مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 2 از 2 Firstاول 12
نمایش نتایج: از شماره 11 به 16 از 16

موضوع : شخصیت عجیب و غریب در آدرس

عضو

در معدن ، من این بخش را ندارد. شما آن را دو بار --

RewriteCond ٪ {REQUEST_URI}! (admincp / | modcp / | cron را | vbseo_sitemap)
    RewriteRule به ^ ((آرشیو /)؟(.* \\. پی اچ پی (/.*)؟))$vbseo.php [L ، QSA]
    vbseo.php نادیده گرفته شده است.... و برای من این کد من را شکست ، اگر من آن را در وجود دارد.

میشل به من گفت به حذف ، و در حال حاضر خوب کار میکند.

کاربر ارشد

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    1. وقتی که -- قبل یا بعد از پست الکترونیکی گوگل؟
    قبل از گوگل به من ایمیل.
    شاخص من مثل معمول در حال حاضر در حال رشد نیست.
    شبیه توقف گوگل از صفحه اول وب من

عضو

Quote نوشته اصلی توسط badawidollah View Post
    قبل از گوگل به من ایمیل.
    این طول می کشد زمان ، فرض. من می خواهم آن را 2 تا 3 ماه حداقل به من بدهید.

من تجزیه و تحلیل موتور های جستجو SEO مانند 10 سال است. و بدون شک وجود دارد که طول می کشد زمان برای گوگل برای تعیین 'نهایی' قرار دادن صفحات خود را. شما به سطوح بالاتر و پایین تر برای هفته ها در نوسان است.

کاربر ارشد

Quote نوشته اصلی توسط mikeinjersey View Post
    در معدن ، من این بخش را ندارد. شما آن را دو بار --

vbseo.php نادیده گرفته شده است.... و برای من این کد من را شکست ، اگر من آن را در وجود دارد.

میشل به من گفت به حذف ، و در حال حاضر خوب کار میکند.
    RewriteEngine در تاریخ

RewriteBase تنظیم نمائید / انجمن /

٪ RewriteCond {HTTP_HOST} ^ WWW \\. nusantaraku \\. ORG
    RewriteRule به (.*) http://www.nusantaraku.org/forum/ $ 1 [L ، R = 301]

RewriteRule به ^ ((urllist | sitemap_).* \\ (XML |.. TXT) (\\ GZ))؟ vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php نقشه سایت = $ 1 [L]

RewriteRule به vbenterprisetranslator_seo.php؟ vbet_lang = $ 1 و هدایت می شوید = / انجمن / فایل index.php [L ، QSA]
    RewriteRule به vbenterprisetranslator_seo.php؟ vbet_lang = $ 1 و هدایت می شوید = / انجمن / $ 2 [L ، QSA]

RewriteCond ٪ {REQUEST_URI}! (admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron را)
    RewriteRule به ^ ((آرشیو /)؟(.* \\. پی اچ پی (/.*)؟))$vbenterprisetranslator_seo.php [L ، QSA]

RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - F
    RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - D
    RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME} ^ (admincp | modcp | clientscript | cpstyles | تصاویر) /
    RewriteRule به دلار vbenterprisetranslator_seo.php [L ، QSA]

# RewriteCond ٪ {REQUEST_URI}! (admincp / | modcp / | cron را | vbseo_sitemap)
    # RewriteRule به ^ ((آرشیو /)؟(.* \\. پی اچ پی (/.*)؟))$vbseo.php [L ، QSA]

# RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - F
    # RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME}! - D
    # RewriteCond ٪ {REQUEST_FILENAME} / (admincp | modcp | clientscript | cpstyles | ایماژ) /
    # RewriteRule به ^(.+)$ vbseo.php [L ، QSA]

امیدواریم که آن کار خواهد کرد

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Quote نوشته اصلی توسط badawidollah View Post
    قبل از گوگل به من ایمیل.
    لطفا توجه داشته باشید که طبیعی است و مورد نظر است که صفحه های مسدود شده در نام robots.txt از شاخص حذف. بنابراین در این زمینه شما می توانید آرام. گوگل نمایه سازی محتوای جدید خود را و شاید هنوز هم سازمان ملل متحد نمایه سازی محتوای بی ربط است.

سوال واقعی این است آنچه واقعا در مورد این پیغام گوگل. آیا ممکن است که گوگل در مورد محتوای که شما در حال حاضر مسدود شده اما از شاخص حذف شد هنوز نوشتن بود ، و یا واقعا وجود دارد برخی از حلقه در آدرس URL که شما در حال حاضر نمی بینیم. در صورت اول -- چیزی برای نگران شدن وجود دارد -- صفحات بی ربط است که توسط گوگل به عنوان تقلید از محتوا دیده می شود در برخی از زمان حذف خواهد شد و این مسئله بسته است. در مورد دوم ، ما باید برای پیدا کردن آدرس ها لوپ -- شما قطعی خواهد شد کسانی پیدا شوند که در ابزار وب مستر دیر یا زود اگر وجود دارد از جمله (لطفا توجه داشته باشید که مدیر سایت ابزار نشان می دهد که داده های شما واقعی نیست).

همچنین یک اشاره -- اطمینان حاصل کنید که همه شما مطالب بی ربط در نام robots.txt شما مسدود لطفا اینجا را ببینید برای نمونه :
    http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html
    و آماده شود که صفحات مسدود شده توسط نام robots.txt از شاخص ها ناپدید می شوند -- این است که چگونه است و چگونه باید کار.

در این لحظه ، ما به دلایل دیگر چرا گوگل می تواند پیام را ارسال نمی دانند. هنوز در انتظار برای پاسخ به این پیام داده شده در پست 2 در اینجا است که آن را به عنوان گوگل ارسال و یا چیزی شکسته با را پشتیبانی می کند وجود دارد؟

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

بدون پاسخ -- در نظر گرفته حل. لطفا توجه داشته باشید آن را در اینجا اگر نه

صفحه 2 از 2 Firstاول 12

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •