Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 10 od 10

Thread: Integriranje s reviewpost (isto kao PhotoPost)

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Default Integriranje s reviewpost (isto kao PhotoPost)

Bok,

Ja sam težak to integrirati vbet s reviewpost. Prvo, pokušao sam jednostavno radiš vBetTranslatePage poziva na stranici izlaz, ali to nije rad zbog preusmjeravanja.

Zatim sam slijedila upute ovdje, korak po korak:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1795

Međutim, ja sam još uvijek uzimajući preusmjeravanje pogreške. Ive 'pokušao ovaj prije nego što za photoplog i nije bila uspješna. Od moje Htaccess izmjene nisu, možete li mi dati neke naputke?

Root htaccess:

Code:
    RewriteEngine on
    RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.pentaxforums\.com
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/$1 [R=301,L]

RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{Script_FILENAME} !-f
    RewriteRule ^(.*)$ index.php?a=$1 [L]
    reviewpost htaccess:

Code:
    RewriteEngine On
    RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.pentaxforums\.com
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/lensreviews/$1 [L,R=301]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../lensreviews/&%{QUERY_STRING} [L]
    Pokušao sam stavljajući htaccess slike prije i poslije vbseo pravilo, ali to nije imala učinka. Bilo koji ideja?

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

bok

Jeste li sigurni da ovaj mod koristite global_complete i global_start kuka?

Možete mi dati URL na stranicu s ovim mod i mogu ga instalirati na moj testiranje foruma i provjeriti.

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Ne, to izostavlja vBulletin kuka sustava u cijelosti i zapravo jedino parses zaglavlje, headinclude i podnožje, a zatim se njegova stvar.

Kada sam pokušao raditi priručnik poziv prevesti stranice ili slijedi front_controller integracije upute, stranica je upravo započeo preusmjeravanje beskonačno.

Mod se nalazi na reviewpost.com. Većina codebase / dizajn temelji se na PhotoPost pro.

Registracija
    Svibanj 2010

Molimo provjerite ove korake još jednom:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1795

drugo, molim vas dajte mi URL na svoju stranicu s ovim mod. Ja ću to provjeriti.
    Je li ovaj mod besplatan ili ne? ako besplatno - Molim Vas, dajte URL paket ovaj mod.

Hvala

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Ne, to nije besplatno, ali dizajn-mudar koristi isti kao i pozadina PhotoPost.

Provjerio sam ponovo i to izgleda kao da ću morati promijeniti root htaccess kao dobro. Imajte na umu da sam pokušao sve to prije bez uspjeha, ali pokušat ću opet jednom da imam više slobodnog vremena.

Sve druge uobičajene probleme s PhotoPost integracije možda znate?

Registracija
    Svibanj 2010

Ja sam obličje za rješenje za vas. Ako imate bilo kakvih ideja i informacija, molimo pišite ovdje - bit će helpfully

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Ok, napokon sam shvatio ovo jedna. Ja odstupao malo od Objavljeno upute, ali to je radio kao šarm:

1. Dodano to htaccess:

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [L,QSA]
    2. Dodano ovu funkciju poziva na kraj reviewpost izvršenja:

PHP Code:
    if(@include_once(DIR '/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php'))
    {
    vbet_global_complete($output);

3. uredio vbenterprisetranslator_functions_redirect.php i osobe s invaliditetom preusmjeravanje za prilagođene direktoriju:

PHP Code:
    foreach (explode("\n",$vbulletin->options['vbet_outside_dirs']) AS $folder)
    {

$folder trim($folder);
        if (
    stripos($url$folder) !== false)
        {
            return;
        }

4. za promjenu / da / lensreviews / do / lensreviews / da /, a za popravak zastava URL-ova

dodao sljedeće funkcije URL generacije:

PHP Code:
    function vbet_externalConsensus($address$language)
    {
        global 
    $vbulletin;
        foreach (
    explode("\n",$vbulletin->options['vbet_outside_dirs']) AS $folder)
        {

$folder trim($folder);
            if (
    stripos($address$folder) !== false)
            {

$address str_replace(array('/forums/',"/{$_REQUEST['language']}/"),array('/','/'), $address);
                return 
    str_replace("/$folder/","/$folder/$language/"$address);
            }
        }

return 
    false;

Tu je vjerojatno više pametan način da to učinite # 4, ali to radio! Jako sam sretan, jer pregled sekcija dobiti gotovo milijun pageviews mjesec dana, a prijevodi će se voziti još više posjetitelja.

Demo: Pentax Anmeldelser - Pentax objektiv Anmeldelser og omfattende baze podataka

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Možete je odgovorio nakon dugo vremensko razdoblje za nit koja je označena kao riješen. Nisam shvatio da je to pitanje još uvijek upaljen. Trebate li više pomoć ovdje ili je konačno riješen?

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Ja sam to napokon shvatio! No, to bi moglo biti vrijedno toga da bi ovaj tip integracije lakše u buduće verzije vbet, kao što sam pokušao sve. Htaccess izmjene u FAQ, a to nije rad.

Trenutno, na forumu niti je Vaš URL / foruma / {jezični kod} / sadržaja. Za mapa izvan glavne IMENIK, isto treba primijeniti (npr. / galerija / {jezični kod} / umjesto / {langauge koda} / galerija /), jer će pojednostaviti potrebne izmjene htaccess uvelike i čine integraciju puno lakše, pogotovo kad MORH se već zove global_complete (u ovom slučaju mislim da photoplog pro).

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Molimo otvoriti nova značajka zahtjev za tu Vidim kako će takva integracija lakše - to neće zahtijevati promjene u glavnom Htaccess varalica -. Samo jedan od MORH-katalog.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •