مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 7 از 7

موضوع : خطا حاضر در انجمن گوگل

عضو

Default خطا حاضر در انجمن گوگل

Text automatically translated from: German to: Persian
    Translated text
    میهمان گرامی ،

من در این پیام از گوگل ابزارهای انجمن از گوگل دریافت کرد :
    گوگل مواجه شده است در حالی که خود خزنده سایت "http://www.2-wheel-planet.de/" یک مشکل است.
    گوگل شده است را در سایت خود یافت به تعداد بسیار بالا از لینک ها. این ممکن است یک مشکل در ساختار آدرس وب سایت خود را نشان می دهد. ممکن است نیاز به گوگل تعدادی از آدرس ها متفاوت است که اشاره به محتوای یکسان یا مشابه بی ارزش خزنده ، خزیدن و یا از بخش های سایت خود را که واقع نشده است. این گوگل ممکن است اول انجمن کل محتوای وب سایت شما و یا مصرف پهنای باند قابل توجهی بیش از ضروری نیست.
    برای اطلاعات بیشتر درباره این موضوع
    در اینجا یک لیست از آدرس ها نمونه است که می تواند مشکلات شود. لطفا توجه داشته باشید که این لیست لزوما شامل هر گونه آدرس ها مشکل ساز را در سایت خود.

Original text
    آخرین ویرایش توسط vBET. 13-09-10 در 14:13. دلیل : BBCode روشن

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان)

من چک کردن آن لینک در حال حاضر است. Pelase شما دسترسی دارند به نام robots.txt در صفحات بی ربط مسدود شده (به عنوان مثال و به صفحات و غیره؟) بگویید؟ اگر نه لطفا اینجا را ببینید :. http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1508

تمام صفحات را از کسانی که لینک شکسته -- در therea بالا و پایین صفحه است مقدار زیادی از کدهای جاوا اسکریپت قابل رویت است. و آن را در هر صفحه ترجمه شده در فروم شما به نظر می رسد. لطفا بگویید آیا شما با این موضوع نیاز به asist -- اگر جواب مثبت است لطفا جزئیات دسترسی PM. من مطمئن هستم که می توانید آن را دلیل این پیغام گوگل نیست ، اما می توان آن را مربوط شود.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 13-09-10 در 14:21.

OK -- من فکر می کنم می توان آن را مربوط و می توان آن را دلیل این موضوع است. لطفا توجه داشته باشید که همه صفحات فرم آن لینک مقدار کمی از محتوا ، به طوری که عمدتا شامل متن از این اسکریپت شکسته. است که به همین دلیل گوگل می بیند تمام آن صفحات را بسیار مشابه است. با حل این مشکل گوگل را حل

عضو

\u003cbr /\u003e سلام ، \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e با تشکر از شما برای چک خود را. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e من فرستاده اند به شما دسترسی به مدیریت از طریق PM. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e با تشکر از شما \u003cbr /\u003e

وجود دارد در چند دقیقه.

من فقط جزئیات دسترسی مناسب ، آمده وجود دارد ، و هیچ مسئله ای وجود دارد. فقط رفته -- من هیچ چیز در فاضلاب... در این لحظه من قادر به تکثیر این موضوع نیست. به نظر می رسد که آن دیگر وجود ندارد. من نمی دانم که برخی از تغییرات پیکربندی توسط مدیران ساخته شده بود.

اگر شما این موضوع را ببینید دوباره نوشتن در اینجا لطفا. در این لحظه آن را حل در نظر گرفته است.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •