سلام
پس از مینگ به نفع مشتریان خود من می خواهم oficially اعلام می کنم که تیم پشتیبانی فعال تصدی در 8-11 جولای غایب خواهد بود. این 2 کسب و کار روز + 2 روز آخر هفته است. لطفا انجام هر گونه به روز رسانی در این زمان برنامه ریزی -- ما قادر خواهد بود به شما در مورد برخی از مسائل کمک کند.
من دوست دارم به اتفاق مى افتد كه اين وضعيت متاسفم برای اولين بار در تاريخ vbet. می دانم که نباید هیچ وقت اتفاق افتاد، اما تركة قبلا برنامه ريزى شده پرداخت و تعطيلات پيش از پيوستن به ما و او بود که من برنامه ريزي تعطيلات پس از آنكه به خاطر داشته باشيد كه من هم جاي آن را بگيرد. خلاصه كلام: من scrued و من واقعا متاسفم برای آن. به عنوان عذر خواهی ما 1 ماه به روز رسانی رایگان به همه مشتریان ما خواهد داد.
امروز من به عنوان بسیاری از مسائل از نزدیک به عنوان من قادر خواهد بود قبل از مرخصی. بقیه رسیدگی به کمیل -- او را روز دوشنبه در فروم از سال. من در دریا می شود ، بنابراین من به هیچ امکان در هر موضوع که مسئولیت رسیدگی به -- لطفا به من PM. نوشتن در فروم ، بنابراین کمیل خواهد شد بتواند به شما کمک کند.
برای همه مشتریان ما : یک بار دیگر بسیار متاسفم ، و امیدواریم که 1 ماه به روز رسانی های جایزه رایگان شما را احساس می کنید که ما از شما مراقبت.
برای تمام دوستان من : کاشکی من هم بزرگ!
به سلامتی
میشل
PS.
من خواهد داد additinal 1 ماه به روز رسانی پس از بازگشت. من از دریا 19 جولای خواهد شد. شما میتوانید به راحتی به من یادآوری اگر شما نمی خواهید دید در ماه اضافی پس از 20.

پاسخ همراه با اعلان