno već imate stranice indeksirane od strane Googlea vam trebate učitati nove kazalo.
    Dodao Michał Podbielski:
    Ne morate blokirati bilo koji prevedene sadržaja, vidi:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7873
    Zadnji uredio vBET; 07-04-11 na 14:49.

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2011

Hvala Kamil. Mislim da je pravi sramota da Google ne sviđa sadržaj prikupljenih na ovaj način. Mislim da bi trebao napraviti iznimku za forume, jer Vbet je fantastičan ideja, pa čak i na kratko vrijeme sam ga u potpunosti raditi sam vidio poboljšanje u moje statistike. Nije sve izgubljeno, iako, naravno, jer je stvarno pametan dio Vbet - da govornici stranih jezika mogu sudjelovati na forumu u svoj jezik - je, naravno, još uvijek postoji.

Senior Member
    Registracija
    Prosinca 2009

HRM je Google na kraju će samo kap one prevedeno stranica? Ako se to dogodi Pitam se ako je to će utjecati na rangiranje materinjem jeziku stranice?

Član
    Registracija
    Rujna 2010

Quote Originally Posted by tavenger5 View Post
    HRM je Google na kraju će samo kap one prevedeno stranica? Ako se to dogodi Pitam se ako je to će utjecati na rangiranje materinjem jeziku stranice?
    Google ne čini se da su uklonjene VBET stranice sada: potražite raspravu na moj blog.

Ja osobno ne mislim da su ove stranice su neželjena, imaju legitiman cilj ...
    Izgubljeni u prijevodu: Google Algo Update 2010/06/04 | SEO Blog iz SEOforums.org

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by StarBuG View Post
    Bok

JA pravedan ištanje to pustiti te znati da je Matt Cutts je rekao da auto prevođenje web stranice spada u njihov "auto-generiran sadržaj" smjernice koje su kažnjeni jer ažurirati Google Panda.

...

Ovdje je video: YouTube - Kako bih trebao nositi lokaliziran sadržaj?

To je NE istinito. Molimo pogledajte video još jednom. On je rekao da je MOŽE primjenjuju se automatski generiran sadržaj smjernice i onda je priča o krivi dojam kad stranica nije posve čitljiv za ljude. Pa stvarno Google roboti nisu u mogućnosti uzeti u obzir, kao što su auto stranice generiran sadržaj, a to može biti učinjeno samo ljudski i samo ako prijevod još nije tjedan dana, ali potpuno srušio, jer ima prevedeno stranica sama po sebi je vrlo dobro što je opisano u filmu o kontekstu kako URL-a treba izgledati onda.

Također želim smiriti sve naše korisnike, da je ono što je rekao Matt Cutts o automatskom prevođenju što može pada Google automatski generiran sadržaj smjernica Nije primjenjivo da vBET. To je zato što:
    1. Matt jasno kaže da je riječ o jednostavnim prijevod cijelog sadržaja, a vBET ne prevodi cijeli sadržaj - štedi korisničkih imena i drugim područjima ako označene kao ne prijevod za vBET.
    2. vBET ne o automatskom prijevodu, nego o podržavaju višejezični zajednicama, gdje svatko može napisati u svoj jezik u isto nit. Dakle, opet to nije samo jednostavan prijevod cijele stranice, i to se ne radi o automatski prijevod, ali o višejezični zajednice.
    3. Prijevodi sama su od strane Googlea koja ima vrlo dobre kvalitete i kao Matt jasno kaže da su takve prijevode mogu biti tretirani kao auto generiran sadržaj samo ako su to stvarno nije ljudski čitljiv.

Dakle, nadamo se korisnici osjećaju bolje sada Da biste izbjegli loše osjećaje i plaši one koji ne čitaju cijeli teme samo zaglavlja ću promijeniti naslov ove teme. Uz puno poštivanje autoru - mi smo to samo kako bi se izbjegle zabune, jer je tema pretpostavlja nešto jako loše što vjerujemo nije istina. Nadam se da je u redu za autora

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by norku View Post
    Zahvaljujući.

Kamil,

Mogu li samo potvrditi molimo da, ako želim zadržati Vbet trčanje na moj forum, ali ne želite da Google vidjeti auto-prevedeno stranica što trebam samo učiniti sljedeće:

1. Unesite "Disallow: / forum / xx /"U robots.txt, gdje XX označava strani jezik (e) koji se koristi na moj forum

2. Obrnuti korake u ovom postu za Sitemap integracije: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

3. Ponovno generiranje i ponovno podnijeti sitemap.
    Ne morate blokirati bilo koji od sadržaja prevedene! Molimo pogledajte film opet - ovaj cijeli film je o tome u ime URL kad ste prevedene sadržaja, tako da prevedeno sadržaj je savršeno u redu za Google!

Napomena o sadržaju automatski preveden NE odnosi na vBET i StarBuG pisati lažne informacije koje se smatra sadržaj umnožavanje što nije istina (to može biti, a ne "je", i to može ne primjenjuju se na vBET) - vidi moj prethodni post.

Stranica 1 od 3 123 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •