مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 2 از 2 Firstاول 12
نمایش نتایج: از شماره 11 به 13 از 13

موضوع : چگونه به همه نوشته ها ترجمه شده و موضوع در نقشه سایت

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Quote نوشته اصلی توسط hotslot View Post
    برای پاسخ. من به سادگی می خواهید تمامی پست ها و موضوعات ترجمه شده در نقشه و در صورت امکان باید در طول نصب و یا با یک کلیک از گزینه دکمه در بخش ادمین بنابراین بدون نیاز به ویرایش هر چیزی انجام می شود. هدف جغرافیایی در ابزار وب مستر برای هر زبان را پیشنهاد می کنید؟ همچنین انجام اضافه کردن آر اس اس / نقشه سایت برای هر یک از زبان در ابزارهای وب مستر به من توصیه کنید؟

این به همین دلیل من مایل به کمک همه نوشته ها ترجمه شده به نقشه سایت اضافه شده تا این نه ممکن است یک مسئله است.

توجه گرم
    اما شما باید یکپارچه نقشه سایت -- که در هنگام نصب انجام شد -- این مسئله است؟ چیزی است که کار نمی کند؟... آیا شما حتی بررسی می کند کار می کند و دیدم نه تنها تعدادی از URL به شدت بهبود یافته؟ اگر یک مسئله وجود دارد -- لطفا بگویید چه چیزی اشتباه است.

درباره هدف قرار دادن جغرافیایی -- من نمی دانستم آن است که امکان چنین هدف قرار دادن یک دامنه به چندین محل را با توجه به ماسک URL. آیا شما اطمینان حاصل کنید که وب مستر ابزار پشتیبانی از چیزی شبیه به آن؟

و نقشه سایت تولید شده است را با لینک های به تمام صفحات با هم ترجمه شده همراه با لینک اصلی. بنابراین شما فقط با ابزار های وب مستر واقعی پیکربندی برای نقشه سایت و گوگل آن را دریافت خواهد کرد باقی بماند.

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    اما شما باید یکپارچه نقشه سایت -- که در هنگام نصب انجام شد -- این مسئله است؟ چیزی است که کار نمی کند؟... آیا شما حتی بررسی می کند کار می کند و دیدم نه تنها تعدادی از URL به شدت بهبود یافته؟ اگر یک مسئله وجود دارد -- لطفا بگویید چه چیزی اشتباه است.

درباره هدف قرار دادن جغرافیایی -- من نمی دانستم آن است که امکان چنین هدف قرار دادن یک دامنه به چندین محل را با توجه به ماسک URL. آیا شما اطمینان حاصل کنید که وب مستر ابزار پشتیبانی از چیزی شبیه به آن؟
    بله تاثیر دارند ، من برخی از تحقیقات گسترده ای می دهند و. من در حال حاضر چندین راه اندازی که راه اما IM آزمایش آب قبل از تغییر همه آنها را.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 25-04-10 در 22:34. دلیل : BBCode در نقل قول اصلاح

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Quote نوشته اصلی توسط hotslot View Post
    بله تاثیر دارند ، من برخی از تحقیقات گسترده ای می دهند و. من در حال حاضر چندین راه اندازی که راه اما IM آزمایش آب قبل از تغییر همه آنها را.
    OK را بزنید. واقعا من ترجیح می دهم به مشاوره در مورد چیزی که من نمی دانم نمی دهد. و من به تازگی متوجه شده که شما می توانند به چندین مکان CET به یک دامنه با توجه به ماسک URL.
    اگر شما برای کاربران دیگر چگونه به انجام این کار می تواند نوشتن -- من فکر می کنم که آنها می تواند gracefull برای مقاله خوب در مورد آن (حتی کوتاه یکی).

بنابراین در این لحظه من فقط می توانم بگویم که گوگل دسته بسیار خوبی زبان صفحات -- به خصوص که فعال تصدی است مناسب در حال تغییر کد زبان صفحه در خروجی اچ. بنابراین نباید مورد نیاز باشد و من نمی بینم که چگونه می تواند چیزی را بهبود بخشد. با این حال ، نمی توان در این زمینه به شما مشاوره داد. متاسفم
    آخرین ویرایش توسط vBET. 25-04-10 در 22:52. دلیل : typo

صفحه 2 از 2 Firstاول 12

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •