من راه حل برای شما در اینجا. لطفا توجه داشته باشید که این کار در نسخه بعدی نمی شود منتشر شده است ، زیرا آن را مانند مسئله شما را به نظر می رسد فعال تصدی نیست ، اما ، اما برخی از اشکال اصلی ، ادغام و یا مشکل. این مسئله باعث می شود عبارت به استفاده از تجزیه کننده همان چند بار. پس راه حل برای ایجاد تجزیه کننده جدید برای هر یک از تجزیه langtitle. با این کار عملکرد شما (تاثیر کوچک) زیرا بیشتر اشیاء استفاده خواهد شد را کاهش. دستورات در زیر اقدام نمایید.
لطفا توجه داشته باشید که اگر شما این کار را بر روی سطح اصلی رو تحمل کنم شما باید به این مراحل را پس از هر بروز رسانی فعال تصدی ساخته شده. ما کد را با کاهش عملکرد در نسخه بعدی هنگامی که آن را مربوط به مشکلات را فعال تصدی نمی منتشر نمی کند. شما می توانید سعی کنید برای پیدا کردن تضاد با غیرفعال کردن پلاگین های دیگر شما -- من این را در فروم شما نیست ، زیرا بیش از حد از پلاگین های دیگری وجود دارد و من به سادگی نمی خواهم که انجمن خود را به آسیب برساند. بنابراین شما باید برای درگیری خودتان نگاه کنید. اگر پیدا نمی کند و سپس شما می توانید تیم های vB برای کمک با این مشکلات را بپرسید -- در این مورد ما می توانید به شما کمک کند این موضوع برای توصیف ، اما شما باید آن را نوشتن ، زیرا کد vB تیم می تواند به نیاز به مراجعه به جزئیات در فروم شما.
برای حل این مسئله (در حال حاضر در حال حاضر در فروم شما ساخته شده) :
1. ویرایش / شامل / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php
2. پیدا کردن تابع vbet_parseTitleMultiple
3. مشاهده و اظهار نظر در این تابع :
Code:
$parser =& new vB_BbCodeParser($vbulletin, $tag_list, false);
4. مشاهده و اظهار نظر در این تابع :
5. در این تابع :
Code:
$parsed = $parser->do_parse($toParse, 1, 0, 1, 0, 0, 0);
6. به جای توسط :
Code:
$parser =& new vB_BbCodeParser($vbulletin, $tag_list, false);
$parsed = $parser->do_parse($toParse, 1, 0, 1, 0, 0, 0);
unset($parser);
این کار بر روی شی تجزیه کننده همان تغییر خواهد کرد و یکی از جدید برای هر یک از تجزیه ایجاد کنید. همانطور که من این را نوشتهاید با ضربه کوچک باعث کاهش عملکرد خود را. همچنین باید مورد نیاز نیست -- تجزیه کننده همان باید اجازه داده شود به توان مورد استفاده مجدد قرار. که چگونه کار می کند را در انجمن های ما و در ما انجمن ها مشتریان دیگر بیش از حد. با توجه به این و سیاهههای مربوط به نتایج -- ما فکر می کنیم آن است که اشکال اصلی و یا درگیری با برخی از وزارت دفاع دیگر.
اگر شما نیاز به هر گونه مشاوره با این موضوع -- لطفا فقط بخواهید. من مطمئن هستم که تغییرات نیاز به راه حل برای هر بروز رسانی فوق العاده است ، اما اشکال است در کنار ما نیست. بر اساس نه به دانش واقعی ما در مورد این موضوع.