مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 4 از 4

موضوع : بتا کش فایل

کاربر ارشد

Default بتا کش فایل

آیا می توانم کسی را توجیه کند ، اگر من مجموعه ای از ذخیره سازی فایل را به صفحات کش به مدت 1 ساعت (86400 ثانیه) است ، چرا cron را یک بار در روز اجرا به آنها را حذف.

مطمئنا صفحات کش برای 1 روز اگر cron را اجرا می شود هر 24 ساعت؟

اگر من در تنظیم صفحات cache شوند به مدت 1 ساعت آنها باید یک بار یک ساعت گذشته است. بنابراین کش برای آن صفحه می تواند بیش از شروع.

این رو واقعا حس را به من.

کاربر ارشد

هر کسی؟

پیام شما وارد است بیش از حد کوتاه است. لطفا پیام خود را به حداقل 10 حرف طولانی.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان)

این همه OK است. لطفا توجه داشته باشید که کش مهمان را حذف فایل در هر زمان انقضای آن -- خواهد بود که خیلی گران. هر بار وقتی کش خوش آمدید در می یابد که فایل ذخیره سازی مناسب در حال حاضر وجود دارد چک آخرین تاریخ تغییرات و اینکه چگونه ما می دانیم آن منقضی می کند یا نه. اگر نه پس از آن فایل جاری به عنوان نتیجه. اگر بله ، پس درخواست ارزیابی و پس از آن فایل بازنویسی بدون عملیات های اضافی و غیر ضروری از بین بردن.

تمیز کردن روزانه برای اطمینان دهد که بدون هر گونه فایل های غیر ضروری واقعا قدیمی وجود دارد -- می خواهم برای موضوعات که در حال حاضر وجود ندارد. پس فایل های قدیمی ما را حذف روزانه ، اما همیشه چک می کند کش منقضی نشده باشد

کاربر ارشد

توضیح بسیار عالی ، درک اکنون ، به لطف.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •