Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 7 od 7

Thread: Google Bot pogreška

Član
    Registracija
    Studenog 2009

Default Google Bot pogreška

Text automatically translated from: German to: Croatian
    Translated text
    Pozdrav,

Primio sam na sljedeću poruku od Google Webmaster Tools iz Googlea:
    Googlebot je naišao dok indeksiranja Vaše web lokacije "http://www.2-wheel-planet.de/" problem.
    Googlebot našao na vašim stranicama izuzetno velik broj linkova. To može ukazivati na problem u URL strukturu vaše web stranice. Možda ćete morati Googlebot indeksira nepotrebno broj različitih URL-ova koji se odnose na identičan ili sličan sadržaj, ili indeksira dijelove Vaše web lokacije koje nisu zapravo namijenjeni. Ovaj Googlebot ne može indeksirati cijeli sadržaj Vaše web stranice ili konzumirati znatno više nego što je potrebno bandwith.
    Za više informacija o ovom pitanju
    Ovdje je popis uzorka URL-ova koji bi mogli uzrokovati probleme. Imajte na umu da ovaj popis ne mora nužno sadržavati bilo problematično URL-ove na vašim stranicama.

Original text
    Zadnji uredio vBET; 13-09-10 na 14:13. Razlog: BBCode

Michał Podbielski (vBET Djelatnici)
    Registracija
    Listopada 2009

Ja sam provjeru tih linkova upravo sada. Pelase reći da li vi imati blokiran pristup irelevantnim stranicama od strane robots.txt (tj. člana stranice i sl.?)? Ako ne molimo pogledajte ovdje: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1508

Registracija
    Listopada 2009

Sve stranice od tih linkova su slomljena - na footer therea je puno vidljive JavaScript koda. I to se pojavljuje na svakoj stranici prevedene na forumu. Molimo Vas da ne trebate asist s ovom pitanju - ako da, molim detalje PM pristup. Nisam siguran može biti razlog za ovaj Google poruke, ali se mogu se povezati.
    Zadnji uredio vBET; 13-09-10 na 14:21.

Registracija
    Listopada 2009

OK - mislim da to može biti povezano i to može biti razlog za ovo pitanje. Imajte na umu da sve stranice oblik tih linkova su malu količinu sadržaja, pa uglavnom su tekst iz tog razbijenog skripte. To je razlog zašto Google vidi sve one stranice kao vrlo slične. Rješavanje to bi trebalo riješiti problem Google

Član
    Registracija
    Studenog 2009

\u003cbr /\u003e Bok, \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e hvala vam za ček. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Ja sam poslao Admin Prilaz sati. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Hvala! \u003cbr /\u003e

Registracija
    Listopada 2009

Idete tamo u nekoliko minuta.

Registracija
    Listopada 2009

JA pravedan je dobio odgovarajući pristup detaljima, tu je došao, i nema problema. To je samo otišao - nisam ništa na kanalizaciju ... U ovom trenutku nisam u mogućnosti reproducirati problem. Čini se da više ne postoji. Ne znam da neki promjene konfiguracije je napravio Admins.

Ako ćete vidjeti ovaj problem ponovno pišite ovdje. U ovom trenutku se smatra riješeno.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •