مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 13

موضوع : درگیری های فعال تصدی با vBOptimise طرفدار 2.0.1

Exclamation درگیری های فعال تصدی با vBOptimise طرفدار 2.0.1

سلام

من vBOptimise طرفدار 2.0.1 نصب شده

این محصول برای انجمن ضروری است.
    workes کامل اما ترجمه صفحات می کنید نشان داده شده است به طور کامل و یا مطرح کردن اشتباهات و یا رفتار عجیبی است.

تضاد نهفته است را در صفحه ذخیره کامل برای مهمانان از vBOptimise.
    با این حال این یکی از مزایای بزرگ معرفی به pageload نسخه جدید سرعت برای مهمانان را تا 500 ٪ است.

آیا می توانید لطفا مرتب کردن یک راه حل با Decepter (برنامه نویس) در اسرع وقت.

در حال حاضر فعال تصدی قابل استفاده است با ذخیره صفحه فعال نیست!

StarBuG

PS : آن را در فروم خود را ارسال بیش از حد
    آخرین ویرایش توسط StarBuG. 23-04-10 در 14:50.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Decepter در حال حاضر از ما تمام اطلاعات را که او در حال حاضر می پرسند. ما به همکاری با او به از بین بردن این درگیری این حرکت بخش ادغام ، از آنجا که اکثر احتمالا این اصلاحات در سمت محصول خود نیاز دارد.

هنوز هم اگر ما هایی از Decepter اطلاعات مربوط به به روز رسانی در کنار ما ممکن آن اجرا خواهد شد برای اطمینان از محصول غرفه همکاری خوب

کاربر ارشد

بسیار جذاب خواهد بود اگر هر دو از این مدها با یکدیگر همکاری کردند -- پس از ذخیره سازی یک صفحه ترجمه شده است و حتی آن را به بار سریع تر از قبل!

تشکر مرد.

من می دانستم که من می توانم به شما بچه ها تعداد دفعات مشاهده

عضو جدید

میشل ، من امیدوارم که شما می توانید راه حل را زودتر از بعد ارائه است.

چقدر وقت شما فکر می کنید طول خواهد کشید؟

از من بپرسید -- شماره در سمت vBOptimise. ما به جواب برای سوالات تمام Decepter به همان سرعتی که ما کسانی پیدا شوند که بر روی ایمیل ما.

مشکل حل شده است توسط Deceptor حل شده است.
    ثابت هم اکنون به نسخه 2.0.1 گنجانده شده است. نگران نباشید ، redownload و نصب
    آخرین ویرایش توسط StarBuG. 25-04-10 در 15:41.

کاربر ارشد

StarBug ، می تواند مشکلات را من در اینجا در vb4 ارسال شده شما تایید؟ به نظر می رسد مانند آن را تا به چیزی برای انجام با کوکی که فعال تصدی مجموعه. (ممکن است به دلایل غیر مرتبط به فعال تصدی برای vb4)

DragonByte بازگشت
    آخرین ویرایش توسط tavenger5. 26-04-10 در 15:36.

کاربر ارشد

در واقع ، ما که موارد فوق اتفاق نمی افتد با vb4 از آدرس های در حال ترجمه است.

به نظر میرسد این اتفاق می افتد به دلیل کش در حال بارگذاری می باشد قبل از فعال تصدی تغییرمسیر URL زبان پیش فرض است.

میشل ، کد تغییرمسیر به زبان پیش فرض هنگام که از یک صفحه ترجمه شده که در آن است؟ سفارش اجرا نیاز به تغییر پس از آن قبل از کش vbOptimise است.

Quote نوشته اصلی توسط tavenger5 View Post
    در واقع ، ما که موارد فوق اتفاق نمی افتد با vb4 از آدرس های در حال ترجمه است.

به نظر میرسد این اتفاق می افتد به دلیل کش در حال بارگذاری می باشد قبل از فعال تصدی تغییرمسیر URL زبان پیش فرض است.

میشل ، کد تغییرمسیر به زبان پیش فرض هنگام که از یک صفحه ترجمه شده که در آن است؟ سفارش اجرا نیاز به تغییر پس از آن قبل از کش vbOptimise است.
    Plrase توجه داشته باشید که تحت URL های VBR هستند ترجمه -- ی کد vB دوستانه و آدرس ها می باشد.

جزئیات فنی در مورد هدایت -- PM.

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •