مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 11

موضوع : کد عجیب

کاربر ارشد

Default کد عجیب

این کار را در فایل های vbet_functions_hooks در :

PHP Code:
    if (THIS_SCRIPT == 'index' && !isset($_REQUEST['language'])) {
    $vbulletin->templatecache['footer'] .= '
    <span style=\'visibility: hidden;\'>aminiwerting</span>'
    ;

این چه خوب است برای؟ همه آن کند این است که شکستن خط اضافی زیر تالار خود را اضافه کنید.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

واقعا سخت به بگویید که در حال حاضر -- بیشتر احتمالا این عارضه جانبی برخی از آزمون های داخلی ما (شاید برای لینک های اعتباری است ) ، که فقط به جای اینکه حذف رمز گذار در سبک های پنهان شد.

لطفا فقط آن را حذف -- شما به عنوان نوشت -- آن هیچ کاری نمی کند

کاربر ارشد

این دقیقا همان چیزی است من

حالا ، خوب کار بر روی آخرین نسخه به نظر می رسد که حتی در زمان اوج با کش 3GB عملکرد فوق العاده است! بار سرور من گذشته 3.0 نمیروند! (که با 1200 آنلاین در 8 هسته خانواده Nehalem است!)

Quote نوشته اصلی توسط moman View Post
    این دقیقا همان چیزی است من

حالا ، خوب کار بر روی آخرین نسخه به نظر می رسد که حتی در زمان اوج با کش 3GB عملکرد فوق العاده است! بار سرور من گذشته 3.0 نمیروند! (که با 1200 آنلاین در 8 هسته خانواده Nehalem است!)
    این است که واقعا بسیار خوبی برای شنیدن این که مشتریان ما محصولات ما راضی ما هنوز هم طرح های بهینه سازی (مانند ذخیره سازی فایل و کش پشتیبانی موتورهای) ، اما در مرحله اول باید برای پیاده سازی برخی از ویژگی های بار مشاهده از کاربران ما

کاربر ارشد

اطلاعات شما از این کد است که هنوز حاضر در 3.3.3.

LOL من مسئله در مورد عیب یابی پس از آن ما هنوز در تولید بسته شده است. من آن را باز در حال حاضر به آن را اداره مناسب دفعه بعد.

لطفا فقط حذف مانند زمان گذشته. با عرض پوزش برای مشکلات

عضو جدید

آیا می توانید لطفا به من بگویید چگونه به حذف این کار را از من BF نسخه 3.33؟؟ من هم برای شما فرستاده PM

<spanstyle='visibility: hidden؛'> aminiwerting </ SPAN>

Nevermind من آن را
    آخرین ویرایش توسط chick. 12-05-10 در 20:49.

OK -- ما باید راه حل برای آن. آن خواهد شد در نسخه بعدی گنجانده شده است. با توجه به یادداشت های کد این بخش برای ما مفید است برای مقاصد تشخیصی (کمک می کند گاهی اوقات در مورد مسائل برای پیدا کردن آن چیزی که قالب یا نشده باشد). بنابراین کد خواهد ماند ، اما تغییر کرده تا سبک (: نمایش : هیچ ؛) و مطلقا هیچ تاثیری بر طرح

کاربر ارشد

شما باید کد را به طور کامل به کاربر نهایی برای جستجوگرها و اهداف صرفه جویی در پهنای باند نامرئی. چیزی در امتداد خط از چک کردن مشروط پی اچ پی برای یک متغیر اشکال زدایی جهانی خواهد بود که بسیار حرفه ای تر است.

بله ، اما ما اغلب مشکلات هنگامی که شد ما را به سرور سرویس گیرنده اجازه. همه نمی خواهم برای به اشتراک گذاشتن دسترسی به جزئیات -- همه چیز حل شده است 10 بار دیگر پس از آن ، و به همین ترتیب.

لطفا توجه داشته باشید که راه حل واقعی SEO شما را در همه تاثیر می گذارد -- این چیز کمی فقط به صفحه اصلی تالار گفتمان به کار روند. و به شرح در حال حاضر چندین بار با مشتریان با طرح بندی نمی استاندارد و برخی از مشکلات کمک کرده است.

ما هنوز هم در مورد برخی از راه حل های دیگری که می تواند ما را در مسائل کاربران ما تشخیصی بدون نیاز به درخواست برای جزئیات بیشتر به دسترسی کمک فکر می کنم. اگر شما هر گونه تذکرات با کمال مسرت آن را در نظر

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •