Prijavite se u

View Full Version: vBulletin 3.6.12 i vbet kompatibilnost?

mario06
03-06-10, 07:43
Pozdrav, imam 3.6.12 verziju i vBulletin ja ne namjeravam nadograditi kao što sam naći ovu verziju manje buggiest i najbrže. Također sam vbet besplatnu verziju (s donacijom) instaliran.

Moj forum je 143k 373k članova postove na server, na žalost ne mogu postaviti sve zastave aktivnih opterećenja, jer je intenzivan (imaju praćka nastup na to je najbolje).

Želim punu verziju, jer ako nisam u zabludi možete odgovoriti na željeni odabrani jezik i da je bolje optimiziran poslužitelj.

U svakom slučaju, bi se lako nadograditi ne sviđa: unistall slobodan inačici i instalirati punu verziju ili bi sam susret neku vrstu problema u tome?

I drugo planirate nekakav ljeto prodaje za vbet:)

vBET
03-06-10, 09:32
Pozdrav, vBET 3.x definitivno je optimiziran da slobodan inačici. Brže cache memorije, brže algoritmi, dodatne parametre, eliminira dvostruko preusmjeravanje. Tako je u ovom području mogu jamčiti da će biti brže i poslužitelj učitavanje će ići dolje.

Žao nam je, ali mi ne planirate bilo ljeto prodaju za vBET.

Instalacija je kao jednostavan kao što je bio. Dakle, samo deinstalirati i instalirati besplatnu verziju plaćeni jedan.

Ipak - imajte na umu da vBET 3.x oficialy podržava vB3.8 - Da smo klijentima je runing na 3,7, a možda čak i na 3,6. Dakle, ako besplatnu verziju izvodi na poslužitelju onda prijevod bi trebao biti u redu i na plaćeni jedan. Još uvijek ne mogu jamčiti da su sve dodatne značajke će raditi. vBET koristi vB kuke i ako smo koristeći neku koja nije uključena u 3,6, ali, onda ovaj kod se neće izvršiti. No, čak i ako jedna ili dvije značajke neće biti dostupne, i dalje ćete imati puno brže prijevodi i manje opterećenja poslužitelja:)

mario06
03-06-10, 17:39
Što kuke i značajke neće biti dostupne? Slobodan inačici ne daje mi nikakve probleme osim optimizacije značajke koje su uključene u plaćeni 4 verzije.

Ne želim trošiti novac uzalud zbog mogućih problema s kompatibilnošću.

vBET
04-06-10, 14:06
Što kuke i značajke neće biti dostupne? Slobodan inačici ne daje mi nikakve probleme osim optimizacije značajke koje su uključene u plaćeni 4 verzije.

Ne želim trošiti novac uzalud zbog mogućih problema s kompatibilnošću.

Ne znam - nismo napravili testove na ovoj verziji. Možemo vam dati cijeli popis kuke koriste vBET i možete provjeriti ne one su podržani na vašem vBulletin verzija.

kamilkurczak
04-06-10, 16:51
kuka popis:

misc_bbcode_complete
useradmin_edit_column1
member_execute_start
userdata_start
global_setup_complete
bbcode_fetch_tags
bbcode_create
cache_templates
postbit_display_start
editor_toolbar_end
forumhome_complete
postbit_display_complete
showthread_similarthreadbit
threadbit_process
album_picture_complete
group_picture
showthread_complete
group_discuss_end
member_complete
external_query
external_start
register_addmember_process
profile_updateprofile
editor_toolbar_end
group_message_post_start
private_insertpm_process
newpost_process
visitor_message_post_start
picture_comment_post_start
profile_complete
register_form_complete
archive_process_start
archive_global
header_redirect
init_startup
mail_send
archive_thread_post
forumbit_display
archive_forum_thread
archive_complete
private_complete
private_messagelist_messagebit
group_discuss_end
group_complete
group_discussionbit_display_start
group_complete
group_discussionbit_display_complete
threadbit_process
online_bit_complete
postbit_display_complete
parse_templates
showthread_postbit_create
showthread_similarthreadbit
login_redirect
profile_editprofile_start
redirect_generic
xml_print_output
external_complete
global_complete
archive_complete
global_start

mario06
05-06-10, 14:45
Volim ovaj mod puno, da li vi momci da ću imati koristi puno od njega ili bi to bilo beskorisno za mene? Ja stvarno ne razumijem važnost svake od ove kuke.

Želim odbora prevedene brzo i poslužitelj optimiziran za ostatak ne znam što bih se propustiti i, ako je potrebno, ali sigurno ne želim izazvati nikakve probleme sam na mom brodu jer bih imati vrlo malo vremena da ga riješiti, ako je potrebno puno vremena.

Pozdrav

vBET
05-06-10, 20:32
Kao što sam već napisao, vas se definitivno će imati brži prijevodi i manje opterećenja poslužitelja. I sam prijevod koristi isti kuke kao besplatna inačica, tako da pretpostavljam da rade. Budući da vBET nije testiran na vBulletin 3,6 nisam u mogućnosti reći vam što druge značajke ne može raditi dobro. Molimo provjerite koji se od dana kuke su podržani od strane vB 3,6, a ako neki ne mi ćemo vam reći što onda neće raditi ispravno. Također možete samo misliti o ažuriranju BB sebi ...

mario06
06-06-10, 19:22
Kako bi se instalacija može učiniti?

Deinstaliraj besplatnu verziju i izbrisati sve Reference na baze podataka i brisanje svih FTP mape, a zatim instalirati plaća za inačicu?

vBET
06-06-10, 22:21
Deinstaliraj stari. Instalirajte novi.

Za deinstalirati, stari je dovoljno to učiniti Admin CP. Naravno, ako ne želite da se ne koriste datoteke na FTP, možete ukloniti one.

Instaliranje novog izgleda baš kao stari - slanje datoteka, uvoz proizvoda datoteke, konfigurirati. Također - za vBSEO integracije postoje dodatne korake - opisane vrlo dobro u ReadMe.html datoteku:)

mario06
08-06-10, 12:18
Kupio sam "Plaćeni 4 Version ', ja ću ga instalirati sutra, ali ja bih da biste dodali drugu kategoriju unutar licenciranje dio: Mobilni i telekomunikacije ...

Pozdrav

vBET
09-06-10, 11:16
I što je vaš prijedlog o njegovom sadržaju? :)

mario06
09-06-10, 14:41
mobitel kategorija općenito:)

vBET
09-06-10, 17:31
mobitel kategorija općenito:)

Stvarno nemam pojma što bi trebali biti uključeni u naše dozvole u ovom području ... : O Molim PM ako želite o tome razgovarati

mario06
09-06-10, 18:31
U drugu riječ kad idete urediti dozvole, odaberete kategoriju koja vaš forum pripada, moj forum je o mobitelu | telefona i telekomunikacija, a bilo bi lijepo da ću biti u mogućnosti odabrati nešto slično, a ne samo odabirom raznih.

Na vBulletin 3.6.12 sve radi u redu, samo malo više na performanse i nekoliko drugih stvari i dobili smo neke ozbiljne stvari ovdje. :)

vBET
10-06-10, 11:33
Oh - sad razumijem. Mislio sam da želite da promijenite licenčni ugovor;)
O uspješnosti - pogledajte ovdje za savjete:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html

mario06
11-06-10, 07:03
Dobio sam performanse praćka se već, ja sam na čekanju za neregistrirani korisnik predmemorija provedbu u 3,34 verziji. :)

vBET
22-06-10, 22:17
Tako da ga sad:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1