مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 11

موضوع : نتایج بهتر با نسخه آزاد...

Default نتایج بهتر با نسخه آزاد...

چه اتفاقی افتاد؟ من نسخه رایگان آن کار می کرد.

در حال حاضر ، من نسخه کامل است.

الف) هیچ پرچم نشان می دهد ، اما لینک کار می کند حق
    ب) هیچ گالری شخص ثالث
    ج) منوی کشویی به طور کامل messed تا سبک انجمن.
    د) پا سفارشی خراب کردم ، به طور کامل حذف شده تمام کار های سفارشی. این هم از پاک برای نصب به طور منظم ، یا نصب منظم بود.
    ه) من نقشه سایت بایگانی کار نخواهد کرد اگر من قوانین htaccess تغییر نام دهید توسط فعال تصدی.

... در انتظار پاسخ برای مسئله ، اول ، قبل از من بقیه از مشکلات کار است.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

سلام

من می بینم که شما برخی از مشکلات با نسخه کامل است. لطفا اجازه دهید به شما کمک کند ما

الف) آیا همه فایل ها از بسته های فعال تصدی به سرور خود آپلود تصاویر در محل دیگر برای نسخه فعال تصدی کامل هستند.
    ب) لطفا از باز کردن تاپیک جدید برای این یکی در بخش ادغام -- لطفا به جزئیات (چه وزارت دفاع گالری ، URL کامل وجود دارد)
    ج) لطفا با ما آدرس انجمن خود را به من بدهید -- نیاز اندکی به آنچه در جریان است. آیا شما دارای صفحه کلیدهای استاندارد؟
    د) مانند قبل است. همچنین -- آن اتفاق می افتد زمانی که پرچم در پایین صفحه هستند؟ اگر سفارشی در قالب برای پرچم پس از آن ساخته نشده است (vbenterprisetranslator_flags) و این مسئله را حل کند. لطفا توجه داشته باشید که ما فعال پیش فرض قالب برای انجمن قالب پیش فرض کار می کنند - در مورد قالب های سفارشی وجود دارد امکان سفارشی سازی که از فعال تصدی الگو ضروری خواهد بود.
    ه) اطمینان حاصل کنید که قوانین فعال تصدی خود را در محل مناسب. کسانی که دارند به درست قبل از قوانین را vbseo.php. قاعده نقشه سایت خود را باید قبل از قواعد فعال تصدی شود.

لطفا اجازه دهید ما را در مورد وضعیت واقعی خود را -- با کمال مسرت از شما کمک خواهد کرد

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    سلام

من می بینم که شما برخی از مشکلات با نسخه کامل است. لطفا اجازه دهید به شما کمک کند ما

الف) آیا همه فایل ها از بسته های فعال تصدی به سرور خود آپلود تصاویر در محل دیگر برای نسخه فعال تصدی کامل هستند.
    ب) لطفا از باز کردن تاپیک جدید برای این یکی در بخش ادغام -- لطفا به جزئیات (چه وزارت دفاع گالری ، URL کامل وجود دارد)
    ج) لطفا با ما آدرس انجمن خود را به من بدهید -- نیاز اندکی به آنچه در جریان است. آیا شما دارای صفحه کلیدهای استاندارد؟
    د) مانند قبل است. همچنین -- آن اتفاق می افتد زمانی که پرچم در پایین صفحه هستند؟ اگر سفارشی در قالب برای پرچم پس از آن ساخته نشده است (vbenterprisetranslator_flags) و این مسئله را حل کند. لطفا توجه داشته باشید که ما فعال پیش فرض قالب برای انجمن قالب پیش فرض کار می کنند - در مورد قالب های سفارشی وجود دارد امکان سفارشی سازی که از فعال تصدی الگو ضروری خواهد بود.
    ه) اطمینان حاصل کنید که قوانین فعال تصدی خود را در محل مناسب. کسانی که دارند به درست قبل از قوانین را vbseo.php. قاعده نقشه سایت خود را باید قبل از قواعد فعال تصدی شود.

لطفا اجازه دهید ما را در مورد وضعیت واقعی خود را -- با کمال مسرت از شما کمک خواهد کرد
    اجازه بدهید تمرکز کردن بر روی گالری. گالری من است :

Code:
    http://www.coinforums.com/gallery
    اگر شما به صفحه پیوند دارند :
    Code:
    http://www.coinforums.com/pl/gallery
    کار می کند ، اما هیچ ترجمه.

. htaccess تغییر نام دهید / گالری :

Code:
    RewriteCond %{DOCUMENT_ROOT}%{REQUEST_FILENAME} !-f

RewriteCond %{DOCUMENT_ROOT}%{REQUEST_FILENAME} !-d

RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+)-(.*)-cpage([0-9+]).html$ showphoto.php?photo=$2&cpage=$4 [L,QSA]

RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+)-(.*).html$ showphoto.php?photo=$2 [L,QSA]

RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+).html$ showphoto.php?photo=$2 [L,QSA]

RewriteRule ^g([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showgallery.php?cat=$1&page=$3 [L,QSA]

RewriteRule ^g([0-9]+)-(.*).html$ showgallery.php?cat=$1 [L,QSA]

RewriteRule ^(.*)/index([0-9]+)-([0-9]+).html$ index.php?cat=$2&page=$3 [L,QSA]

RewriteRule ^(.*)/index([0-9]+).html$ index.php?cat=$2 [L,QSA]

RewriteRule ^m([0-9]+)-(.*)-protype([0-9]+).html$ member.php?uid=$1&protype=$3 [L,QSA]

RewriteRule ^m([0-9]+)-(.*).html$ member.php?uid=$1 [L,QSA]

RewriteRule ^board.html$ board.php [L,QSA]

RewriteRule ^b([0-9]+)-(.*).html$ board.php?msg=$1 [L,QSA]

RewriteRule ^u([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showgallery.php?ppuser=$1&page=$3 [L,QSA]

RewriteRule ^u([0-9]+)-(.*).html$ showgallery.php?ppuser=$1 [L,QSA]

RewriteRule ^s([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showmembers.php?cat=$1&page=$3 [L,QSA]

RewriteRule ^s([0-9]+)-(.*).html$ showmembers.php?cat=$1 [L,QSA]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/apps/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !redirected=
    RewriteCond %{QUERY_STRING} language=
    RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    vbenterprisetranslate_front_controller.php در گالری / پوشه :

Code:
    define('VBET_FORUMDIR', 'D:\Program Files\Apache Software Foundation\Apache2.2\htdocs');
    نگه دارید راهنماها در admincp :

Code:
    /gallery/
    با تشکر از STO LAT!

شما هنوز یک چیز بسیار مهم از توضیحات -- من می دانم آن پیچیده است ، اما این راهی است که زمانی که برخی از وزارت دفاع به شما امکان می دهد به انجام آن خوب است. بنابراین بخشی مهم این است که قوانین قبل از جلو کنترل کننده (FC) قانون را می توان نه به پایان رساندن یکی است. در مورد شما و حکومت FC استفاده شده است هرگز ، چرا که تمام قوانین قبل از آن فقط پایان ارزیابی htaccess تغییر نام دهید. لطفا تغییر برای همه قوانین قبل از FC (اما نه برای باشگاه خود) با جایگزینی [L ، QSA] به [QSA] -- این است که در مرحله 3 شرح داده شده است.

درخواست اجازه می دهد تا ما را در مورد نتایج بدانند

شما هنوز یک چیز بسیار مهم از توضیحات -- من می دانم آن پیچیده است ، اما این راهی است که زمانی که برخی از وزارت دفاع به شما امکان می دهد به انجام آن خوب است. بنابراین بخشی مهم این است که قوانین قبل از جلو کنترل کننده (FC) قانون را می توان نه به پایان رساندن یکی است. در مورد شما و حکومت FC استفاده شده است هرگز ، چرا که تمام قوانین قبل از آن فقط پایان ارزیابی htaccess تغییر نام دهید. لطفا تغییر برای همه قوانین قبل از FC (اما نه برای باشگاه خود) با جایگزینی [L ، QSA] به [QSA] -- این است که در مرحله 3 شرح داده شده است.

درخواست اجازه می دهد تا ما را در مورد نتایج بدانند
    مشکل مشابه دارد. این در گالری / فولدر htaccess تغییر نام دهید.

Code:
    RewriteEngine On
    Options +FollowSymLinks

# **** Gallery ****

RewriteCond %{DOCUMENT_ROOT}%{REQUEST_FILENAME} !-f

RewriteCond %{DOCUMENT_ROOT}%{REQUEST_FILENAME} !-d

RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+)-(.*)-cpage([0-9+]).html$ showphoto.php?photo=$2&cpage=$4 [QSA]

RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+)-(.*).html$ showphoto.php?photo=$2 [QSA]

RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+).html$ showphoto.php?photo=$2 [QSA]

RewriteRule ^g([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showgallery.php?cat=$1&page=$3 [QSA]

RewriteRule ^g([0-9]+)-(.*).html$ showgallery.php?cat=$1 [QSA]

RewriteRule ^(.*)/index([0-9]+)-([0-9]+).html$ index.php?cat=$2&page=$3 [QSA]

RewriteRule ^(.*)/index([0-9]+).html$ index.php?cat=$2 [QSA]

RewriteRule ^m([0-9]+)-(.*)-protype([0-9]+).html$ member.php?uid=$1&protype=$3 [QSA]

RewriteRule ^m([0-9]+)-(.*).html$ member.php?uid=$1 [QSA]

RewriteRule ^board.html$ board.php [QSA]

RewriteRule ^b([0-9]+)-(.*).html$ board.php?msg=$1 [QSA]

RewriteRule ^u([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showgallery.php?ppuser=$1&page=$3 [QSA]

RewriteRule ^u([0-9]+)-(.*).html$ showgallery.php?ppuser=$1 [QSA]

RewriteRule ^s([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showmembers.php?cat=$1&page=$3 [QSA]

RewriteRule ^s([0-9]+)-(.*).html$ showmembers.php?cat=$1 [QSA]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|

tr|uk|vi|cy|yi)/apps/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !redirected=
    RewriteCond %{QUERY_STRING} language=
    RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [QSA]

لطفا تغییرات در :
    Code:
    به :
    Code:
    و مهم تر :
    شما باید قانون برای شکسته RewriteRule به ^ / (AF | میدان | در تاریخ... -- است را وارد کنید در وسط قاعده وجود دارد.

لطفا به ما بگویید که آن کمک.

ویرایش :
    همچنین حکومت RewriteRule به ^ / (AF | میدان | در تاریخ... نباید وجود داشته باشد در همه. با توجه به توضیحات (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1546) شما نیاز به تنظیم قواعد ترجمه در دایرکتوری والدین ، چرا که انجمن خود را با استفاده از زیر شاخه در URL است.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 22-04-10 در 15:25.

لطفا تغییرات در :
    Code:
    به :
    Code:
    و مهم تر :
    شما باید قانون برای شکسته RewriteRule به ^ / (AF | میدان | در تاریخ... -- است را وارد کنید در وسط قاعده وجود دارد.

لطفا به ما بگویید که آن کمک.

ویرایش :
    همچنین حکومت RewriteRule به ^ / (AF | میدان | در تاریخ... نباید وجود داشته باشد در همه. با توجه به توضیحات (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1546) شما نیاز به تنظیم قواعد ترجمه در دایرکتوری والدین ، چرا که انجمن خود را با استفاده از زیر شاخه در URL است.
    انجمن های گفتگوی من با استفاده از بازنویسی / انجمن / قوانین از بایگانی. URL واقعی است :
    Code:
     http:///www.coinforums.com/forum.php
    بازنویسی برای :

Code:
    http://www.coinforums.com/forum/
    آیا این در نظر گرفته انجمن ریشه و سپس؟ با عرض پوزش برای سردرگمی!

قاعده شکسته من متوجه نیست ، چه. تشکر

خوب ، در حال حاضر یک مشکل جدید وجود دارد... ما تقریبا وجود دارد. در حال حاضر ، همه چیز ، اما موضوع نشان می دهد. مانند :
    Code:
    http://www.coinforums.com/pl/f34/
    . htaccess تغییر نام دهید در ریشه :

Code:
    RewriteEngine On
    Options +FollowSymLinks

# Redirect coinforums.com
    RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?uscoininfo\.com
    RewriteRule (.*) http://www.coinforums.com/ [R=301,L]
    # End Redirect from CoinForums.com

# Redirect to WWW
    RewriteCond %{HTTP_HOST} ^coinforums.com [NC]
    RewriteRule ^(.*)$ http://www.coinforums.com/$1 [L,R=301]
    # End Redirect to WWW

# vbSEO Sitemap
    RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
    # END

# vBET
    # RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)

# If these 2 rules below are commented out, forum works translated, but gallery does not.
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

# If 2 rules below are commented out, gallery works translated, but threads won't work.  Main forum page http://www.coinforums.com/pl/forum/ translates
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    # vBET End

# vBSEO Beg
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    # vBSEO End

بسیار متاسفم دوست من ، Spirytus بیش از حد ممکن است؟

متشکرم.

آیا با عرض پوزش -- به نظر می رسد من هم اشتباه در اطلاعات است که من به شما داد. من فکر کردم که انجمن خود را در دایرکتوری / انجمن نصب -- من آن را چک در حال حاضر دوباره و من می بینم آن است که تنها توسط وی اضافه شده -- آن را حق؟

لطفا تأیید کنید آن را قبل از من میکشید تا دوباره. من به شما تذکرات وقتی که من خواهد شد مطمئن باشید آنچه که ما ایستاده است.

OK من تو را دیدم لینک دیگری در این انجمن و در حال حاضر من مطمئن هستم که انجمن خود را در / انجمن زیر شاخه نصب نشده است.

OK SO -- متاسفم برای گمراه کردن در اینجا می آید اصلاحات است. لطفا ریشه خود تنظیم htaccess تغییر نام دهید. :
    Code:
    RewriteEngine On
    Options +FollowSymLinks

# Redirect coinforums.com
    RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?uscoininfo\.com
    RewriteRule (.*) http://www.coinforums.com/ [R=301,L]
    # End Redirect from CoinForums.com

# Redirect to WWW
    RewriteCond %{HTTP_HOST} ^coinforums.com [NC]
    RewriteRule ^(.*)$ http://www.coinforums.com/$1 [L,R=301]
    # End Redirect to WWW

# vbSEO Sitemap
    RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
    # END

# vBET
    # RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/gallery/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [L,QSA]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    # vBET End

# vBSEO Beg
    #RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    #RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
    #RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    #RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    #RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    #RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    # vBSEO End
    این یکی باید کار کند. همچنین ، من مشکلات را در شرح و توصیف ادغام ما در بر داشت و اصلاح آن ، بنابراین امیدوارم که دفعه بعد برو صاف خواهد شد.

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •