مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 3 123 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 22

موضوع : مشکل با برخی از کلمات با accens

Default مشکل با برخی از کلمات با accens

میهمان گرامی ،
    مشکل دیگر که من پیدا کردم ، بسیار extrange این است که برخی از کلمات با لهجه در آوازی با لهجه cuted (با گفت : لهجه منظورم این).
    اما برخی از آنها به خوبی ترجمه شده است. دشمن به عنوان مثال این جمله اصلی به زبان اسپانیایی است و ما این کار را به کاتالان :

PHP Code:
    Només es traducirn els fòrums pròpiament per arael meu següent repte serà la galeray.

En Teoriaaixò pot fer que d'aqu poc multipliquem les visites x2 al fòrum.

Should be:
    Només es traduiran els fòrums pròpiament per ara, el meu següent repte serà la galeria.

En Teoria, això pot fer que d'
    aquí poc multipliquem les visites x2 al fòrum 
    آخرین ویرایش توسط pepito69. 04-07-10 در 18:16.

که من پیدا کردم که آن را با هر زبانی اتفاق می افتد ، زمانی که ترجمه به انگلیسی نیز "مترجم" برخی از خواننده می خورد. چرا؟

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

می تواند به شما رب این پیام :
    Code:
    Només es traduiran els fòrums pròpiament per ara, el meu següent repte serà la galeria.

En Teoria, això pot fer que d'aquí poc multipliquem les visites x2 al fòrum
    در نسخه اصلی؟ (در زبان اول)

Text automatically translated from: Spanish to: Persian
    Translated text
    بله ، البته :

PHP Code:
    Solo se traducirán los foros propiamente por ahorami siguiente reto va a ser la galería.
    En teoríaesto puede hacer que de aquí poco multipliquemos las visitas x2 al foro 
    Original text

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

من آن را در گوگل چک شده و آن را ترجمه خوبی است.
    من آن را در فروم تست من چک شده و آن را ترجمه و بیش از حد.

آیا مطمئن هستید که شما انجام داده اند همه مراحل نصب و یکپارچگی vbet وصف شده در readme.html؟ آیا می توانید آن را چک؟

اگر ادغام خوب است ، سعی کنید برای پیدا کردن تضاد با دیگر مدها. برای این کار ، شما باید از مدها دیگر را بدون فعال تصدی غیر فعال نمایید.
    پس از آن فقط برای پیدا کردن این مسئله را امتحان کنید.

اگر در تضاد نباشند ، ، فقط به من دسترسی به admincp انجمن خود را و FTP توسط PM. من سعی خواهد کرد مشکلات را در کد ما به پیدا کردن و تعمیر آن.
    آخرین ویرایش توسط kamilkurczak. 05-07-10 در 13:46.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان)

Text automatically translated from: Spanish to: Persian
    Translated text
    فقط به درستی ترجمه انجمن در حال حاضر ، چالش بعدی من به گالری باشد.
    در تئوری ، این می تواند در مدت کوتاهی X2 بازدیدکننده داشته است در اینجا چند برابر به انجمن را
    Original text

آن است کار corectly -- شما می توانید در پست قبلی من پس از رفتن به ترجمه کاتالان را ببینید. من فکر می کنم که گوگل ترجمه در راه اشتباه اخیرا ، در حال حاضر توسط گوگل تصحیح ، اما شما آن را هنوز هم کش است که چرا هنوز انجمن خود را نشان می دهد آنچه شما است.

شما به راحتی می توانید آن را چک کنید -- نوشتن بر روی ارسال انجمن جدید خود را با متن مشابه است ، اما با برخی از تغییرات (پس از آن را از کش گرفته نمی شود). من شرط می بندم آن را ترجمه OK

لطفا توجه داشته باشید که کیفیت ترجمه مسئله گوگل. من می دانم که آن را مانند ما چیزی شل به نظر می رسد ، اما شما می توانید آن را در اینجا و در فروم ما با messae جدید است که آن را OK.

حافظه پنهان را در چند روز به پایان برسد و ترجمه خواهد شد دوباره آن را از گوگل گرفته شده -- این بار با کیفیت بهتر. خوب است به جارو کش خودکار

لطفا تأیید کنید آن است که مثل من با جدید توصیف ، تغییر پیام ، بنابراین من قادر به بستن این مسئله خواهد شد.

Text automatically translated from: English to: Persian
    Translated text
    با عرض پوزش این یک مشکل گوگل نیست

این یک مشکل کش نیست... تست را با کلمات جدید :

PHP Code:
    andarán
    comerán
    vería
    sería
    camión
    pelotón 
    و زمانی که آنها را ترجمه به کاتالان این دریافت می کنم :

PHP Code:
    andarn
    comern
    vera
    serà
    camin
    pelotn 

اما با صفحه وب ترجمه گوگل من آنها را در راه حق :

PHP Code:
    caminaran
    menjaran
    veuria
    seria
    camió
    gran grup 

من اصلی و فعال تصدی را به عنوان متن صفحهی راهنمای ترجمهها را می گوید.

بلکه به زبان انگلیسی :
    اگر من به زبان اسپانیایی در زمان نوشتن این جملات (اما در حال حاضر من می خواستم به یک آزمایش) :

PHP Code:
    seguramente estás muy contento (tricky)

seguramente estás muy contento 
    به انگلیسی :
    PHP Code:
    you're probably very happy

certainly very happy EST 
    اول ترجمه جمله است که حق را ، دوم نیست.
    من هم اکنون می توانید بیشتر مشکلات ، کلمات با N و همچنین مشکلات.
    PHP Code:
    añadir 
    ترجمه به عنوان انگلیسی : "aadir" و باید "اضافه کردن"
    همانطور که می بینید ، ترجمه کلمه اصلی را از بین می برد و می تواند معنی را درک نمی کنند ، و همه با کاراکترهای خاص را انجام دهید. انجمن های گفتگوی من به صورت UTF - 8 تنظیم شده باشد ، اگر شما علاقه مند است.

چه می تواند مشکل باشد لطفا؟
    Original text
    آخرین ویرایش توسط pepito69. 06-07-10 در 06:38.

من دوباره متن داده hecked در فروم پشتیبانی می کند دیگر و آن را هنوز هم خوب به نظر می رسد (من چک تمام کلمات مورد نظر شما در حال حاضر داد و آن را نیز OK). فعال تصدی به طور کامل supprtos انجمن نه در UTF - 8 -- بسیاری از مشتریان ما انجمن ها در سیستم های کد گذاری دیگر...

لطفا مطمئن شوید که زبان پیام apropriatelly به رسمیت شناخته شده شده است. پیام داخل زبان bbcode - اگر بله پس لطفاً بررسی کنید که کد زبان approprite وجود دارد. اگر نه - آیا پیام شما واقعا در فوروم زبان پیش فرض. باجه در موارد - لطفا attenstion vbet به پیکربندی برای تشخیص زبان. ما توصیه می کنیم برای استفاده از گوگل کشف استراتژي.

اگر زبان پیام appropraiatelly به رسمیت شناخته شده ، پس ما chave آن را بر روی سرور خود را چک کنید ، از آنجایی که ما قادر به تکثیر این مسئله نیست -- آن را حتی می توان برخی از آپاچی ، پی اچ پی اشکال (ما تا به حال یک بار چیزی شبیه به آن در یک مشتری و او بود اشکال پی اچ پی). لطفا در صورتی که چنین PM جزئیات کمیل برای دسترسی به ADMIN CP و FTP. او به بررسی این موضوع می پردازد. همچنین شما می توانید سعی کنید برای اولین بار نسخه PHP خود را به روز رسانی.

همچنین اطمینان حاصل کنید که به طور پیش فرض انجمن زبان خود را قرار است appropriatelly لطفا.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 07-07-10 در 13:11.

با تشکر از شما
    می تواند یک مشکل پی اچ پی ، و یا چیزی خارج از فعال تصدی. من این مطالعه :
    آن را حتی می توان برخی از آپاچی ، پی اچ پی اشکال (ما تا به حال یک بار چیزی شبیه به آن در یک مشتری و آن را اشکال PHP خود را بود)

اما در این مورد ، این باید خیلی خیلی extrange.

اگر succes من PM کمیل

صفحه 1 از 3 123 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •