Prijavite se u

View Full Version: Riješen Kako onemogućiti prijevod URL-ova

Snake
23-02-10, 22:14
Bok Želim da se pokorite mojim engleski URL-ove poput vbet 2,0

Kako onemogućiti prijevod URL-ove?

Snake
24-02-10, 02:28
Ja stvarno trebate kupiti onesposobiti te, ja sam bio trčanje ovaj mod dugo vremena i ne želite imati na indeks 1mil URL-opet, to će se mjeseci i mjeseci. Ja bi radije zadržati stari URL struktura molim pomoć.

vBET
24-02-10, 03:13
vBET 3.x čini prijevodi na siguran način prema vBET 2.x To znači da stari (nije preveden poveznice) samo dobiti 301 preusmjeravati. A za Google (i ostalim tražilicama) to znači - ne izgubiti ovu stranicu indeksiraju samo promijeniti adresu uzrok je još uvijek na istoj stranici koji se preselio u drugoj adresi.

Tako ćete izgubiti ništa. To je sigurno za vas.

U svakom slučaju ako i dalje želite učiniti, molimo Vas da otvorite vbenterprisetranslator_seo.php datoteku i uklanjanje (komentar) ovaj kod:

function vbseo_thread_seotitle(&$thread){
require_once(dirname(__FILE__). '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php');
vbet_makevBSEOTheadLink($thread);
}

To također može biti potreban da bi se naći u Admin CP -> Proizvodi i Dodaci -> Plugins vBET plugin pod nazivom Inicijalizacija za init_startup kuka i ukloniti / komentar se ovaj kod:

if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) {
function vbseo_thread_seotitle(&$thread){
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php');
vbet_makevBSEOTheadLink($thread);
}
}

Snake
24-02-10, 03:21
Savršeno, hvala.

vBET
24-02-10, 03:35
Vi ste dobrodošli:)

Kao što smo pisali ovdje, a premijer vam po našem mišljenju ne trebate to i to je bolje za vaš SEO NE onemogućili prevedene URL-ova. Oni će biti bolje pozicioniran Google (više ključnih riječi u tražili jeziku), a nećete izgubiti indeksi Vaših URL-ova prije nego prijevod (jer je 301 preusmjeravati se koristi).

Snake
25-02-10, 14:43
Vi ste dobrodošli:)

Kao što smo pisali ovdje, a premijer vam po našem mišljenju ne trebate to i to je bolje za vaš SEO NE onemogućili prevedene URL-ova. Oni će biti bolje pozicioniran Google (više ključnih riječi u tražili jeziku), a nećete izgubiti indeksi Vaših URL-ova prije nego prijevod (jer je 301 preusmjeravati se koristi).

Najveći problem imam je većina preglednika ne prikazuju ispravno u jeziku URL-ove adresnu traku preglednika, pokazuju ww.domain.com /% 20% 250% 900 / etc, tako da ljudi povezuju mi ćemo povezati s junk URL-ova. To je loše za SEO.

vBET
25-02-10, 19:58
Najveći problem imam je većina preglednika ne prikazuju ispravno u jeziku URL-ove adresnu traku preglednika, pokazuju ww.domain.com /% 20% 250% 900 / etc, tako da ljudi povezuju mi ćemo povezati s junk URL-ova. To je loše za SEO.

Prije svega SEO je oko kao čizme vidjeti ne ljudi. Drugo - URL-ovi nisu nešto posve bezvrijedno - oni su u redu. Ono što pišete o tome kako je IE to pokazuje. Provjerite to u Opera, Chrome, Firefox - sve je to lijepo. Budući% zapis standard. I IE i poštuje, kada poslati zahtjev za poslužitelj, jednostavno ne pokazuju da lijepo. Ako znate neki jezik s posebnim znakovima, onda čak i možete ga provjeriti i promjena% zapis s posebnim slovima u nekim URL - vidjet ćete da je to ista stranica.

U sažetku: linkovi su u redu.

Ipak možemo to uzeti kao zahtjev za generiranje linkova za IE na drugi način. Čak smo već znate kako to učiniti (lekciju naučili s vB4;)).

Snake
08-04-10, 15:05
Kako mogu onemogućiti URL-ove ponovno u novoj verziji? 3.3.2

vBET
08-04-10, 15:56
Kako mogu onemogućiti URL-ove ponovno u novoj verziji? 3.3.2

U ovom slučaju to je dovoljno ako se samo ne od bilo kakve izmjene za functions_vbseo_createurl.php datoteku:)

NAPOMENA: prijevod URL-ova vam daje puno bolje SEO i mi napravili velike optimizacije ovom području 3.3.2 smo posebno napravili algoritam promjene za to i dodati odgođen prijevodi za URL-ova, jer prethodno nije bilo usko grlo koje smo našli u zadnje vrijeme. Dakle, savjetujemo vam da upravo napravili potpunu integraciju i provjerite svoje stvarne performanse s prevedena URL - možete biti vrlo pozitivno iznenađeni u ovom području:) Onda, ako se odlučite da još uvijek nije dovoljno uvijek možete ga onemogućiti kasnije. Molimo provjerite je li - to je stvarno velik za SEO, te će vam donijeti više prometa (zbog boljeg indeksa pozicije).

Snake
08-04-10, 15:59
Tako sam zadržati stare datoteke? ithought novi je nove promjene po vbseo integracije?

vBET
08-04-10, 16:15
Tako sam zadržati stare datoteke? ithought novi je nove promjene po vbseo integracije?

Da i ta integracija je osigurati URL prijevode koji ne želite da se (još uvijek potiču na provjeru stvarne performanse za prevedene URL-ove).

PS.
Ipak su sve promjene za functions_vbseo_url.php

Snake
08-04-10, 16:18
Ok hvala, ima jedan problem sa zastavama ne prikazuje se ... na sve. u podnožje.

Snake
08-04-10, 16:32
Drugo pitanje,

je fiksna.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1