Ce texte est en français et écrit JE devrais le voir en Anglais.
Je répète:
Zašto još uvijek vidjeti tekst na francuskom gore kad moj forum jezik je postavljen na engleski ovdje na ovom forumu? Ja bi trebao vidjeti tekst na engleskom jeziku s malim zastavicama ne?
Zadnji uredio Cybershaolin; 14-11-09 na 18:10. Razlog: Slovoslagač
Što se tiče moje pitanje, to je više o znajući ako BBCodes mogu dodati automatski ili ne? Imam problema razumjeti koncept. Primijetio sam u nekom drugom thread da ste govorili da BBCodes se mogu dodati ručno ili automatski. Dakle, automatski ne znači da sam trebao vidjeti malo zastavice u post # 1 i # 2? Ja to ne bi žao i ja sam pročitao svoj post ovdje: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
Zadnji uredio Cybershaolin; 14-11-09 na 19:42.
Budući da nije "reći" da je u francuskomOvdje imate brzo i jednostavno za upotrebu kako to učiniti: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
U nekoliko riječi - možete postaviti zadani jezik za Korisnički CP, ili ručno opisati poruku lang BBKod
Ako želite možete čak i urediti prethodni poruka i dodavanje BBCode je to, i magija će se dogoditi![]()
Lang BBCode je dodan automatski u skladu s korisničkim zadani jezik. Ako nije postavljen ili je isti kao i forum jezik, zatim ništa nije postavljena.
Google je mogućnost da prepoznaju jezik po poruci, ali zbog performansi razloga ne činimo to - i nismo istražiti ovu značajku Google. Ako mislite da bi to moglo biti korisno, onda molimo pisati o tome ovdje Ime novog Foruma - vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) - Uvijek možemo dodati, kao lice sa mogućnošću isključivanja i![]()
Zadnji uredio vBET; 14-11-09 na 23:52.
Ali to je problem.
OK izgleda, ovdje na svoj forum, moj jezik je postavljen na engleski ... tako da je moj tekst u postu # 1 i # 2 (su se na francuskom) se razlikuje od foruma jezik (u mom userCP). Dakle, zašto je moj tekst još uvijek u francuskom? Kažete li moram dodati BBcode ručno? Onda ako je tako, zašto pričaš BBcode se dodaju automatski?
Ja možda ne razumijem točno, ali sam ići na link na koji ste se odnose i to je način na koji sam ga dobio. Mislio sam, to je uspio automatski, bez potrebe za pisanje BBcode sebe.
Da vaše postove # 1 i # 2 u francuskom, ali vam je rekao da je sustav na engleskom jeziku. Taj je razlog zašto nije preveden.
Imate 2 načina rukovanja porukama na različitim jezicima.
1. postavlja u korisničkim zadani jezik za svoj profil. U tom slučaju vBET će pretpostaviti da je vaše poruke na tom jeziku, te će dodati Lang BBCode automatski. Još uvijek imate mogućnost reći vBET da ne učiniti za pojedinačnu poruku (na svaki urednik za nove poruke pojavit će se dodatne opcije za dodavanje BBCodes ili ne - kao zadani postavljena na Da).
2. je kako bi ga dodali ručno.
Vi ste zbunjeni zbog drugih članka, molimo vas da ga ponovno čitati pažljivo što je pisano:
"automatski obilježiti poruku korisnika koji je postavio njihove zadani jezik koji nije zadani jezik forum"
Ako mislite da neki dio nije jasan, molimo Vas da ga usmjerite i mi ćemo to ispraviti da bude jasnije![]()
Ahhhhh! Sad sam ga jasno i glasno. To je dio nisam razumjela. Sada sam promijenio jezik za francuski u Usercp i pisao jedan test poruke na francuskom jeziku. Djeluje savršeno ovdje. Hvala za uzimanje vremena da ga mi objasniti na jednostavan način.
No, na svoje forum, moj forum je na francuskom jeziku, i ja (opcija kao što si rekao) postavite svoje UserCP na francuskom, a ja sam pokušao pisati poruke na arapskom i talijanskom jeziku. Rezultat je pokazao na arapskom i talijanskom jeziku bez prevođenja ništa. To je razlog zašto ja još uvijek ne razumijem. Čini se da se ne radi na moj forum.
Također, recite mi: jezik addon (vidi screenshot) za BBCode (odabrati ili ne) kad smo sastaviti poruku i brzi odgovor, kao, je to addon u verziji 3.1.2, jer ja još uvijek nisam nadograditi još i ja nemojte ga imati u 3.1.1?
Zadnji uredio Cybershaolin; 15-11-09 na 20:13.