Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12
Rezultati 11 na 18 od 18

Thread: Problem kada posjetitelji registar

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Jedan trag - kao što sam vidi nakon klika gumba registracije ne možete dovesti na formular za registraciju (URL register.php?do=register), Ali samo za postavljanje mail (register.php?do=vMail).

U ovom trenutku nemam pojma to uzrokuje problem, ali mi jednostavno možete provjeriti. Ako možete molim promijeniti za trenutak vaše konfiguracije, tako da kliknete gumb registracija generirati cijeli obrazac za registraciju. Također molim recite mene kako konfigurirati vBulletin da su ponašanje tvoje forum - Ja ću ga testirati na našim testovima forumima.

Banned
    Registracija
    Studenog 2009

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Jedan trag - kao što sam vidi nakon klika gumba registracije ne možete dovesti na formular za registraciju (URL register.php?do=register), Ali samo za postavljanje mail (register.php?do=vMail).

U ovom trenutku nemam pojma to uzrokuje problem, ali mi jednostavno možete provjeriti. Ako možete molim promijeniti za trenutak vaše konfiguracije, tako da kliknete gumb registracija generirati cijeli obrazac za registraciju. Također molim recite mene kako konfigurirati vBulletin da su ponašanje tvoje forum - Ja ću ga testirati na našim testovima forumima.
    Zaustavio sam Proizvod ne = vMail
    Provjerite mail
    Problem se nastavlja
    Sada pokazuje link na register.php obrazac za registraciju? Ne = registrirati

vBulletin
    Imam licencu pravi
    Zadnji uredio tomee123; 21-11-09 na 23:11.

Registracija
    Listopada 2009

Redu. Još uvijek sam u potrazi. Jedan savjet - možda postoji neki problem s redirections (ako je 301 preusmjeravanje dogodi onda će izgubljene informacije o sporazumu za forum uvjeti). Ja ću napisati robota u nekoliko minuta pa ću vidjeti čini nešto slično što se događa. Budite mirni - mi ćemo pronaći rješenje za to

Registracija
    Listopada 2009

OK - Znam razlog. To je ono što sam mislio - imate preusmjeravanje, jer je u obliku URL ostaje bez jezika parametar. To je razlog zašto se događa preusmjeravanje. Pitam se zašto URL u obliku nije promijenio (to bi trebao biti) - ja ću to istražiti upravo sada

Registracija
    Listopada 2009

Koristite li neki mod koji mijenja URL-ove u obliku? Ja sam obličje u MORH-u kod, HTML kod i naš forum html kod. To bi trebao raditi. Tako je za bolju istrage ću morati pristup forumu. Molimo PM me pristup FTP (vjerojatno mi neće trebati Admin CP).

Registracija
    Listopada 2009

Jedno važno pitanje - radite na vBET 3.x ...?

Čini se da imate besplatni vBET 2.x koji je upravo napravio prijevode i ne podržava višejezična zajednica. Ako želite da vaši korisnici pišu poruke na različitim jezicima i prijavljuju se na vaš forum iz drugih zemalja, tada morate kupiti vBET 3.x licencu. Žao mi je što to nisam pitao na početku, to bi nam osiguralo separe puno vremena.
    Zadnji uredio vBET; 22-11-09 na 02:08.

Banned
    Registracija
    Studenog 2009

Text automatically translated from: Arabic to: Croatian
    Translated text
    Dobro
    Li prihvatiti plaćanje putem usluge Western Union?

Je li mi se promotora vašeg proizvoda zone ((Bliski istok)) za plaćeni
    Original text

Banned
    Registracija
    Studenog 2009

Quote Originally Posted by tomee123 View Post
    Translated text
    Dobro
    Li prihvatiti plaćanje putem usluge Western Union?

Je li mi se promotora vašeg proizvoda zone ((Bliski istok)) za plaćeni
    Original text
    Translated text
    Ne vidim nikakav odgovor!
    Original text

Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke