مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 13

موضوع : برق سرور

عضو

Default برق سرور

Text automatically translated from: Italian to: Persian
    Translated text
    ما سعی کردیم به تست تمام پارامترها شما به ما در هفته های اخیر داده می شود ، اما این سرور می توانید آن را انجام دهند.
    میزبان من پس از آن از من خواست تا از شما درخواست می کند چه ویژگی سرور من برای کار در آینده به خوبی خود را با در نظر گرفتن این پلاگین : بازدید این ماه :

آمار ترافیک
    همه آمار ترافیک در سراسر جهان تخمین زده می

بازدید کنندگان منحصر به فرد (کوکی ها)
    65K

بازدید کنندگان منحصر به فرد (کاربر)
    33K

بازدید های صفحه
    120K

بازدیدکننده داشته است
    71K

https://www.google.com/adplanner/sit...ype=1&lp=false

کدام ویژگی های سرور راهنمایی؟
    مشتریان دیگر با درخواست شما به سرور من از آنها استفاده کنید؟

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

لطفا نظارت بر سرور خود را در منطقه استفاده از CPU و حافظه و تعیین است که منابع مورد نیاز است.

لطفا به یاد داشته باشید در مورد غیرفعال کردن برخی از زبان ها در صورتی که سرور شما می توانید آن را را با همه (با چند شروع ، و اضافه کردن بیشتر از زمان به زمان اگر سرور آن را نگه می دارد) را ندارد.

همچنین -- من در پایگاه داده ما را ببینید که شما را تحت لیسانس خود را هر فعال تصدی هرگز دریافت. چگونه شما می دانید که سرور شما برای فعال تصدی کافی نیست؟...

عضو

Translated text
    ببخشید من درک نمی کنم : به نظر می رسد که مثل من به شما نصب و فعال تصدی....
    شما می توانید آن را بهتر توضیح دهد؟
    Original text

عضو

Translated text
    و با این حال ، ارائه دهنده خدمات میزبانی به من گفت من به این سوال : سرور من با استفاده از حال حاضر ، من حدود 600 € پرداخت یک سال ، نمی تواند آن را به انجمن پشتیبانی می کند.
    از ویژگی های آن عبارتند از :
    XEN سرور مجازی
    XVPS 10000
    10GB HD
    768 MB از RAM اختصاصی
    1Mbps تخت
    سیستم عامل Centos 5.x

آیا این طبیعی به نظر می رسد که ما به صورت وجود دارد و یا یک مشکل نرم افزار نیست؟
    ما تلاش کرده ایم همه چیز را نه به عنوان و شن و ماسه برای جلوگیری از قطره اتصال ثابت است.

Quote نوشته اصلی توسط Valdo View Post
    Translated text
    ببخشید من درک نمی کنم : به نظر می رسد که مثل من به شما نصب و فعال تصدی....
    شما می توانید آن را بهتر توضیح دهد؟
    Original text
    من بسیار متاسفم -- آن است که اشتباه من است. من چک بانک اطلاعاتی ما که در آن ما می بینیم که فایل توسط مشتریان دریافت شد. در حال حاضر بررسی سفارش شما و من می بینم که شما خریداری خدمات نصب -- است که چرا من هر نوع فایل های دانلود شده را دیدم.
    یکبار دیگر -- بسیار متاسفم. من آن را بررسی تا ببینیم که چه چیزی است و آدرس انجمن خود را که نسخه ای از فعال تصدی شما در حال اجرا است.

آیا می توانید لطفا آدرس انجمن خود را و بگویید که فعال تصدی نسخه شما در حال اجرا هستند.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 22-04-10 در 20:35.

Quote نوشته اصلی توسط Valdo View Post
    Translated text
    و با این حال ، ارائه دهنده خدمات میزبانی به من گفت من به این سوال : سرور من با استفاده از حال حاضر ، من حدود 600 € پرداخت یک سال ، نمی تواند آن را به انجمن پشتیبانی می کند.
    از ویژگی های آن عبارتند از :
    XEN سرور مجازی
    XVPS 10000
    10GB HD
    768 MB از RAM اختصاصی
    1Mbps تخت
    سیستم عامل Centos 5.x

آیا این طبیعی به نظر می رسد که ما به صورت وجود دارد و یا یک مشکل نرم افزار نیست؟
    ما تلاش کرده ایم همه چیز را نه به عنوان و شن و ماسه برای جلوگیری از قطره اتصال ثابت است.
    قطره اتصال قطعی چیزی عادی در تمام نیست.

در کدام سطح شما باید ارتباط مسائل؟ بین سرور شما از یک مرورگر؟ بین سرور شما و گوگل؟ بین VB و خروجی زیر؟
    سرعت ترجمه چیست؟ آیا می توانید لطفا آدرس انجمن خود را ارسال نمایید؟

عضو

Translated text
    آدرس به انجمن است Scuola -- انجمن DI فرهنگی generale و هنگامی که آن پایین است.
    ما باید چند هفته از آزمایش ، اما ما می تواند مشکلات ما را حل نمی کند.
    هر چه به کمک شما ، و نیز لازم است ، و دوست داشت.

ما شما را با لذت کمک می کند. برای انجام این کار ما نیاز به اطلاعات بیشتر. لطفا پاسخ به پرسش من است. همچنین که نسخه ای از فعال تصدی شما با استفاده از؟

من می بینم که ترجمه بسیار سریع هستند. هنوز...

حالا من می توانم بگویم که : شما قرار می گیرند که چون خیلی از کارایی که می ذارن، محدودى كه قبل از حذف vbet در جديدترين نسخه. لطفاً به روزآوری به جديدترين مدل vbet vbseo ادغام و بار ديگر (در اينجا شما بايد در مورد جزئيات جديد تلفيق مراحل زیر را انجام دهید: http://www.vbenterprisetranslator.co...provments.html
    لطفا توجه داشته باشید که جدیدترین نسخه نیز بسیاری از پیشرفت های عملکرد دیگر. اگر شما در حال حاضر در حال اجرا بر روی کسانی که -- هنوز هم ساخته شده ادغام vBSEO جدید -- این به شما بسیاری از بار سرور امن است. به من اعتماد کنید - بسیاری از کاربران کلمات بزرگی در این باره نوشتند
    اگر شما احساس خوبی در به روز رسانی و یکپارچگی ، ما می توانید آن را برای شما انجام دهد -- تنها کاری که باید دانلود BUY ما ارتقاء خدمات.

یک چیزی بیشتر -- می بینم که شما مشکل جدی با URL های موافق با ترجمه. بر روی سرور خود لینک که حروف ویژه هستند کار نمی کند.
    یعنی : این یکی به زبان لهستانی است چرا که هیچ حرف خاص :
    Nowa definicja magnetyzm
    و این یکی از حروف ویژه (AZ) و آن کار نمی کند :
    Szkoły -- برچسب ها انجمن شده przez
    این بسیار مهم است -- در حال حاضر زبان هایی مانند عربی یا ژاپنی (و برخی دیگر) در تمام بر روی سرور خود کار نمی کند ، زیرا شخصیت فقط ویژه برای کسانی که وجود دارد.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 23-04-10 در 03:11.

عضو

Translated text
    خوب ، من فقط خرید این سرویس بروز رسانی.
    پیش اگر شما می خواهید : : دسترسی به داده ها شما باید آنها را در زمان دیگر از من نصب فعال تصدی کرده اند ، تغییر کرده است.
    Original text

ما دسترسی به داده ها از کاربران خود جمع آوری نه برای اهداف امنیتی. همچنین کسانی که در هر زمان می توان تغییر داد. این است که چرا ما بخواهید هر بار برای دسترسی به داده ها واقعی است.

فوری: لطفا اطلاعات ایمیل ما مراجعه کنید.

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •