مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 4 از 4

موضوع : آیا من می توانم به عنوان اصلی برای تمام زبان های سمت چپ؟

عضو جدید

Default آیا من می توانم به عنوان اصلی برای تمام زبان های سمت چپ؟

من یک مشکل زمانی که ترانه را من می نویسم و از مترجم ، نام آهنگ در همه زبان ها ترجمه... است که به نظر می رسد بسیار احمقانه است زیرا همه مردم جستجو در عنوان اصلی از آهنگ
    بنابراین ، هر گونه توانایی برای عنوان اصلی برای سمت چپ همه زبان ها (محتوا می توانند ترجمه) وجود دارد؟ آیا من می توانم نوشتن هر کاراکتر را در شروع و پایان از عنوان که «نه گفتن» برای ترجمه عنوان؟

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

در این لحظه آن را پشتیبانی نمی. شما می توانید استفاده کنید notranslate BBCode روشن اما فقط در پیام.

من اين نخ را تکان دهید تا ویژگی درخواست. ما فکر می کنید در این باره. به طور كلي معماري vb آماده نيست bbcodes در القاب. ما که به مقدار زیادی از تلاش براي حمايت از langtitle کدهای BB در عنوان و ما تا به حال بسیاری از مسائل با آن است. ما در مورد حمایت از فکر می کنم notranslate در عناوین و یا برخی از راه حل دیگری برای آن است.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

شاید ما قادر خواهد بود برای انجام این کار با استفاده از در حال حاضر موجود langtitle BBCode روشن -- فقط با بعضی از کد زبان ویژه -- مانند NO، و یا چیزی... ما فکر می کنم. راه حل چنین باید آسان برای ارائه ، چرا که ما در حال حاضر قابلیت تجزیه langtitle BBCode روشن -- آن را تنها نیاز به اضافه کردن یک بیانیه در عملکرد که ارزیابی این BBCode روشن و در نتیجه بازگشت opaqued در منطقه ترجمه نشده است. ما آن را چک کنید -- هنوز هم می تواند وجود داشته باشد برخی از مسائل دیگر مانند برخی از مکان هایی که نشانه <> تغییر به امن HTML ، برخی از روابط بین زبان عنوان و زبان پست (شاید در اتوماتیک مات ، یا در ترجمه RSS).

ما باید آن را چک کنید ، اما قطعی آن جهت خوب است است. وضعیت تغییر به پذیرفته شده

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

Default title without translation

میهمان گرامی ،

چگونه به چپ عنوان اصلی موضوع برای همه زبان ها؟
    شما می توانید کد 'NT' (ترجمه نشده) در [langtitle] تگ استفاده کنید.
    این برچسب را درک نیست.

به عنوان مثال :
    [ langtitle=nt]Title without translation[ /langtitle]
    و در عنوان این پست من است.
    آخرین ویرایش توسط kamilkurczak. 15-12-10 در 10:30.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •