مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 3 123 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 22

موضوع : ممنوع برای نقض مجوز -- لینک های اعتباری!

عضو جدید

Default ممنوع برای نقض مجوز -- لینک های اعتباری!

چه مشکل است ، همانطور که شما آگاه هستند من به شما گفت MOD شما آهسته است و باعث مشکلات سرور ، بنابراین من با استفاده از MOD دیگر در اصلی تا زمانی که شما آزاد نسخه جدید ، که به همین دلیل است که هیچ ارتباطی اعتباری وجود دارد!

لطفا از نو به مقام اولیه خود رساندن حساب من ایمیل من در این ایمیل این موضوع را به حل ASAP. من یک مشتری پرداخت و درک اینکه ممنوع اشتباه است.

مار نام کاربری من است.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

سلام.

لطفا عذر خواهی ما برای همه ناراحتی. ما در تلاش بود تا شما را در اشکال مختلف با ما تماس بگیرید ، اما پیام ما نادیده گرفته شد. لطفا به خاطر داشته باشید که موضوع ماه پیش آغاز شده و در حال حاضر شما حساب مسدود شده است فقط به این دلیل شما را متوقف پاسخ هنگامی که شما برای نقض مجوز ظن بود. حساب شما برگشت داده خواهد شد زمانی که وضعیت روشن خواهد شد. اگر شما مجوز ما را نقض نیست که شما باید چیزی برای نگرانی در مورد -- ما فقط باید برای تایید است که.

همانطور که ما به شما نوشت قبل از چک توضیح خود را در مورد خاموش فعال تصدی و ما کشف کردند که فعال تصدی هنوز هم استفاده می شود. ادعای خود را که شما با استفاده از برخی از وزارت دفاع دیگر ما هنوز هم باور دارم که آن را فعال تصدی است که در فروم خود را استفاده می شود. و ما فکر می کنیم که از آنجا که کد خروجی تولید شده توسط فعال تصدی مشخص شده است و ما می بینیم ما در HTML خروجی شما (که ما در مورد تحقیقات آینده مورد حمایت) است. از آنجا که بیانیه خود را در مقابل آنچه که ما را در فروم خود را را ببینید ما هنوز هم حق مشکوک نقض مجوز. برای بررسی آن ما باید به آنچه که واقعا بر روی مورچه است که چرا ما می خواهیم به شما در مورد جزئیات دسترسی به CP مدیریت خود را بپرسید. شما می توانید حساب کاربری موقت برای آن در ایجاد یا تغییر رمز ورود به برخی از دما ، اگر شما در مورد مسائل امنیتی آگاه هستند. شاید ما نیز نیاز به دسترسی FTP ، اما اکنون آن CP مدیر کافی است.

یکبار دیگر برای حساب معلق و به لطف بسیار متاسفم که شما شروع به همکاری در این موضوع. ما همچنین می خواهیم برای حل مسئله ASAP ، به خصوص که آن را در حال حاضر زمان زیادی طول می کشد. لطفا اطلاعات خواسته شده است تا ما قادر خواهد بود برای تایید نسخه خود را ، چرا که همانطور که می دانید خروجی HTML شما می گوید که چیز دیگری.

عضو جدید

نه ، شما سیستمهای اطلاعات ، درک در زمان ما بودند وزارت دفاع خود را با استفاده از نه آزمون ، در حال حاضر ما اما بنا به چند دلیل لینک های اعتباری است که کار نیست ، ما نمی redownload می تواند به عنوان شما را ما ممنوع ، ما نه می تواند خرید نام تجاری رایگان به شما به عنوان ممنوع ما. پس چگونه می توان ثابت.

به صورت بله ، شما در هیچ ارسال ایمیل اما شما باید این تنظیم انجمن تا ایمیل رو ارسال در زمانی که ما دریافت PM و یا پاسخ به پیام ، با وجود ما آن را در کنترل پنل ما را قادر می سازد. بنابراین ما از پاسخ مطلع نمی شد مگر این که ما وارد سایت شوید.

در هر دو صورت ، بنابراین ما می توانیم خرید نام تجاری آزاد و یا دریافت محصولات ما را دوباره و یا عرضه با کد ، بنابراین من می توانند لینک را به صورت دستی اضافه کردن بازگرداند.

با تشکر.

عضو جدید

لینک بازگشته است ، بدون نیاز به نوبه خود به یک درام وجود دارد. این یک اشتباه بود ، پشت آن ، می تواند ما همراه در حال حاضر.

ما درک می کنیم توضیحات شما. هنوز واقعا سوء ظن جدی در مورد نقض مجوز که به عنوان استفاده از هر نرم افزار فراتر از تصویب مجوز آن است ، نیز جرم دزدی نرم افزار وجود دارد. ما نمیگوییم که ارتکاب آن ، تنها است که سوء ظن وجود دارد ، اظهارات قبلی خود متفاوت بود که آنچه که ما در فروم شما اشاره کرد و ما باید چک کنید که واقعا چه اتفاقی می افتد.
    ما قادر به پیدا کردن دلیل از لینک های اعتباری قابل مشاهده در فروم شما چه است. است که چرا شما درخواست برای دسترسی CP خود را مدیریت کنیم بنابراین ما می توانیم آن را به عنوان نقض یا نه تعیین. امید که ما می توانیم آن را بین شما و تیم فعال تصدی را حل کند. اگر شما آگاه هستند در مورد مسائل امنیتی ایجاد رمز عبور به طور موقت یا حساب موقت است.

لطفا توجه داشته باشید که ما که در آن با شما تماس نیز توسط فرم تماس با انجمن خود را خود. ما واقعا از هر راهی برای تماس استفاده می شود که ما ، قبل از مسدود کردن حساب کاربری خود شوید در بر داشت. تا به سرعت به عنوان آن مشخص می شود که موضوع آن را نقض مجوز نیست ، شما حساب خود را با زمان اضافی برای ارتقاء آزاد -- بسیار بزرگ تری که زمان مسدود شده است ، دوباره جبران ناراحتی واقعی.

همچنین ما فکر می کنیم که یک مسئله عمومی نمی باشد. تماس با ما در این مسئله از طریق پست و یا فقط PM لطفا. البته شما می توانید راه دیگری فکر می کنم -- در چنین صورتی لطفا آن را در ملاء عام مورد بحث. اما نوشتن در چند جا در همان زمان ، آن را به سختی حفظ کند ، بنابراین چوب را به یکی از راه های های ارتباطی لطفا. تشکر
    آخرین ویرایش توسط vBET. 07-04-10 در 23:03.

عضو جدید

هیچ راهی من دادن یک غریبه دسترسی به سرپرست را ، در همه وجود دارد. سرور من این است و معادن آن است که اطلاعات خصوصی من است.

اگر شما معتاد حساب کاربری من از نو به مقام اولیه خود رساندن ، از لینک در حال حاضر وجود دارد و سپس من خواهد شد که به ادعای وجوه را به کارت اعتباری من.

هیچ یک از کسب و کار شما چرا لینک نشان داده نمی شود به غیر از آن ثابت است.

همه شما باید بدانید که این است لینک کار در حال حاضر ، پایان. من یک مسئله simliar با بایگانی را در گذشته بود و آنها به سادگی برای آن خواسته شد تا ثابت شود ، آنها به هیچ وجه لازم نیست به من جاسوسی.

اجازه دهید من می دانم چگونه می خواهید به مقابله با این ، من خوشحال بازپرداخت اگر شما معتاد حساب کاربری من از نو به مقام اولیه خود رساندن است.

محصول خود را من دوست دارم و می خواهید برای من 5 انجمن ها موارد دیگر خرید زمانی که من این کار 100 ٪ ، بنابراین شما مشتری خوب فقط به خاطر اینکه شما تقاضا برای دسترسی به سرور من ، منصفانه است که مایکل نیست از دست دادن.
    آخرین ویرایش توسط Snake2. 07-04-10 در 23:22.

Quote نوشته اصلی توسط Snake2 View Post
    هیچ راهی من دادن یک غریبه دسترسی به سرپرست را ، در همه وجود دارد. سرور من این است و معادن آن است که اطلاعات خصوصی من است.

اگر شما معتاد حساب کاربری من از نو به مقام اولیه خود رساندن ، از لینک در حال حاضر وجود دارد و سپس من خواهد شد که به ادعای وجوه را به کارت اعتباری من.

هیچ یک از کسب و کار شما چرا لینک نشان داده نمی شود به غیر از آن ثابت است.

همه شما باید بدانید که این است لینک کار در حال حاضر ، پایان. من یک مسئله simliar با بایگانی را در گذشته بود و آنها به سادگی برای آن خواسته شد تا ثابت شود ، آنها به هیچ وجه لازم نیست به من جاسوسی.

اجازه دهید من می دانم چگونه می خواهید به مقابله با این ، من خوشحال بازپرداخت اگر شما معتاد حساب کاربری من از نو به مقام اولیه خود رساندن است.

محصول خود را من دوست دارم و می خواهید برای من 5 انجمن ها موارد دیگر خرید زمانی که من این کار 100 ٪ ، بنابراین شما مشتری خوب فقط به خاطر اینکه شما تقاضا برای دسترسی به سرور من ، منصفانه است که مایکل نیست از دست دادن.
    لطفا توجه داشته باشید که آن را در مورد جاسوسی نمی باشد ، اما در مورد چک کردن توافق نامه حقوقی است که بین دو طرف ما و یا مفتخر شد ساخته شده بود. همچنین توجه داشته باشید که در مورد نقض مجوز هیچ کس برای بازپرداخت واجد شرایط -- بیشتر هر کسی که نقض مجوز موافقت به مجوز خود را شل کرده و علاوه بر این برای آن پرداخت می شود. هر مشتری در شرایط مجوز دانستن آنچه که او پرداخت موافقت کردند.

فقط زمانی که کسی قرض خودرو مانند -- او می داند که او پرداخت تا آن را در برخی از شرایط داشته باشند. او نمی تواند ادعا کند که او پرداخت تا آن را قرض ، پس او فکر می کند آن است که او در حال حاضر و او می تواند با آن انجام هر کاری که میخواهد. اگر او آن را نمی دهد ، این خواهد بود جرم و جنایت ، حتی اگر او برای قرض گرفتن آن پرداخت می شود. و هنگامی که او قطع خواهد شد او نمی تواند ادعا کند که ، که هیچ کس علاقه مند می شود به همین دلیل او تصمیم گرفت تا ماشین را برای خود و تقاضای بازگشت پول نقد زیرا آنها مصرف ماشین. بله البته -- او می تواند ادعا می کنند هر کاری که می خواهیم و او می تواند تقاضای هر چه او می خواهید ، اما ادعای غرفه خود را و خواسته های او ندارند زمین. و این واقعیت که ماشین توسط پلیس داده شد فقط به این دلیل او قطع شده بود رو بدین معنی است که چیزی اتفاق می افتد. "OK شما پس چه شما مدعی هستند اطلاعات مربوط به ماشین؟ بیایید فراموش کرده ام در مورد همه چیز می شود و خوشحال است که می بینید خودرو دوباره -- شما می توانید آن را ببینید هرگز دوباره -- شما شانس خوش شانس احساس."

در حال حاضر می بینید ما این است که ماشین ما گم شده پیدا کنیم... اما ما به فرد است که آن سوار بنابراین ما تماس بگیرید و از آنها بخواهید تماس با حال : سلام -- چگونه سوار است؟ ما فکر می کنیم که شما می توانید با استفاده از موتور خود را مشکلات ما آن را نمی شنوند و مناسب از طریق تلفن ، لطفا به ما اطلاع دهید چه می گذرد. و ما پاسخ را دریافت می کنید : "این به دلیل است که در حال حاضر من سوار بر ماشین های مختلف"ما ناوبری ماهواره ای ما را بررسی و پیدا کردن (در نقشه گوگل ) که شما سوار ماشین ما تا چیزی اشتباه است. اما هنوز فرض که شاید سوخت اشتباه است ، یا چیزی شبیه به آن وجود دارد. بنابراین ما دوباره تماس بگیرید ، اما هیچ بدن پاسخ داده است. سه ارسال SMS ، ارسال MMS ، پیدا کنیم که خودرو نصب فکس و ارسال فکس ، اما هیچ یک از پیام های ما پاسخ داده شد. و ناوبری ماهواره ای ما هنوز که مشتری در واقع ماشین ما سوار شده اند ، نشان می دهد. بنابراین چنین فاصله دوری از تنها چیزی که ما قادر به انجامش بود از راه دور غیر فعال کردن سیستم GPS در اتومبیل خود و پیام سن :استفاده واقعی خودرو را برای شما امن نیست و احتمالا نقض منافع ما است. ما درک می کنیم که شما می توانید برخی از مسائل با استفاده از موتور خودرو و هنوز هم می ترسم که اموال ما توسط شما شکسته شد. بنابراین ما نمی تواند شما را راحت تر به حرکت به جلو در این شرایط است. ما می خواهیم در حل این مسئله با موتور کمک کند ، اما پاسخی دریافت. لطفا به ما بگویید که در آن شما می خواهید برای متوقف کردن و ارسال از مکانیک که در زیر ماسک را ببینید و بررسی کنید که چه چیزی اشتباه است"و سپس ما صبر کنید تا زمانی که شما نیاز به استفاده از GPS دوباره و پاسخ به پیام ما در تفکر :" بیایید امید که محاصره پلیس خواهد شد مورد نیاز نیست ".
    در حال حاضر ماشین ما شما را به گاراژ خود قرار داده ، آن را قفل و به ما میگفتند که در حق ما می توانید موتور را از دروازه را بشنود ، اما ما حق ندارند به دنبال تحت ماسک خودرو ما دلیل آن را در گاراژ خود است و این منصفانه است که نه ما حتی در مورد دسترسی به گاراژ خود را بپرسید. حتی شما به سادگی می توانید قفل پس از آن را تغییر دهید. حتی که مورد توافق شما باشد ، که ما باید به حق بررسی و کنترل می کند خودروی ما استفاده می شود مناسب (لطفا نگاه کنید به توافقنامه مجوز). ما فقط باید احساس خوش شانس که ما می شنویم که صدای بیشتر و یا کمتر مناسب حال و نه منافع چه اتفاقی می افتد را به موتور قبل از و بهره چرا صدا حتی از موتور نیست. آیا جاسوس من -- آن است که منافع خود را در کار من با ماشین شما نیست و اگر شما به من دسترسی GPS بازگشت من به همه چیز دور ضربه در زمان و پولی که من پرداخت می شود. "

لطفا توجه داشته باشید که ما هر کسی که سوار اتومبیل های ما برای دسترسی به گاراژ بپرسید. ما نگویید که هدف خود را ، اما ما احساس برانگیخته را به این اقدامات. و ما فکر نمی کنم که threating ما می تواند در این مسئله کمک کند. اگر توسط هر اشتباه پول به عقب نشینی برو به شما (به شما هیچ حق) ، آن را بیشتر خواهد داد اثر مانند : "حالا او به امن ما را شکست (و یا فریب خورده منشی شرکت) و پول ما را به سرقت برده -- ما آن را می خواهم اما در حال حاضر ما باید برای رفتن به پلیس با این مورد به ما دزدیدند"لطفا در نظر گرفتن موافقت شما ، مقاصد ، اظهارات ، اقدامات و نتایج احتمالی.

ما حق قانونی داده شده توسط توافقنامه مجوز برای بررسی می کند مجوز نقض نشود. البته ما می تواند تصمیم بگیرد تا این کار را انجام دهند ، اما آن را هرگز رخ نخواهد داد تحت باج خواهی عمومی. گروهی از مردم که در عمل این راه وجود دارد -- را تهدید عمومی ، درخواست برای تصمیم گیری آن را راه آسان آنها ، و یا راه سخت خود. بسیاری از کشورها یاد می گیرند و مدتها پیش که آنها می توانند هرگز اجازه دهید آنها را ارعاب یا تهدید هرگز به پایان خواهد رسید.
    لطفا توجه داشته باشید که این استراتژی به شما نتایج مخالف که شما نیاز دارید به من بدهید. ما برای بحث باز هستند ، حتی اگر آن را قبل از نادیده گرفته شد (که چه اتفاقی می افتد). ما برای همه تهدیدات بسته و مناسب تغییر استراتژی ما در چنین مواردی است. اگر شما می خواهید هنوز درباره این موضوع بحث و گفتگو -- لطفا تمام تهدیدات را کنار گذاشتن. به عنوان تهدید از نظر ما اعلام در مورد مصرف هر گونه اقدام است که با توجه به توافقنامه مجوز ، قانون لهستانی ، قانون در کشور شما ، و یا نیاز به تقلب / اظهارات نادرست در سیستم پرداخت حقوقی نیست.

ما قدردانی می کنیم که شما در نظر خرید فعال تصدی نیز برای 5 انجمن ها موارد دیگر. لطفا توجه داشته باشید که مجوزهای بین یکدیگر متعهد. هر کدام از separatelly در هر جنبه های درمان (نصب ، پشتیبانی ، نقض ، ارتقاء...). در حال حاضر حساب primaty خود را کامل مسدود شده بود ، زیرا شما خود را تنها یک مجوز ، آن را آسان تر است که گرفتن در پایگاه داده و تمام وقت ما آن را در نظر به عنوان تنها راه حل موقت برای شروع بحث دوباره و حل مسئله -- آنچه که هدف اولیه ما بود زمان.

لطفا توجه داشته باشید که تقریبا در هر نرم افزار است که شما همیشه استفاده می شود و تا کنون استفاده از / در برخی از پروانه خواهد شد. در برخی از قوانین کشور حتی اجازه می دهد تا به استفاده از نرم افزار بدون داشتن مجوز برای آن ، به آنچه بدان معنی است که نرم افزار باید مجوز (حتی آن را آن آزاد است) باید قابل استفاده در کشور از جمله.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 08-04-10 در 00:57.

عضو جدید

من از پاسخ شما ، اما من هنوز هم نمی درک ، به من ثابت موضوع لینک است ، هیچ چیز برای تحقیق وجود دارد ، من توافقنامه مجوز شکستن نه به عنوان یک لینک وجود دارد.

هیچ تخطی وجود دارد. این bizare است ، شما حتی معتاد اجازه مجوزهای بیشتر خرید من آن دیوانه. چرا هر تاجر متوقف به مشتریان را از صرف پول بیشتر. عجیب است.
    آخرین ویرایش توسط Snake2. 08-04-10 در 01:03.

Quote نوشته اصلی توسط Snake2 View Post
    لینک بازگشته است ، بدون نیاز به نوبه خود به یک درام وجود دارد. این یک اشتباه بود ، پشت آن ، می تواند ما همراه در حال حاضر.
    با عرض پوزش این پیام ما از قبل از شاهد (ما پاسخ دادن به قبل). در این لحظه ، لحظهای نیاز به دانستن بیانیه رسمی خود را در مورد پرداخت را به هر گام بیشتر است.

عضو جدید

چه شما معنی مایکل؟

است هیچ مسئله ای پرداخت وجود دارد ، ما خوشحال هستند اگر شما به سادگی خار چیدن حساب بنابراین ما می توانید نسخه جدید را در آزادی امروز ارتقا ، و سپس اگر خوب گرفتن مجوزهای جدید برای انجمن ها موارد دیگر.

ما خوشحال هستند ، هیچ مسئله ای پرداخت فقط حساب کار دوباره می خواهید.

از شما متشکرم!

صفحه 1 از 3 123 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •