آخرین ویرایش توسط vBET. 13-09-10 در 14:13. دلیل : BBCode روشن
من چک کردن آن لینک در حال حاضر است. Pelase شما دسترسی دارند به نام robots.txt در صفحات بی ربط مسدود شده (به عنوان مثال و به صفحات و غیره؟) بگویید؟ اگر نه لطفا اینجا را ببینید :. http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1508
تمام صفحات را از کسانی که لینک شکسته -- در therea بالا و پایین صفحه است مقدار زیادی از کدهای جاوا اسکریپت قابل رویت است. و آن را در هر صفحه ترجمه شده در فروم شما به نظر می رسد. لطفا بگویید آیا شما با این موضوع نیاز به asist -- اگر جواب مثبت است لطفا جزئیات دسترسی PM. من مطمئن هستم که می توانید آن را دلیل این پیغام گوگل نیست ، اما می توان آن را مربوط شود.
آخرین ویرایش توسط vBET. 13-09-10 در 14:21.
OK -- من فکر می کنم می توان آن را مربوط و می توان آن را دلیل این موضوع است. لطفا توجه داشته باشید که همه صفحات فرم آن لینک مقدار کمی از محتوا ، به طوری که عمدتا شامل متن از این اسکریپت شکسته. است که به همین دلیل گوگل می بیند تمام آن صفحات را بسیار مشابه است. با حل این مشکل گوگل را حل![]()
\u003cbr /\u003e سلام ، \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e با تشکر از شما برای چک خود را. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e من فرستاده اند به شما دسترسی به مدیریت از طریق PM. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e با تشکر از شما \u003cbr /\u003e
وجود دارد در چند دقیقه.
من فقط جزئیات دسترسی مناسب ، آمده وجود دارد ، و هیچ مسئله ای وجود دارد. فقط رفته -- من هیچ چیز در فاضلاب... در این لحظه من قادر به تکثیر این موضوع نیست. به نظر می رسد که آن دیگر وجود ندارد. من نمی دانم که برخی از تغییرات پیکربندی توسط مدیران ساخته شده بود.
اگر شما این موضوع را ببینید دوباره نوشتن در اینجا لطفا. در این لحظه آن را حل در نظر گرفته است.