Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 8 od 8

Thread: Postovi nije preveden.

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Default Postovi nije preveden.

Čak i kada članovi su postavili njihove zadane jezika, to ne dobiva prevedene u postove. Ništa, samo izvorni strani jezik.
    Kad sam obaviti jezik oznake oko teksta ručno radi.

Što je krivo?

Hvala

Michał Podbielski (vBET Djelatnici)
    Registracija
    Listopada 2009

Što strategije koristite kako bi se utvrdilo poruku jezik? Molimo otiđite na vBET Google opcije i to provjeriti.

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Upravo sam shvatio da je kompatibilnost pitanje. Čini se da je ovaj [New Version 2010/3/1] MARCO1 Sakrij sve sa grupe dozvolu - Poruke Manager - vBulletin.org Forum mod ima utjecaj na vBET. Kad sam ga isključiti, vBET utvrde prekid opet. Znaš li nešto ispraviti možda?

Hvala!

EDIT: Kako to misliš? Jeste li se odnosi na "Google otkrivanja jezika"?
    Koji je postavljen kao "Uvijek vjeruj korisnik"

Registracija
    Listopada 2009

Ako ste oduvijek povjerenje korisnika, onda bi trebao biti opaqued prema korisnička postavka zadanog jezika.

Super da si našla razlog. To je pitanje neke integracije. Ne znamo sada što je odgovoran za to. vBET čini neprozirnim pomoću kuka newpost_process -Provjerite je li MARCO1 dodatak koristi previše. Ako da - molimo pokušajte promijeniti izvršenje, tako da se izvršava prije/poslije vBET - samo da nasuprot stvarnom. To može biti dovoljno - ako ne ćemo tražiti druga rješenja.

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

MARCO1 ne koristi ovog dodatka.

Registracija
    Listopada 2009

U redu na taj način. Molimo pojedinosti sati za Admin CP i FTP pristup. Ja ću provjeriti to na mjestu i tražiti rješenje. Također možete kontaktirati sa autorom druge mod za savjete ako ne želite poslati korisničke podatke. Autor mod uvijek zna najbolje kako se to radi.

Također - provjerite ponovno biti sigurni da se MORH-a stvarno utjecaj vBET opaquing proces.

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Hvala Michal. Odlazim MARCO1 je proizvod s invaliditetom za sada. Također ne radiš ono što ja želim to učiniti. Dakle, ako ja mogu dobiti Internet to funkcionirati ispravno, onda sam će ga omogućiti ponovno, a mi možemo uzeti dalje. Hvala!

Registracija
    Listopada 2009

Kao što ja razumijem u ovom trenutku ne trebate više podrške u ovom pitanju i to može biti zatvoren. Ako ne - molim dati više informacija

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •