مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 8 از 8

موضوع : هر چیزی نگران abt این ایمیل؟

Exclamation هر چیزی نگران abt این ایمیل؟

googlebot مرتبه تعداد بسیار بالایی از آدرس ها را در سایت خود را در بر داشت : Pdaapps

Code:
    Googlebot encountered problems while crawling your site http://www.pdaapps.org/.

Googlebot encountered extremely large numbers of links on your site. This may indicate a problem with your site's URL structure. Googlebot may unnecessarily be crawling a large number of distinct URLs that point to identical or similar content, or crawling parts of your site that are not intended to be crawled by Googlebot. As a result Googlebot may consume much more bandwidth than necessary, or may be unable to completely index all of the content on your site.

More information about this issue

Here's a list of sample URLs with potential problems. However, this list may not include all problematic URLs on your site.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان)

شما به ما پیام کامل نیست. لطفا به نمونه هایی از لینک های که گوگل با اشاره. -- اگر شما هنوز هم آن را دوست ندارم پس از آن بلوک صفحات نامربوط توسط نام robots.txt لطفا -- شما در اینجا پیدا کنید :
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1508

لطفا توجه داشته باشید که پس از مسدود کردن این سایت شروع خواهد شد ناپدید از شاخص اگر آنها در حال حاضر نمایه.

نام robots.txt در حال حاضر در حال استفاده است ، من مطمئن هستم نکات abt برای 4.2.3 استفاده از آن ، من به 4.2.2 تنها نیست ، یک چیز دیگر است ، تنها 12 زبان استفاده کنید من نه همه ، عکس صفحه پیام گوگل : --

http://is.gd/e5E11

کسانی که به دنبال OK از URL ها است.

Pelase آیش برخی از این آدرس ها و به انجام هر گونه مسائل را در صفحات نتیجه می بینید.

من چک URL های تصادفی در همه ایمیل مشابه و خوب ، من برای سایت دیگر با استفاده از نسخه رایگان.

من می بینم که شما بایگانی یکپارچه به درستی -- در فروم خود را ترجمه نمی! لطفا برو به در بسته بندی فعال تصدی ها و دستورالعمل های یکپارچه سازی آیش برای بایگانی readme.html. این می تواند دلیل -- به دلیل در حال حاضر شما باید بسیاری از آدرس ها که به نظر می رسد مشابه -- ترجمه پس از آن متفاوت به نظر خواهد رسید. لطفا توجه داشته باشید که نسخه رایگان ترجمه URL را پشتیبانی نمی.

لطفا توجه داشته باشید که من مطمئن نیستم که این علت است. این فقط یک حدس است، زیرا گوگل مطلقا هیچ اطلاعاتی در مورد ان ارائه نمی دهد. بنابراین شاید گوگل شروع به تشخیص کلمات مشابه در URL ها کند، شاید نه. به هر حال بهتر است برای جستجوگرها خود را به لینک ترجمه بنابراین ما توصیه به ادغام فعال تصدی با تصدی مناسب و استفاده از قابلیت های بزرگ از ترجمه لینک

لطفا سایت recheck در حال حاضر ، من همه چیز را دوباره redid ، من در عجله بود به عنوان سایت من به دلیل نقص امنیتی اخیر انجمن هک کردم،شاید در طول ارتقاء من از دست رفته چیزی

OK -- در حال حاضر لینک هستند ترجمه بیایید امیدوار باشیم که با این پیام گوگل کمک خواهد کرد - قطعا با SEO شما کمک خواهد کرد. اگر شما تا به حال قبل از لینک ترجمه و شل ان را به دلیل به روز رسانی بایگانی بدون ادغام با فعال تصدی، پس از ان واقعا می تواند علت این پیام - چرا که تمام لینک ها که به طور ناگهانی ترجمه شد چیز دیگری شد - بنابراین گوگل این را به عنوان مقدار زیادی از لینک های کاملا جدید است که بلافاصله به نظر می رسد. اما لطفا توجه داشته باشید که این فقط گمانه زنی است. ما اطلاعات کافی از گوگل نداریم، در مورد چه چیزی است، مطمئن شوید.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •