مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 5 از 5

موضوع : ترجمه کره ای

کاربر ارشد

Default ترجمه کره ای

این موضوع به نظر نمی رسد مانند آن ترجمه بیش از حد :
    ï • OEE ¸ € íƒ € ï 'ï •'

آیا این به دلیل از سایت را پشتیبانی می کند؟ آیا هر چیزی من می توانم انجام دهید کوتاه غیرفعال کردن آن زبان وجود دارد؟

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

-- این ترجمه نه در همه از آن تا به محتوا زباله. به احتمال قوی مشکلی با رمزگذاری و پیام اصلی رفت آمد شکسته (آنچه که شما می توانید ببینید). آیا می دانید که مرورگر و دقیقا چگونه ، ارسال این پیام؟ آیا می توانم به شما نوشتن برخی از پیام های آزمون در کره ای از مرورگرهای مختلف در فروم خود را؟ (-- من فکر می کنم شما می توانید برخی از کره به عنوان مثال عبارت از ویکیپدیا). شاید شما PM می تواند به نویسنده و از او بخواهید که مرورگر مورد استفاده قرار گرفت؟

لطفا توجه داشته باشید که در فعال تصدی در مورد انجمن در نمی UTF - 8 مراقبت و می افزاید : اطلاعات مناسب برای مرورگرهای مورد پشتیبانی می کند واقعی. متاسفانه لزوما همه مرورگرها به درستی کار بر اساس استاندارد HTML است. در فعال تصدی 4.x ما این موضوع را با حمل آن در سمت سرور حل شده است. ما آن را نیز در نسخه بعدی از فعال تصدی های 3.x انجام

PS.
    در حال حاضر شما فقط می توانید این موضوع حذف -- آن را دارند پشتیبانی می کند در پیام اصلی شکسته : /

کاربر ارشد

بنابراین حتی اگر پشتیبانی می کند از انجمن UTF - 8 ، فعال تصدی هنوز هم شخصیت های کره ای اداره کردن؟

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

بله -- کسانی که به 'بی خطر UTF - 8' آن ، علامت # نوشته شده جایگزین &CODE؛ اما در مرورگر های 3.x فعال تصدی مناسب باید ارسال داده های فرم (با توجه به پشتیبانی می کند که ما برای شکل مجموعه ای). ما کشف کرد که IE آن را نادیده گرفتن و به همین دلیل است که شما این پیام زباله. ما سمت سرور را پشتیبانی می کند دوباره برای اینترنت اکسپلورر ساخته شده است ، اما به نظر می رسد که ما از دست برخی از تنظیمات است.

همانطور که من نوشت : ما در حال حاضر راه حل برای این کار را در vBET4.x -- دوباره رمزگذاری همه چیز را در سمت سرور -- و از آن خواهد شد در نسخه های بعدی vBET3.x گنجانده شده است. ما به سادگی خواهد شد مورد مراقبت از آن در سمت سرور را به جای اعتماد به مرورگر با آن.

کاربر ارشد

آه من می بینم -- به لطف برای توضیح

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •