Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 10 od 15

Thread: Akcenti nisu prikazuje ispravno ...

Navojni Pogledaj

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sljedeći Post
    Junior Member
    Registracija
    Veljača 2011

Default Akcenti nisu prikazuje ispravno ...

Bok.

Im 'koristeći vBulletin 4,08.

Koristim vbet za uglavnom dva jezika ... Engleski i francuski. Ja sam jezik forum zadani na engleski. Međutim, kad je francuski korisnika postova, prijevod prikazuje ispravno na engleskom jeziku. Međutim, u francuskom naglasno se ne prikazuju. Umjesto toga, ona prikazuje ovako:

Code:
    Dans quelle langue vous allez & #233;crire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages & #224; d'autres utilisateurs langues. En outre, il se traduira par des postes dans d'autres langues & #224; votre langue par d& #233;faut.
    To bi trebao prikazati ovako:

Code:
    Dans quelle langue vous allez écrire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages à d'autres utilisateurs langues.
    Moj forum je postavljen za prikaz oba jezika kao ISO-8859-1. Dakle, ja sam ne koristite UTF-8

Također, slijedio sam upute za instalaciju vrlo blisko.

Samo izmjene sam napravio na vBet je da sam promijenio zadane zastavice pomoću CSS-čarobnjak. Međutim, ja pogledao kôd, i ništa nisam trebao utjecati na način na koji stvari se prikazuju.

Moram li pretvoriti svoje dB na UTF-8 riješiti ovaj problem?

Bilo koji savjet će se poštovati. Zahvaljujući.
    Zadnji uredio freddie3218; 07-03-11 na 16:12. Razlog: Ja uredio originalni citat, jer ovaj forum je ispravno prikazati. Dodao sam prostor u "& # 233" polja.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •