مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 10

موضوع : فعال تصدی 4.22 و بایگانی 3.5.1 سازگار نیست؟

Exclamation فعال تصدی 4.22 و بایگانی 3.5.1 سازگار نیست؟

سلام

از آنجا که باشد به 3.5.1 به روز شده در آنها معرفی تغییرات به مدیریت وبلاگ به طور کامل حمایت از URL های استاندارد و تغییرات دیگر.

این به این معنی بعضی از فایل ها تغییر کرده و فایل مخفی شود کار نمی کنند ، همانطور که در فایل README به آن اشاره شده است.

وقتی وجود خواهد داشت بروز رسانی فعال تصدی beeing به طور کامل سازگار با 3.5.1 باشد به طوری که من می توانم آن را نصب کنید؟

لطفا توصیه های

StarBuG

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

توجه داشته باشید. ما آن را را چک کرده و به روز رسانی دستورالعمل ادغام ما هنوز نمی دانیم که چه تعداد از تغییرات vBSEO در منطقه ذکر شده انجام شده است، بنابراین سخت است که تاریخ راه حل را ارائه دهیم. ما بعد از اخر هفته روی ان کار خواهیم کرد

چگونه از پیشرفت است؟

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

میهمان گرامی ،

ما یک مقدار زیادی از کار با فعال تصدی نسخه جدید است. فردا من سعی خواهد کرد به پایان آزمایش آن.

از صبر شما متشکریم

فعال تصدی با بایگانی 3.5.1 سازگار است. من آن را در فروم تست مورد آزمایش قرار گرفته است.

آیا می توانید پس از آن لطفا به روز رسانی دستورالعمل ارتقاء / ادغام به طوری که ما می توانیم بایگانی 3.5.1 نصب

تغییرات جستجو و جایگزین فایل در کتابچه راهنمای بایگانی 3.5.1

HMM

من به یاد داشته باشید زمان پشتیبانی از اینجا سریعتر است.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

با عرض پوزش -- در چیز های آخر هفته که فوری نیست ، گاهی اوقات می تواند صبر کنید کمی بیشتر.

من می دانم که شما شروع به موضوع بیشتر که یک هفته پیش، اما همانطور که من می بینم کامیل ان را تایید کار. اگر او چیزی را از دست ندهید، لطفا دقیقا اشاره کنید که کدام بخش از readme.html برای vBSEO 3.5.1 درست نیست - به ما کمک می کند تا سریعتر به شما کمک کنیم

خوب من از دست رفته است که او از دستورالعمل را در طی این درخواست به روز شده است.

توجه داشته باشید که در اینجا بوده ام خوب هر چند

من آن را بررسی دوباره.
    تمام دستورالعمل در مورد ادغام بایگانی - 351 تا به امروز است.

functions_vbseo_createurl.php و functions_vbseo_url.php : شما باید دو فایل را ویرایش کنید.

تمام توابع است که شما نیاز به ویرایش این فایل ها هستند.

بایگانی - 351 تا به گزینه های مشابه مانند آنهایی که در readme.html

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •