View Full Version: Riješen Kako onemogućiti prijevod URL-ova
Bok Želim da se pokorite mojim engleski URL-ove poput vbet 2,0
Kako onemogućiti prijevod URL-ove?
Ja stvarno trebate kupiti onesposobiti te, ja sam bio trčanje ovaj mod dugo vremena i ne želite imati na indeks 1mil URL-opet, to će se mjeseci i mjeseci. Ja bi radije zadržati stari URL struktura molim pomoć.
vBET 3.x čini prijevodi na siguran način prema vBET 2.x To znači da stari (nije preveden poveznice) samo dobiti 301 preusmjeravati. A za Google (i ostalim tražilicama) to znači - ne izgubiti ovu stranicu indeksiraju samo promijeniti adresu uzrok je još uvijek na istoj stranici koji se preselio u drugoj adresi.
Tako ćete izgubiti ništa. To je sigurno za vas.
U svakom slučaju ako i dalje želite učiniti, molimo Vas da otvorite vbenterprisetranslator_seo.php datoteku i uklanjanje (komentar) ovaj kod:
function vbseo_thread_seotitle(&$thread){
require_once(dirname(__FILE__). '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php');
vbet_makevBSEOTheadLink($thread);
}
To također može biti potreban da bi se naći u Admin CP -> Proizvodi i Dodaci -> Plugins vBET plugin pod nazivom Inicijalizacija za init_startup kuka i ukloniti / komentar se ovaj kod:
if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) {
function vbseo_thread_seotitle(&$thread){
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php');
vbet_makevBSEOTheadLink($thread);
}
}
Vi ste dobrodošli:)
Kao što smo pisali ovdje, a premijer vam po našem mišljenju ne trebate to i to je bolje za vaš SEO NE onemogućili prevedene URL-ova. Oni će biti bolje pozicioniran Google (više ključnih riječi u tražili jeziku), a nećete izgubiti indeksi Vaših URL-ova prije nego prijevod (jer je 301 preusmjeravati se koristi).
Vi ste dobrodošli:)
Kao što smo pisali ovdje, a premijer vam po našem mišljenju ne trebate to i to je bolje za vaš SEO NE onemogućili prevedene URL-ova. Oni će biti bolje pozicioniran Google (više ključnih riječi u tražili jeziku), a nećete izgubiti indeksi Vaših URL-ova prije nego prijevod (jer je 301 preusmjeravati se koristi).
Najveći problem imam je većina preglednika ne prikazuju ispravno u jeziku URL-ove adresnu traku preglednika, pokazuju ww.domain.com /% 20% 250% 900 / etc, tako da ljudi povezuju mi ćemo povezati s junk URL-ova. To je loše za SEO.
Najveći problem imam je većina preglednika ne prikazuju ispravno u jeziku URL-ove adresnu traku preglednika, pokazuju ww.domain.com /% 20% 250% 900 / etc, tako da ljudi povezuju mi ćemo povezati s junk URL-ova. To je loše za SEO.
Prije svega SEO je oko kao čizme vidjeti ne ljudi. Drugo - URL-ovi nisu nešto posve bezvrijedno - oni su u redu. Ono što pišete o tome kako je IE to pokazuje. Provjerite to u Opera, Chrome, Firefox - sve je to lijepo. Budući% zapis standard. I IE i poštuje, kada poslati zahtjev za poslužitelj, jednostavno ne pokazuju da lijepo. Ako znate neki jezik s posebnim znakovima, onda čak i možete ga provjeriti i promjena% zapis s posebnim slovima u nekim URL - vidjet ćete da je to ista stranica.
U sažetku: linkovi su u redu.
Ipak možemo to uzeti kao zahtjev za generiranje linkova za IE na drugi način. Čak smo već znate kako to učiniti (lekciju naučili s vB4;)).
Kako mogu onemogućiti URL-ove ponovno u novoj verziji? 3.3.2
Kako mogu onemogućiti URL-ove ponovno u novoj verziji? 3.3.2
U ovom slučaju to je dovoljno ako se samo ne od bilo kakve izmjene za functions_vbseo_createurl.php datoteku:)
NAPOMENA: prijevod URL-ova vam daje puno bolje SEO i mi napravili velike optimizacije ovom području 3.3.2 smo posebno napravili algoritam promjene za to i dodati odgođen prijevodi za URL-ova, jer prethodno nije bilo usko grlo koje smo našli u zadnje vrijeme. Dakle, savjetujemo vam da upravo napravili potpunu integraciju i provjerite svoje stvarne performanse s prevedena URL - možete biti vrlo pozitivno iznenađeni u ovom području:) Onda, ako se odlučite da još uvijek nije dovoljno uvijek možete ga onemogućiti kasnije. Molimo provjerite je li - to je stvarno velik za SEO, te će vam donijeti više prometa (zbog boljeg indeksa pozicije).
Tako sam zadržati stare datoteke? ithought novi je nove promjene po vbseo integracije?
Tako sam zadržati stare datoteke? ithought novi je nove promjene po vbseo integracije?
Da i ta integracija je osigurati URL prijevode koji ne želite da se (još uvijek potiču na provjeru stvarne performanse za prevedene URL-ove).
PS.
Ipak su sve promjene za functions_vbseo_url.php
Ok hvala, ima jedan problem sa zastavama ne prikazuje se ... na sve. u podnožje.
Drugo pitanje,
je fiksna.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):