Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 9 od 9

Thread: Ohhh nema. VB 4.0.5 instalirati Gone Bad

Junior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Default Ohhh nema. VB 4.0.5 instalirati Gone Bad

Bok, Instalirao sam vBET i slijedi upute kao najbolje što sam mogao. Neki su teško razumjeti. Ja uredio functions_vbseo_createurl.php i functions_vbseo_url.php
    Koristim VBSEO i sam uredio moj. Htaccess datoteku koristeći Ova stranica najbolje što sam mogao s pravcima. A sada moj site je prazna bijela stranica. Pogledao sam u FAQ području za 2 sata večeras. Moj site je u mapu glavne stranice.
    primjer: mainsite / forum
    Tako sam umetnuti moj forum URL, ali moj site je prazna bijela stranica. Bilo bi poštovati. Moja cijela stranica je dolje ...

Hvala
    Kupio sam punu verziju

Michał Podbielski (vBET Djelatnici)
    Registracija
    Listopada 2009

Ako imate praznu stranicu trebali biste provjeriti da li vi imati odgovarajuće libriaries instaliran. Morate imati instaliran Curl i ICONV.
    Vidi ovdje za detalje:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1536

Molimo za maintime samo skup vBulledin dissabled i komentar vBET. Htaccess pravila, tako da vaš forum će raditi. Također molimo da nam pošaljete svoje stvarne cijeli sadržaj Htaccess varalica -. Ćemo provjeriti pravila. Ipak vjerojatno - samo nemaju odgovarajuće libriaries.

Tu je i još jedan razlog-a-car - ako je vaša stranica učitava i učitava i učitavanje - onda trebate provjeriti imate li vezu s Googleom. Ponekad poslužitelji su blokiranja odlaznih zahtjeve - imajte na umu da vBET zahtijeva da mu se omogući odlaznih zahtjeva u Google - Google čini prijevoda. Možete provjeriti da pomoću ove savjete: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729

Junior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Bok, hvala vam za savjete! Ja sam google provjeriti i rezultata>
    Početna prijevod testa
    Rezultat: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Test pogreška:

Dakle, sve je dobro tamo. Ja mogu ići na admin cPanel stranicu

Curl i ICONV je instaliran! Ja sam još uvijek zbunjen

Junior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Otkrio sam da sam zamijenio koda u functions_vbseo_url.php i ja trebao dodane koda prije. Tako sam fiksni to. No, mjesto još uvijek ne rade. To je prazan. Što, primjerice datoteka u ne upload mape? Ne vidim primjer. Htaccess datoteku.
    Zadnji uredio El Caballo; 21-09-10 na 14:20.

Junior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Ja sada mogu vidjeti moj sjediti i to s invaliditetom. Znam da ne postoji 24 / 7 support. No, ti momci samo odgovor za sat vremena dnevno? Za 90 dolara dodaj na, upute su ok. No, teško teško teško razumjeti

Registracija
    Listopada 2009

Bok. Vidio sam vaše prethodne poruke i opisuje sljedeće korake koje fallowed - Vaš opis mi je rekao da ste još uvijek u tijeku. Žao nam je - nisam saznali da ste molba za više pomoći.

Prije svega - da li vi sada s invaliditetom vBET, komentirao je vBET Htaccess datoteka i ukloniti vBET integraciju koda iz vBSEO.?
    Ako da i vaš forum je još uvijek srušio onda to nije krivnja vBET. To ne može biti kriv ako vBET vBET ne radi.
    U tom slučaju molimo provjerite da radite na izvornim datotekama vBSEO opet (tj. kopija tih 2 promijenila opet iz vBSEO paketa).

Dakle, ovo je prvi korak - učiniti vaš forum opet dostupna.

Sljedeća je jedna - da vBET vožnji. Prvo - to omogućiti, a za testove postaviti linkove na jezik? tip - to ne zahtijeva bilo koji htaccess promjene.. Premještanje na sljedeći korak samo kada prijevode rade.

Dalje -. Promjeni SEO linkova i uređivanje htaccess datoteku. Primjer pravila su uključene u vBET paket, ali molimo vas da pažljivo pročitate opis pod link vBET opcije - morate mijenjati pravila ako vaš forum koristi imenik u URL-u. Premještanje na sljedeći korak samo kada prijevode rade.

Integracija vBET s vBSEO prema integraciji uputama u ReadMe.html datoteku.

Molimo vas da se korak po korak. Počnite s onemogućiti vBET u potpunosti. Recite što vas čini korak problem i što je taj problem je oko.
    Zadnji uredio vBET; 21-09-10 na 22:43.

Junior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Pozdrav, Ja deinstaliran cijelu stvar i uklonjeni kod vBET integracije iz vBSEO. Ja PM'ed o vama da instalirate, ja jednostavno nemaju vremena za testiranje različite postavke o tome. Samo treba raditi vBET. Može li netko poslati mi PM ili mi što trebam dati vam dečki, tako da možete instalirati?

Hvala
    Žao nam je o vremenu razlika.

Registracija
    Listopada 2009

Već poslati sati. Budući da ste kupili instalaciju usluge i mi ćemo se pobrinuti oko instalacije sam zatvaranja ovaj thread.

Junior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Hvala

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •