مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 10

موضوع : ایمیل گوگل به من

Exclamation ایمیل گوگل به من

googlebot مرتبه مشکلات مواجه می شوند در حالی که خزنده سایت شما Pdaapps.

googlebot مرتبه تعداد بسیار زیادی از لینک ها در سایت شما مواجه می شوند. این ممکن است یک مشکل با ساختار URL سایت شما را نشان می دهد. googlebot مرتبه ممکن است بی ارزش خزنده تعداد زیادی از URL های مجزا است که نقطه را به محتویات یکسان یا مشابه ، یا بخش خزنده از سایت شما که در نظر گرفته شده توسط googlebot مرتبه crawled شده باشد. به عنوان یک نتیجه googlebot مرتبه ممکن است پهنای باند بسیار بیشتر از مورد نیاز ، مصرف و یا ممکن است قادر به کاملا شاخص از محتوا را در سایت خود.

اطلاعات بیشتر در مورد این موضوع : --

googlebot مرتبه تعداد بسیار بالایی از آدرس ها را در سایت خود مواجه می شوند -- ابزار وب مستر راهنما

در اینجا لیستی از آدرس ها نمونه با مشکلات بالقوه. با این حال ، این لیست ممکن است مشکل ساز تمام آدرس ها را در سایت خود را شامل نمی شود.

آیا من نیاز به نگرانی در مورد هر چیزی؟

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

لطفا :
    1. مسدود کردن مطالب بی ربط با نام robots.txt (اینجا را ببینید : http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html)
    2. لطفا در لینک قابل دسترسی ابزار وب مستر است. و توجه داشته باشید ما آن است که اگر برخی از راه مربوط به فعال تصدی.
    3. اگر شما در فروم خود را پیدا کردن بعضی از پیوندها لوپ "که در آن می بینید کدهای زبان های متعددی در لینک همین -- توجه داشته باشید آن را به ما.

PS.
    شما همچنین می تواند در مورد از بین بردن برخی از لینک های خروجی (مثل نورتون ، مک آفی) فکر می کنم ، همچنین شما دارای 5 تبلیغات بنر در صفحه اصلی شما (توجه : این سکان در این موضوع نیست ، اما قطعی برای جستجوگرها شما بهتر خواهد بود).

OK در اینجا این است آنچه من انجام داد : --
    1. در حال حاضر انجام می شود
    2. ابزار وب مستر می گویند تنها 8 لینک قابل دسترسی
    3. نمی تواند درک

همچنین ، من حذف تبلیغات بیش از حد در حال حاضر تنها دو تبلیغات بنر ، حذف لینک ها نورتون و مک آفی

هر گونه پیشنهادات؟

حدود 3. اگر شما در جایی ما بر روی لینک خود را مانند / EN / AF / PL... -- لطفا توجه داشته باشید آن را به ما است. نوشتن من فقط در مورد ، به دلیل فعال تصدی باید لینک را تولید نمی کند (در آن زمانهای بسیار دور و پیش تصحیح شد).

صفحات بیشتر شبیه می آید از تقویم و صفحات عضو. شما آن را مسدود در حال حاضر با نام robots.txt -- فکر می کنم آن را باید به اندازه کافی. نکات بیشتر در این لحظه -- مبادا چک می کند گوگل خوشحال خواهد شد

نه. URL های نمایه من از 80k + به 14K ، چه می گذرد و من نگران ترافیک پایین بیش از حد

Quote نوشته اصلی توسط bhanuprasad1981 View Post
    نه. URL های نمایه من از 80k + به 14K ، چه می گذرد و من نگران ترافیک پایین بیش از حد
    شما مسدود صفحات توسط robot.txt -- بنابراین همه چیز خوب است. مسدود شده صفحات ، از شاخص حذف شده است. و ترافیک خود را کاهش دهید تنها ترافیک که توسط ربات در صفحات است که مسدود شده در حال حاضر تولید شد پس همه چیز آن طور که باید باشد. سرویس دهنده عملکرد بهتر -- روبات ها را در صفحات مربوطه (کمتر جعلی ترافیک خزیدن نیست ) و صفحات مربوطه از شاخص حذف نمی شوند (تکثیر محتوای کمتر، محتوای واقعی تر در شاخص، جستجوگرها بهتر، و اجازه می دهد تا امیدواریم که در نهایت PageRank بهبود خواهد یافت ).

این برای من خوب به نظر می رسد

نام robots.txt در 3 ماه گذشته بود به طوری که ممکن است موضوع URL های واقعی کاهش یافته است.

Quote نوشته اصلی توسط bhanuprasad1981 View Post
    نام robots.txt در 3 ماه گذشته بود به طوری که ممکن است موضوع URL های واقعی کاهش یافته است.
    با عرض پوزش -- من اشتباه گرفته یکی از پاسخ های قبلی ما (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post2524) -- من فکر کردم که شما فقط تغییر نام robots.txt -- که به علت تغییر ترافیک. آیا مطمئن هستید که شما اخیرا تغییر در نام robots.txt ساخته شده -- لطفا تاریخ تغییرات فایل.

هنوز علت ناپدید شدن صفحات از شاخص ها به نظر می رسد. Plese توجه داشته باشید که گوگل دیگر از شاخص های خود را تغییر نمی بلافاصله. و 2-3 ماه برای واکنش به تغییرات سایت استاندارد هستند.

آیا شما قادر به تعیین صفحاتی را که از فهرست ناپدید هستند -- که من انتظار دارم آن صفحات مسدود شده توسط نام robots.txt و شما می توانید آرام. پس لطفا ناپدید تعیین -- شاید فقط اتفاق می افتد شما را برای با مسدود کردن صفحات در نام robots.txt خواسته.

کاربر ارشد

من این مشکل بیش از حد..
    مشکل مشابه ما رو
    صفحه اول من را از 134.000 به 128.000
    و ایمیل از گوگل مثل مال شما

ژنراتور نقشه سایت من در حال اجرا نیست این فعال تصدی
    آخرین ویرایش توسط badawidollah. 21-05-10 در 12:46.

Quote نوشته اصلی توسط badawidollah View Post
    من این مشکل بیش از حد..
    مشکل مشابه ما رو
    صفحه اول من را از 134.000 به 128.000
    و ایمیل از گوگل مثل مال شما

ژنراتور نقشه سایت من در حال اجرا نیست این فعال تصدی
    آیا شما fallowed دستورالعمل داده شده در این موضوع؟ لطفا توجه داشته باشید که گوگل بیشتر از صفحات نامربوط به عنوان مطالب تکراری (یعنی عضو صفحات ، callendar ، و غیره.) را ببینید. گیره اهنگری به مسدود کردن آن قبل از گوگل در نظر خواهد شد که به این ترتیب است. لطفا استفاده از نام robots.txt مطالب نامربوط و توجه داشته باشید که تعداد صفحات ایندکس شده را مسدود خواهد شد پایین ، به دلیل مسدود صفحات از صفحه اول آنچه انتظار می رود و خوب حذف خواهد شد.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •