هنگامی که صفحه من ترجمه می توانید این آگهی را ببینید. می تواند به شما آن را فعال کنم؟
هنگامی که صفحه من ترجمه می توانید این آگهی را ببینید. می تواند به شما آن را فعال کنم؟
در حال حاضر من دستی تبلیغ در قالب درج شده است ، به دنبال روند درج خودکار است که من در PM اشاره
خوب ، در حال حاضر من می توانم آن را بر روی شما انجمن تکثیر. این را ثابت خواهد شد.
میهمان گرامی ،
من واقعا نیاز به این دسترسی
میهمان گرامی ،
لطفا توجه کنید : اگر شما غیر فعال باشد این افزودنی آثار کامل و ترجمه کامل کار می کند. بنابراین فعال تصدی کار می کند طبیعی است ، اما باشد این آگهی را شکست.
من آن را در بر داشت : اگر شما غیر فعال کردن پلاگین global_complete vbseo از اين راديوي خوب خواهد بود، پس آن قلاب اين كشمكش است.
وقتی print_log استفاده کنم وارد شوید می توانید ببینید که وقتی باشد این است که عمل ترجمه من را قادر می سازد خروجی با این آگهی شکسته من را. بدون این پلاگین (global_complete) است ، اعمال خوب است.
بنابراین ما باید یک موضوع یکپارچه سازی.
متوجه شدم که شما با استفاده از بلاگ 351 pl1 اما من با استفاده از 351 باشد بدون نسخه pl1 ، بنابراین من باید این بایگانی به نسخه pl1 به روز رسانی است.
پس از آن من آن را تایید خواهد کرد.
اوه ، هنوز هم می توانید آن را در فروم تست من بسازند ، بنابراین من هنوز هم نیاز به دسترسی به انجمن خود را. با تشکر.
همه آگهی های توسط admincp -> adverting -> مدیر عامل توسط غیر فعال شده هنوز هم می توانید این آگهی را در فروم خود را ببینید؟ چگونه من می توانید آن را غیرفعال کنید؟ آیا شما این آگهی را در قالب؟
آخرین ویرایش توسط kamilkurczak. 26-08-10 در 16:16.
حل شده است.
vbseo مسئله اين است، نه vbet. اين مسئله را در global_complete vbseo از قلاب.
راه حل (در حال حاضر در فروم شما انجام می شود)
1. برو به admincp -> پلاگین ها و محصولات> مدیر عامل پلاگین
2. پیدا کردن global_complete vbseo قلاب شده در
3. مجموعه حکم اعدام را به 1001
4. صرفه جویی
من آن را آزموده و لینک باشد کار خوب و ترجمه از این لینک در حال کار خوب نیز است.
به یاد داشته باشید :
پس از به روزآوری vbseo شما بايد هميشه اين اعدام به منظور 1001
لطفا تأیید کنید.