لطفا نظارت بر سرور خود را در منطقه استفاده از CPU و حافظه و تعیین است که منابع مورد نیاز است.
لطفا به یاد داشته باشید در مورد غیرفعال کردن برخی از زبان ها در صورتی که سرور شما می توانید آن را را با همه (با چند شروع ، و اضافه کردن بیشتر از زمان به زمان اگر سرور آن را نگه می دارد) را ندارد.
همچنین -- من در پایگاه داده ما را ببینید که شما را تحت لیسانس خود را هر فعال تصدی هرگز دریافت. چگونه شما می دانید که سرور شما برای فعال تصدی کافی نیست؟...
من بسیار متاسفم -- آن است که اشتباه من است. من چک بانک اطلاعاتی ما که در آن ما می بینیم که فایل توسط مشتریان دریافت شد. در حال حاضر بررسی سفارش شما و من می بینم که شما خریداری خدمات نصب -- است که چرا من هر نوع فایل های دانلود شده را دیدم.
یکبار دیگر -- بسیار متاسفم. من آن را بررسی تا ببینیم که چه چیزی است و آدرس انجمن خود را که نسخه ای از فعال تصدی شما در حال اجرا است.
آیا می توانید لطفا آدرس انجمن خود را و بگویید که فعال تصدی نسخه شما در حال اجرا هستند.
آخرین ویرایش توسط vBET. 22-04-10 در 20:35.
ما شما را با لذت کمک می کند. برای انجام این کار ما نیاز به اطلاعات بیشتر. لطفا پاسخ به پرسش من است. همچنین که نسخه ای از فعال تصدی شما با استفاده از؟
من می بینم که ترجمه بسیار سریع هستند. هنوز...
حالا من می توانم بگویم که : شما قرار می گیرند که چون خیلی از کارایی که می ذارن، محدودى كه قبل از حذف vbet در جديدترين نسخه. لطفاً به روزآوری به جديدترين مدل vbet vbseo ادغام و بار ديگر (در اينجا شما بايد در مورد جزئيات جديد تلفيق مراحل زیر را انجام دهید: http://www.vbenterprisetranslator.co...provments.html
لطفا توجه داشته باشید که جدیدترین نسخه نیز بسیاری از پیشرفت های عملکرد دیگر. اگر شما در حال حاضر در حال اجرا بر روی کسانی که -- هنوز هم ساخته شده ادغام vBSEO جدید -- این به شما بسیاری از بار سرور امن است. به من اعتماد کنید - بسیاری از کاربران کلمات بزرگی در این باره نوشتند
اگر شما احساس خوبی در به روز رسانی و یکپارچگی ، ما می توانید آن را برای شما انجام دهد -- تنها کاری که باید دانلود BUY ما ارتقاء خدمات.
یک چیزی بیشتر -- می بینم که شما مشکل جدی با URL های موافق با ترجمه. بر روی سرور خود لینک که حروف ویژه هستند کار نمی کند.
یعنی : این یکی به زبان لهستانی است چرا که هیچ حرف خاص :
Nowa definicja magnetyzm
و این یکی از حروف ویژه (AZ) و آن کار نمی کند :
Szkoły -- برچسب ها انجمن شده przez
این بسیار مهم است -- در حال حاضر زبان هایی مانند عربی یا ژاپنی (و برخی دیگر) در تمام بر روی سرور خود کار نمی کند ، زیرا شخصیت فقط ویژه برای کسانی که وجود دارد.
آخرین ویرایش توسط vBET. 23-04-10 در 03:11.
ما دسترسی به داده ها از کاربران خود جمع آوری نه برای اهداف امنیتی. همچنین کسانی که در هر زمان می توان تغییر داد. این است که چرا ما بخواهید هر بار برای دسترسی به داده ها واقعی است.
فوری: لطفا اطلاعات ایمیل ما مراجعه کنید.