مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 2 از 2 Firstاول 12
نمایش نتایج: از شماره 11 به 13 از 13

موضوع : برق سرور

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

OK -- به روز رسانی کامل. همچنین شما به پست الکترونیک ارسال برخی از نکات در مورد چگونه به تشخیص چه اتفاقی می افتد اگر مشکل هنوز وجود دارد.

نکته : فکر می کنم در مورد غیرفعال کردن برخی از زبان اگر فروم واقعی خود را می توانید تمام کسانی که تحمل کنم.

نیز بسیار مهم است! لطفا نکات آیش زیر لینک زیر وارد نمایید. من می بینم در حال حاضر که شما صفحات نامربوط در نام robots.txt را مسدود کنید ، بنابراین شما قطعی می تواند عملکرد خود را بهبود بخشد. اطلاعات بیشتر در اینجا : http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

عضو

Text automatically translated from: Italian to: Persian
    Translated text
    میهمان گرامی ،
    من هیچ چیز هنوز مشخص انجام می شود ، با این حال ، در حال حاضر دو مشکل :
    1. من در حال حاضر گزارش ، صدها نفر از اشتباهات از این نوع MYSQL_CONNECT () [function.mysql - اتصال <ahref='function.mysql-connect'> </ A>] : بسیاری از ارتباطات / صفحه اصلی / مدرسه / دامنه / scuo.la / public_html / را شامل / class_core.php در خط 311
    2. آدرس ها در صفحات ترجمه شده به خوبی کار با فایرفاکس و نه با اکسپلورر. به عنوان مثال به این صفحه
      بال.. e - książki؟
      بار خوانده شده تا به خوبی در فایرفاکس اما اسکن نیست.

شما می تواند به شما ثابت نیست ، سوگند ملایمی؟
    میزبان من و مدیر سایت من آنقدر که از آنها تست اما موفق به حل این مشکلات.
    من برای سرویس پرداخت ، نگران نباشید.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

میهمان گرامی ،

در مورد مسائل شما :
    1. این مسئله پیکربندی MySQL به می باشد. شما برای بیشتر موضوعات آپاچی از اتصالات خروجی زیر اجازه می دهد ، بنابراین ، هنگامی که سرور شما دارای تعداد زیادی از مشتریان و تمام موضوعات آپاچی مشغول هستند و اتصال خروجی به اندازه کافی وجود ندارد. لطفا fongiuration خروجی زیر تغییر دهید. در اینجا کتابچه راهنمای : خروجی زیر : : خروجی زیر 5.1 کتابچه راهنمای مرجع : : B.5.2.7 بیش از حد بسیاری از اتصالات
    2. من این URL را در غرفه اینترنت اکسپلورر و اپرا چک شده و در غرفه آن خوب کار می کند. لطفا توجه داشته باشید که تحت IE این لینک می توانید نگاه عجیب و غریب است ، اما از آن است که پیوند مناسب -- اینترنت اکسپلورر تنها مرورگر تنها در این کلمه که از نمایش نامه در نماد ٪ حمایت. این است که هنوز همان لینک -- فقط نگاه کنید به خروجی HTML زیر اپرا و شما همان نماد ٪ مراجعه کنید. اپرا (و دیگر مرورگرها به جز IE) فقط آن را به سادگی نشان می دهد. همچنین توجه داشته باشید که این استاندارد جهانی است ، بنابراین گوگل (و دیگر ربات) بدانید که چگونه به تفسیر آن و شاخص آن مناسب لطفا. هیچ مسئله ای در اینجا وجود دارد (یا من درک آنچه در آن مورد است )

صفحه 2 از 2 Firstاول 12

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •