مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 6 از 6

موضوع : نه می تواند ایجاد ، ویرایش CMS مقالات W / فعال تصدی فعال

عضو جدید

Question نه می تواند ایجاد ، ویرایش CMS مقالات W / فعال تصدی فعال

سلام. موضوع آن را می گوید. نمی دانم که در آن مشکل نهفته نیست.

فقط به روز رسانی فعال تصدی و اصلی به انتشار فعلی. اگر مشکل قبل از. غیرفعال فعال تصدی ، و VB کار می کند به عنوان انتظار می رود. فعال تصدی کار می کند در انجمنها.

استفاده نمی SEO...

هر گونه کمک ، خوش آمدید. تشکر

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

کافیست فقط بر روی عنوان مثال تست ما چک شده و می تواند به مسئله تکثیر -- آن کار می کند.

لطفا PM جزئیات دسترسی به Admin CP و FTP -- من به بررسی و حل آن را در کنار خود.

لطفا به ما بگویید چگونه وبلاگ ها رفتار. من گمان می برند که برای برخی از تنظیمات خاص (مثل مال شما) ما تنگ شده که شامل فایل فعال تصدی در ارزیابی درخواست. اما باید آن را بررسی کنید. همچنین توجه داشته باشید که شما باید هر گزینه ویرایش را برای CMS استفاده کنید نه بر روی صفحات ترجمه لطفا. این انجمن و وبلاگ ها حمایت کرده اند ، اما هیچ حس برای سیستم مدیریت محتوا (از مقالات چنین تنها توسط کارکنان سایت مورد اعتماد در انجمن زبان بومی نوشته شده است). آیا مسئله شما را بر روی نرمال (ترجمه نشده) صفحات CMS وجود دارد؟

عضو جدید

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    کافیست فقط بر روی عنوان مثال تست ما چک شده و می تواند به مسئله تکثیر -- آن کار می کند.

لطفا PM جزئیات دسترسی به Admin CP و FTP -- من به بررسی و حل آن را در کنار خود.

لطفا به ما بگویید چگونه وبلاگ ها رفتار. من گمان می برند که برای برخی از تنظیمات خاص (مثل مال شما) ما تنگ شده که شامل فایل فعال تصدی در ارزیابی درخواست. اما باید آن را بررسی کنید. همچنین توجه داشته باشید که شما باید هر گزینه ویرایش را برای CMS استفاده کنید نه بر روی صفحات ترجمه لطفا. این انجمن و وبلاگ ها حمایت کرده اند ، اما هیچ حس برای سیستم مدیریت محتوا (از مقالات چنین تنها توسط کارکنان سایت مورد اعتماد در انجمن زبان بومی نوشته شده است). آیا مسئله شما را بر روی نرمال (ترجمه نشده) صفحات CMS وجود دارد؟
    من PM شما اطلاعات.

این تلاش برای ایجاد یک مقاله جدید ، یا ویرایش "به طور پیش فرض" محتوا CMS به زبان انگلیسی -- یک وضعیت مشابه با هر دو -- فقط نیش ترمزی میزند یک صفحه کاملا خالی است ، هیچ ویرایشگر ، و یا مدیر معمول CMS -- ویرایش هر چیزی ترجمه شده است. من موافقت می کنم -- که باید توسط کسی که این زبان را صحبت می کند انجام می شود. ؛ ^)

من فقط آن را آزمایش کردند. منو فعال تصدی نشان در وبلاگ از CMS ، است و در انجمن کار نمی کند. من سعی می کنم ترجمه به آن نیش ترمزی میزند انجمن صفحه اصلی

قبل از ارتقاء ، فعال تصدی شد ترجمه وبلاگ ها ، انجمن ها ، رابط کاربری گرافیکی ، نیازمندیها آگهی

فقط آنجا بود و اشاره کرد که شما با استفاده از قدیمی علم و تکنولوژی سیاسی 4.1.0 نسخه. لطفا برای آخرین نسخه (علم و تکنولوژی سیاسی 4.2.1 اولین به روز رسانی - گام ادغام اضافی وجود دارد اینجا را ببینید برای جزئیات بیشتر به) اگر در جدیدترین نسخه آن را هنوز هم اتفاق می افتد لطفا ما علامت بدهد و ما این مسئولیت رسیدگی به

عضو جدید

DOH.... آپلود محتویات پوشه "ارسال فایل" ، اما فراموش نکنید که به بازنگری جدید XML به فایل را به محصولات... خوب کار می کند در حال حاضر

خوب کار میکند ، بسیار عالی به عنوان یک ماده در واقع. تمام زبان های من شده است قادر به تست ، گزارش کرده اند که ، در حالی که ترجمه گاهی اوقات یک نی نی دست و پا چلفتی -- توانایی درک مطالب وجود دارد. حتی در هندی. هنوز هم نیاز به تست فارسی ، عربی و چینی و ژاپنی -- اما امید زیادی دارند. بزرگ محصول شما بچه ها... همه آزمایشکنندگان تا کنون شده است بسیار تحت تاثیر قرار

یک سوال. آیا ممکن است دریافت کنید منوی کشویی به سیستم مدیریت محتوا و وبلاگ ها ، نیز ، و یا می توانم نیاز به تکیه بر روی پرچم های نصب شده

Quote نوشته اصلی توسط heywho View Post
    یک سوال. آیا ممکن است دریافت کنید منوی کشویی به سیستم مدیریت محتوا و وبلاگ ها ، نیز ، و یا می توانم نیاز به تکیه بر روی پرچم های نصب شده

لطفا بازی با مقام های سفارشی برای آن است. همچنین شما می توانید درخواست از ویژگی های جدید و باز ما بر روی ساختن در محلول برای انتشار آلبوم بعدی کار می کنند

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •