مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 13

موضوع : نظرات HTML نمایش داده شده در نام کاربری پست

کاربر ارشد

Default نظرات HTML نمایش داده شده در نام کاربری پست

این اشکال جزئی این زمانی اتفاق می افتد که ارسال شده توسط یک کاربر با یک نام کاربری ترجمه شده به مدیر انجمن گزارش شده و به یک موضوع نوشته شده است. نظرات HTML نمایش داده می شود زیرا آنها به شخصیت HTML - امن تبدیل قبل به قلاب جهانی در حال اجرا است.

قبل و

پس از

رفع -
    در functions_vbenterprisetranslator_hooks.php است را پیدا کنید :.
    PHP Code:
    if (strpos($output,'<!--vBET_ENTA-->')) {
    $output =& str_replace(array('<!--vBET_SNTA--><!--vBET_NRE-->',
    '<!--vBET_ENTA-->'), ''$output); 
    به جای :
    PHP Code:
    if (strpos($output,'<!--vBET_ENTA-->') || strpos($output,'&lt;!--vBET_ENTA--&gt;')) {
    $output =& str_replace(array('<!--vBET_SNTA--><!--vBET_NRE-->',
    '<!--vBET_ENTA-->','&lt;!--vBET_SNTA--&gt;','&lt;!--vBET_ENTA--&gt;'), ''$output); 
    احتمالا دقیق تعمیر که اجازه می دهد از این نظر به یعنی در کدهای BB 'کد' استفاده می شود ، اما این نگرانی در مورد من نیست.

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

خوب. بنابراین من نیاز به تکثیر این مشکلات را در آزمون انجمن من. چگونه می توانم انجام دهم؟ ممکن است تضاد با دیگر مدها؟ آیا می توانید آن را چک (پیدا کردن یک درگیری).
    من سعی خواهد کرد آن را تایید کند. من این راه حل به میشل را نشان می دهد.
    آخرین ویرایش توسط kamilkurczak. 09-08-10 در 09:43.

کاربر ارشد

اگر شما می توانید یک نوشته را در زبان های مختلف از پیش فرض انجمن ، و سپس نام های کاربری با snta و انت تگ های اطراف آنها را در پایگاه داده ذخیره می شود. نگران نباشید ، در چنین پست ، گزارش و در موضوع خودکار ایجاد شده ، نام کاربری پیوندی شامل نظرات.

من نمی توانم این موضوع را در فروم تست من بسازند.

البته من نیاز به دانستن -- ممکن است درگیری. من باید به توصیف چگونگی پیدا کردن تضاد در پست قبلی ، بنابراین من آن را توصیف.

لطفا ، خاموش کردن تمام مدها دیگر یکی توسط یکی (فعال تصدی باید فعال باشد) و سعی کنید برای پیدا کردن دوباره این موضوع. اگر یکی از این مدها از کار افتاده است و شما می توانید این موضوع fint -- ما یک تضاد با این وزارت دفاع.

بنابراین ، لطفا سعی کنید برای پیدا کردن این درگیری

کاربر ارشد

من می توانم که در فروم من در حال حاضر ، آن را به عنوان یک سایت زندگی می کنند ، نه یک سایت آزمون.

این اطلاعات می تواند شما را با ارائه :
    1. نظرات SNTA و انت درون postusername فیلد 'در' پست 'جدول در پایگاه داده ذخیره می شود.
    2. هنگامی که این گزارش ساخته شده است ، اصلی واکشی نام کاربری را از آن رشته ، و به این ترتیب ، از نظر نمایش داده می شود.

اگر شما می توانید اشکال را پیدا کنید ، هیچ نگرانی این ممکن است به روی سایت خودم تهیه کنم ، حتی هر چند من شک دارم که.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان)

postusername هیچ ستون در جدول 'پست' وجود دارد. گمان می کنم این ستون از سوی برخی از وزارت دفاع اضافه شده -- در این مورد این باید نگرانی برخی به عنوان مسئله ادغام است. اما ما با که وزارت دفاع را نمی دانند.

جدول ارسال 'نام کاربری' COLUMN -- اما هیچ ارزش با برچسب NTA وجود دارد. من آن را در بانک اطلاعاتی ما توسط این پرس و جو بررسی :
    Code:
    SELECT * FROM post where username like '%SNTA%'
    و در انجمن ما تعداد زیادی از پیام های نوشته شده به زبان های مختلف وجود دارد.

آیا می توانید تعیین که از mods شما postusername 'ستون به جدول' پست 'خود را ارسال. که مفید خواهد بود برای پیدا کردن آنچه در آنجا ادامه دارد. در این لحظه در این موضوع رو حرکت بخش عیب یابی ، و ما آن را به بخش یکپارچه سازی حرکت می کند زمانی که ما با وزارت دفاع که ما یکپارچه در اینجا می دانیم.

کاربر ارشد

من فکر می کنم به معنای نام کاربری. من شما را با یک تصویر را فراهم مدت کوتاهی.

کاربر ارشد

در واقع فیلد نام کاربری

اینجا را ببینید برای مثال :

جالب توجه است ، نه تمامی ترجمه پست حاوی تگ انت و SNTA در اطراف نام کاربری.

حالا شما باید محدودیت های قطعنامه ای را در مورد تصاویر پیوست شده را افزایش دهد.

خوب ، این 'نام کاربری' است. در حال حاضر درست است.
    Code:
    If you can't find the bug, no worries- it might be specific to my site, even though I doubt that.
    خوب ، اما ما دوست داریم که یک راهنمای ادغام با وزارت دفاع ، که باعث می شود این اشکال را. (در صورتی که این مسئله ناشی از این درگیری).

دوم -- ما دوست داریم که راه حل خود را برای اعضای تایید.

کاربر ارشد

آیا مطمئن هستید که این درگیری ایجاد می شود ، و تنها ، تحت شرایط خاص اتفاق نمی افتد؟ متاسفانه ، من واقعا نمی تواند انجام هر گونه آزمایش بیشتر در پایان من. تنها 8 پست در بانک اطلاعاتی کامل من ، نام های کاربری با نظر NTA پیچیده در اطراف آنها است. همچنین ، توجه داشته باشید که سیستم ترجمه گسترده در مورد سایت من کش پایگاه داده می تواند به رشد 10GB + استفاده می شود. بنابراین باید یکی دو چیز باشد : یا اشکال در گذشته وجود داشته است و در حال حاضر ثابت شده ، یا این که اشکال بسیار به ندرت رخ می دهد.

آیا شما پست جدول خود را بر روی پایگاه داده در این سایت چک؟

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •